4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!

Wie zijn wij?

Aangenaam: Wij zijn Alona Marketing. Begonnen als tweemansbedrijf en nu uitgegroeid tot een full service online marketing bureau met meer dan 20 vakspecialisten in huis. Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven online laten groeien en dat aantal groeit nog steeds.

 

Stage Online Marketing.

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame online marketing stage? Ben jij een echte aanpakker? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste online marketing trends? En wil jij het beste uit jezelf te halen en helpen om ons bedrijf te laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons online marketing team is geen dag hetzelfde en werk je in een dynamische omgeving. Daarom is snel schakelen belangrijk. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven (Microlab Strijp S). Bij ons zijn er ook volop mogelijkheden om parttime te blijven werken na je stage. Tot nu toe zijn al onze voormalige stagiaires bij ons aan het werk gebleven in het sales of online marketing team! Om onze hoge kwaliteit dienstverlening te handhaven willen we ons bruisende team uitbreiden met een Online Marketing stagiaire die interesse heeft in klantcontact, Google, Social Media, websites, SEA en SEO. Een online marketing stage bij Alona Marketing houdt in dat je vooral koffie haalt. Nee joh, natuurlijk niet ;)! Jij draait volledig mee in ons team en werkt mee aan het succes van onze klanten! Als online marketeer in spé is het je doel om het maximale voor elke klant te behalen. Je leeft je in in onze (potentiële) klanten, en in samenwerking met je collega’s ben je altijd op zoek naar meer verkopen, bezoekers en verbeteringen. Geen enkele ontwikkeling in de markt ontgaat je en samen met je collega’s uit het Online Marketing team, vergroot je zo continu je kennis.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

 • Ondersteunende werkzaamheden in Google Ads & Social Media
 • Ondersteunende sales werkzaamheden
 • Analyses uitvoeren m.b.v. Google Analytics
 • SEO-teksten schrijven en optimaliseren
 • Social Media Marketing
 • Customer Satisfaction
 • Projectmanagement
 • Multimedia

Afstudeerstage Online Marketing.

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeerstage in de online marketing? En wil je deze stage lopen in een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Dan zit je bij Alona Marketing goed! Waarschijnlijk ben je nu bijna aan het einde van je studie beland en dat komt mooi uit, want bij Alona Marketing zoeken wij een online marketing afstudeerstagiair(e). We versterken ons team graag met iemand die veel interesse heeft in online marketing. In overleg gaan we samen op zoek naar een afstudeervraagstuk dat jou op het lijf is geschreven, en ons als organisatie een stapje dichter bij ons doel brengt. Het kan zelfs zo lopen dat na het behalen van je scriptie er een leuke job voor jou is weggelegd bij Alona Marketing! Je bent bij ons niet zomaar een stagiair(e), maar draait als echte Alona-topper mee in ons team en daar hoort natuurlijk veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid bij. Aan de hand van jouw kennis en onderzoek ontvangen wij maar al te graag jouw input, wij hechten veel waarde aan jouw inbreng. Als online marketing afstudeerstagair(e) ben je 1 à 2 dagen per week inzetbaar voor werkzaamheden in het team. De rest van de tijd krijg je alle ruimte voor je afstudeervraagstuk en zorgen wij uiteraard voor goede begeleiding!

Stage Multimedia / Grafisch Designer.

Kan jij niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van multimedia? Krijg je een kick van mooie projecten ontwerpen? En heb je een passie voor online marketing? Bij Alona Marketing zijn wij continu bezig met het sneller laten groeien van de bedrijven van onze klanten. Pakkende campagnes zijn hier een onmisbaar onderdeel van. We zijn op zoek naar een stagiair(e) die beschikt over de inzichten waar de marketeers van Alona Marketing goed mee geholpen zijn, want mede door jou worden campagnes naar een hoger level getild! Niet alleen voor onze klanten zal je aan de slag gaan met jouw creatief brein, maar ook ben jij samen met een collega verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze eigen Socials en het doorvoeren van onze nieuwe huisstijl.  Je krijgt binnen onze organisatie veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jouw inbreng wordt erg op prijs gesteld en wie weet is er voor jou een leuke (bij)baan weg gelegd bij Alona Marketing! Kortom, een stage als multimedia vormgever met veel vrijheid in een informele werksfeer met veel eigen verantwoordelijkheid!

Stage Sales.

Zie jij het zitten om niet alleen Alona Marketing, maar ook onze (internationale) klanten te laten groeien door jouw commerciële skills? Heb je affiniteit met online marketing en weet jij hoe je potentiële klanten over de streep kan trekken? Dan zou het best eens kunnen dat je bij ons op de juiste plek bent. De salesafdeling is bij ons op zoek naar een salestopper die snel kan schakelen en het leuk vindt om klantcontact te hebben. Het is voor jou appeltje eitje om de telefoon te pakken en de leiding te nemen in het gesprek. Daarnaast krijg je energie van potentiële klanten wegwijs maken in de wereld van online marketing, zodat zij mede daardoor voor Alona Marketing kiezen. Heb jij voor je gevoel nog te weinig ervaring? Geen probleem! Wij leren jou met alle plezier de fijne kneepjes van het vak.

Jij beschikt over:

 • Een gezonde dosis creativiteit
  Affiniteit met Online Marketing
 • Veel leergierigheid!
  Je durft outside the box te denken!
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken
 • Je kan goed schakelen tussen verschillende projecten
 • Je bent resultaatgericht
  Bij voorkeur volg je een studie in de richting van Commerciële economie, Bedrijfskunde, Communicatie of Grafische vormgeving
 • Je bent communicatief vaardig, daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent proactief, ondernemend, creatief, denkt in oplossingen en durft zelf zaken aan te pakken
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar, en als afstudeerder 1 à 2 dagen
 • Je interesseert je in alles wat met online marketing te maken heeft

Wat bieden wij?

 • Een informele werksfeer
 • Veel eigen verantwoordelijkheid. Als stagiaire krijg jij de ruimte om nog meer te leren over online marketing & sales
 • Je krijgt ruimte om niet alleen het bedrijf, maar ook alle 25 collega’s goed te leren kennen in hun rollen en specialismen. Om zo de juiste input te verzamelen die je nodig hebt voor je afstudeeropdracht (afstudeerstage)
 • De mogelijkheid om aan je onderzoek te werken vanuit ons hippe kantoor in Eindhoven (Microlab), en deels thuis
 • Gezellige borrels in de Skybar van ons kantoor
 • Volop doorgroeimogelijkheden na je studie, die we in overleg met jou afstemmen op basis van jouw ambities!
 • De mogelijkheid om Google certified te worden
  Stagevergoeding van €350 bruto per maand
 • Veel afwisseling. Je werkt voor opdrachtgevers in verschillende branches én aan klussen voor ons eigen bedrijf; geen dag is hetzelfde

Let’s maximize digital growth Together.

Interesse in een van onze stageplaatsen?