Online strategie bepalen?

Heb jij een eigen bedrijf, maar nog geen online strategie? Wil jij graag jouw online strategie laten bepalen door professionals voor het maximale resultaat? Dan zit je bij Alona Marketing goed. Online zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren via Google, de organische posities in Google verbeteren, jouw website optimaliseren, adverteren via social media en nog veel meer. Bij het bepalen van jouw online strategie komt dus een hoop bij kijken. Wij brengen graag de interessante mogelijkheden voor jouw onderneming in kaart zodat jij ondanks alle bomen het bos weer gaat zien. Wij zijn uit op jóuw online groei. Kom je bij ons op kantoor een kopje koffie drinken of buurten wij binnenkort bij jou? Je kunt ook gemakkelijk contact met ons opnemen. Samen bepalen we de juiste doelstellingen en stellen we een online marketing strategie op maat op zodat jouw bedrijf online gaat knallen. Wij zien je graag snel terug!

Offerte aanvragen
online strategie

Ervaren

Al ruim 150 bedrijven in allerlei branches besteedden hun online marketing aan ons uit. Voor elke casus bedenken we een passende strategie. Inmiddels hebben we al heel wat gezien, dus ook voor jou vinden we de beste aanpak.

online strategie

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst. En we willen dat onze klanten minstens zo lang tevreden zijn over onze samenwerking. Je krijgt bij ons geen duur pakket aangesmeerd als dat niet is wat je nodig hebt. We stellen de juiste vragen en geven eerlijk feedback. Ja, ook (of juist) als we denken dat jouw idee beter kan.

online strategie

Expertise

Ons team weet van wanten. En van online winnen. Willen we iets wat ook nieuw is voor ons? Dan zorgen we er gewoon voor dat we de juiste kennis en experts in huis halen. Wel zo makkelijk.

Ben je klaar voor je groeispurt?

Hoe gaan wij zorgen voor de online groei van jouw bedrijf en wat is eigenlijk een online strategie? We gaan met jou om tafel om de waarden van jouw bedrijf te verwerken in een online verhaal. Onze handen jeuken om voor (en met) jou een online strategie neer te zetten die impact maakt. Zijn onderstaande dingen voor jou herkenbaar? Dan zien we elkaar snel!

  • “We werken al lang samen met hetzelfde bedrijf en zijn nu klaar voor de volgende stap”
  • “Die concurrent is net begonnen en staat altijd bovenaan in Google. Waar ik ook op zoek!”
  • “Onze omzet blijft steken. Net zoals onze online zichtbaarheid.”
  • “De enige likes die we krijgen zijn van onze eigen medewerkers en van mijn moeder.”

Wel eens horen hoe dit nou allemaal zit?

Ben je benieuwd wat wij voor je gaan doen? Hoe wij het aanpakken, waarom je zal merken dat wij het nét even anders doen dan anderen en wanneer we van start kunnen? Geef een seintje, dan vertellen we je alles. Oké, bijna alles.

Contact opnemen

Jouw resultaat staat voorop

In het verleden deden we nog weleens wat onze klanten wilden dat we deden. Ja, dat doen we dus niet meer. Niet omdat we je niet aardig vinden, maar omdat telkens weer bleek dat online marketing iets is wat je aan de specialisten moet overlaten. In ieder geval wel als je de beste resultaten wil.

Jij vertelt ons welke klanten je wil, wij regelen de rest. Natuurlijk maken we afspraken over welk doel we hebben. Want ja, zonder doel valt er ook niet te scoren. Je bent nauw betrokken bij het bedenken van de online strategie en we luisteren goed naar je wensen.

Resultaten, leads, conversies, meten — je bent van alles op de hoogte. Dan zorgen wij dat de strategie werkt.

Waarom Alona?

Naast dat we specialist zijn in winstgevende campagnes (en hier al meer dan 150 bedrijven mee geholpen hebben), jarenlange ervaring hebben en altijd als eerste over de finish komen in de wedstrijd van nieuwe ontwikkelingen in online marketing ontdekken, zijn we veel meer. Onze voordelen:

  • je bent betrokken bij álles (behalve onze saaie boodschappenlijstjes)

  • we zijn heel erg enthousiast, dat merk je al tijdens het vrijblijvende strategiegesprek
  • je verwachtingen overtreffen we

  • flexibel in onze service wanneer nodig

Online marketing strategie

Het bepalen van een goede online marketing strategie begint bij het bepalen van hetgeen je wilt bereiken met jouw online marketing inspanningen. Dit kan je doen door het formuleren van SMART doelstellingen. Deze doelstellingen zijn (S) specifiek, (M) meetbaar, (A) acceptabel, (R) realistisch en (T) tijdsgebonden en bieden een uitstekende basis voor het bepalen van jouw online marketing strategie. Wil je met jouw online marketing activiteiten meer naamsbekendheid opbouwen, meer bezoekers naar de website, meer leads of verkopen behalen. Hoeveel leads of verkopen wil je vervolgens gaan behalen. En hoe maak je meer naamsbekendheid meetbaar: hoe vaak moeten de advertenties vertoond worden aan jouw doelgroep? Wanneer wil je dit bereikt hebben? Dit zijn allemaal vragen die zorgen voor een SMART doelstelling. Belangrijk is ook dat een doel realistisch en daardoor haalbaar is. Wil je dat jouw advertenties een 1.000.000 keer vertoond worden aan jouw doelgroep met een budget van 10 euro? Dan is het de vraag of dit wel realistisch is en of het verhogen van het budget of het verlagen van de verwachtingen niet verstandig is. Bij het bepalen van een online marketing strategie zorgen SMART doelstellingen voor een goede basis. Vervolgens kan er een plan gemaakt worden hoe we deze SMART doelstelling(en) gaan behalen.

Internet marketing strategie

Het internet kent ontzettend veel interessante kanalen voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken. Niet iedere kanaal is geschikt voor iedere SMART doelstellingen. Voor het bereiken van meer naamsbekendheid is het adverteren in de zoekmachine van Google minder interessant dan wanneer je meer leads en verkopen wilt behalen. Voor het bereiken van meer naamsbekendheid zijn push marketing kanalen als YouTube en het display netwerk van Google (een netwerk waar miljoenen websites aan zijn aangesloten) veel interessanter. Het is tegenwoordig ook populair om via social media een strategie in te zetten. Het merendeel van de bevolking zit op social media. Via social media kanalen kun je dus makkelijk mensen en zo ook je potentiële klanten bereiken. Wanneer je een social media strategie inzet, kan onder andere je naamsbekendheid, conversies, leads of online verkopen dus aanzienlijk verhoogd worden! Weten wat voor social media strategie wij bij jou in kunnen zetten? Bekijk dan onze social media diensten hier.

Strategiesessie boeken?

Een strategiesessie is gratis en vrijblijvend. Want we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij ons en niet meteen aan ons vastzit. Grote kans dat je wel geboeid raakt — mentaal, niet met stalen ringen —, maar dat is het risico dat je loopt. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op. Bij jou of bij ons?!