Online Strategie

Online ‘maar wat doen’ is leuk, maar het zet geen zoden aan de digitale dijk. Veel ondernemers zijn veel te druk met andere dingen om hun online strategie helemaal in orde te hebben. Logisch. Daarom nemen wij het werk uit handen. Op zo’n manier, dat je er helemaal blij van wordt. Informele communicatie, transparante werkwijze en we weten wat we doen.

We zijn niet het zoveelste marketingbureau dat uit is op geld. We zijn uit op jouw groei. Oh, en we hebben goede koffie op kantoor. Kom je langs? Of buurten wij bij jou?

Offerte aanvragen

Ervaren

Al ruim 150 bedrijven in allerlei branches besteedden hun online marketing aan ons uit. Voor elke casus bedenken we een passende strategie. Inmiddels hebben we al heel wat gezien, dus ook voor jou vinden we de beste aanpak.

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst. En we willen dat onze klanten minstens zo lang tevreden zijn over onze samenwerking. Je krijgt bij ons geen duur pakket aangesmeerd als dat niet is wat je nodig hebt. We stellen de juiste vragen en geven eerlijk feedback. Ja, ook (of juist) als we denken dat jouw idee beter kan.

Expertise

Ons team weet van wanten. En van online winnen. Willen we iets wat ook nieuw is voor ons? Dan zorgen we er gewoon voor dat we de juiste kennis en experts in huis halen. Wel zo makkelijk.

Ben je klaar voor je groeispurt?

Is het tijd voor de 2.0-versie van je bedrijf? Wil je meer dan wat je nu hebt? Onderstaande dingen horen we vaak. En onze handen jeuken om ook voor (en met) jou een strategie neer te zetten die impact maakt. Voor jou herkenbaar?
  • “We werken al lang samen met hetzelfde bedrijf en zijn nu klaar voor de volgende stap”
  • “Die concurrent is net begonnen en staat altijd bovenaan in Google. Waar ik ook op zoek!”
  • “Onze omzet blijft steken. Net zoals onze online zichtbaarheid.”
  • “De enige likes die we krijgen zijn van onze eigen medewerkers en van mijn moeder.”

Wel eens horen hoe dit nou allemaal zit?

Benieuwd wat wij voor je doen? En waarom wij het lekker anders doen dan anderen? Wat het jou oplevert en wanneer we van start kunnen? Geef een seintje, dan vertellen we je álles. Oké, bijna alles.

Contact opnemen

Jouw resultaat staat voorop

In het verleden deden we nog weleens wat onze klanten wilden dat we deden. Ja, dat doen we dus niet meer. Niet omdat we je niet aardig vinden, maar omdat telkens weer bleek dat online marketing iets is wat je aan de specialisten moet overlaten. In ieder geval wel als je de beste resultaten wil.

Jij vertelt ons welke klanten je wil, wij regelen de rest. Natuurlijk maken we afspraken over welk doel we hebben. Want ja, zonder doel valt er ook niet te scoren. Je bent nauw betrokken bij het bedenken van de online strategie en we luisteren goed naar je wensen.

Resultaten, leads, conversies, meten — je bent van alles op de hoogte. Dan zorgen wij dat de strategie werkt.

Waarom Alona?

Naast dat we specialist zijn in winstgevende campagnes (en hier al meer dan 150 bedrijven mee geholpen hebben), jarenlange ervaring hebben en altijd als eerste over de finish komen in de wedstrijd van nieuwe ontwikkelingen in online marketing ontdekken, zijn we veel meer. Onze voordelen:

  • je bent betrokken bij álles (behalve onze saaie boodschappenlijstjes)

  • we zijn heel erg enthousiast, dat merk je al tijdens het vrijblijvende strategiegesprek
  • je verwachtingen overtreffen we

  • flexibel in onze service wanneer nodig

Strategiesessie boeken?

Een strategiesessie is gratis en vrijblijvend. Want we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij ons en niet meteen vastzit aan ons. Grote kans dat je wel geboeid raakt — mentaal, niet met stalen ringen —, maar dat is het risico dat je loopt. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op. Bij jou of bij ons?!