fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Online Strategie

Online ‘maar wat doen’ is leuk, maar het zet geen zoden aan de digitale dijk. Veel ondernemers zijn veel te druk met andere dingen om hun online strategie helemaal in orde te hebben. Logisch. Daarom nemen wij het werk uit handen. Op zo’n manier, dat je er helemaal blij van wordt. Informele communicatie, transparante werkwijze en we weten wat we doen.

We zijn niet het zoveelste marketingbureau dat uit is op geld. We zijn uit op jouw groei. Oh, en we hebben goede koffie op kantoor. Kom je langs? Of buurten wij bij jou?OFFERTE AANVRAGENBen je klaar voor je groeispurt?Is het tijd voor de 2.0-versie van je bedrijf? Wil je meer dan wat je nu hebt? Onderstaande dingen horen we vaak. En onze handen jeuken om ook voor (en met) jou een strategie neer te zetten die impact maakt. Voor jou herkenbaar?


  • ”We werken al lang samen met hetzelfde bedrijf en zijn nu klaar voor de volgende stap”
  • “Die concurrent is net begonnen en staat altijd bovenaan in Google. Waar ik ook op zoek!”
  • “Onze omzet blijft steken. Net zoals onze online zichtbaarheid.”
  • “De enige likes die we krijgen zijn van onze eigen medewerkers en van mijn moeder.”

Wel eens horen hoe dit nou allemaal zit?

Benieuwd wat wij voor je doen? En waarom wij het lekker anders doen dan anderen? Wat het jou oplevert en wanneer we van start kunnen? Geef een seintje, dan vertellen we je álles. Oké, bijna alles.

Jouw resultaat staat voorop

In het verleden deden we nog weleens wat onze klanten wilden dat we deden. Ja, dat doen we dus niet meer. Niet omdat we je niet aardig vinden, maar omdat telkens weer bleek dat online marketing iets is wat je aan de specialisten moet overlaten. In ieder geval wel als je de beste resultaten wil.

Jij vertelt ons welke klanten je wil, wij regelen de rest. Natuurlijk maken we afspraken over welk doel we hebben. Want ja, zonder doel valt er ook niet te scoren. Je bent nauw betrokken bij het bedenken van de online strategie en we luisteren goed naar je wensen.

Resultaten, leads, conversies, meten — je bent van alles op de hoogte. Dan zorgen wij dat de strategie werkt.

Waarom Alona?

Naast dat we specialist zijn in winstgevende campagnes (en hier al meer dan 150 bedrijven mee geholpen hebben), jarenlange ervaring hebben en altijd als eerste over de finish komen in de wedstrijd van nieuwe ontwikkelingen in online marketing ontdekken, zijn we veel meer. Onze voordelen:

  • je bent betrokken bij álles (behalve onze saaie boodschappenlijstjes)
  • we zijn heel erg enthousiast, dat merk je al tijdens het vrijblijvende strategiegesprek
  • je verwachtingen overtreffen we
  • flexibel in onze service wanneer nodig

Strategiesessie boeken?


Een strategiesessie is gratis en vrijblijvend. Want we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij ons en niet meteen vastzit aan ons. Grote kans dat je wel geboeid raakt — mentaal, niet met stalen ringen —, maar dat is het risico dat je loopt. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op. Bij jou of bij ons?!