Online strategie bepalen?

Heb jij een eigen bedrijf, maar nog geen online strategie? Wil jij graag jouw online marketing strategie laten bepalen door professionals voor het maximale resultaat? Dan zit je bij Alona Marketing goed. Online zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren via Google, de organische posities in Google verbeteren, jouw website optimaliseren, adverteren via social media en nog veel meer. Bij het bepalen van jouw Online Marketing strategie komt dus een hoop kijken.

Wij brengen graag de interessante mogelijkheden voor jouw onderneming in kaart, zodat jij ondanks alle bomen het bos weer gaat zien. Wij zijn uit op jóuw online groei. Kom je bij ons op kantoor een kopje koffie drinken in ons kantoor in Baarn of Eindhoven, of buurten wij binnenkort bij jou? Je kunt ook gemakkelijk contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing

  • In het bezit van alle Google certificeringen

  • Zeer gepassioneerde Online Marketing specialisten

  • We denken  mee over de groei & strategie van jouw bedrijf
  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Een goede rechter…

…moet niet te jong zijn. Al ruim 150 bedrijven in allerlei branches hebben hun online marketing aan ons uitbesteed. Voor elke casus bedenken we een passende strategie. Inmiddels hebben we al heel wat gezien, dus ook voor jou vinden we de beste aanpak.

Eerlijkheid duurt het langst

Wij kiezen voor een samenwerking op de lange termijn. En we willen dat onze klanten minstens zo lang tevreden zijn over onze samenwerking. We stellen de juiste vragen en geven eerlijk feedback. Ja, ook (of juist) als we denken dat jouw idee beter kan.

Ons team weet van wanten

En van online winnen. Wij hebben de expertise in huis. Willen we iets wat ook nieuw is voor ons? Dan zorgen we er gewoon voor dat we de juiste kennis en experts in huis halen. Wel zo makkelijk.

Ben je klaar voor je groeispurt?

Zijn onderstaande dingen voor jou herkenbaar? Dan zien we elkaar snel!

“We werken al lang samen met hetzelfde bedrijf en zijn nu klaar voor de volgende stap”
“Die concurrent is net begonnen en staat altijd bovenaan in Google. Waar ik ook op zoek!”
“Onze omzet blijft steken. Net zoals onze online zichtbaarheid.”
“De enige likes die we krijgen zijn van onze eigen medewerkers en van mijn moeder.”

Jouw resultaat staat voorop

In het verleden deden we nog weleens wat onze klanten wilden dat we deden. Ja, dat doen we dus niet meer. Niet omdat we je niet aardig vinden, maar omdat telkens weer bleek dat Online Marketing iets is wat je aan de specialisten moet overlaten. In ieder geval wel als je de beste resultaten wil.

Jij vertelt ons welke klanten je wil, wij regelen de rest. Natuurlijk maken we afspraken over welk doel we hebben. Want ja, zonder doel valt er ook niet te scoren. Je bent nauw betrokken bij het bedenken van de online strategie en we luisteren goed naar je wensen.

Resultaten, leads, conversies, meten — je bent van alles op de hoogte. Dan zorgen wij dat de strategie werkt.

Experts in strategische Online Marketing

Naast dat we specialist zijn in winstgevende campagnes (en hier al meer dan 150 bedrijven mee geholpen hebben), jarenlange ervaring hebben en altijd als eerste over de finish komen in de wedstrijd van nieuwe ontwikkelingen in Online Marketing, zijn we veel meer.

Onze voordelen:

  • Je bent bij álles betrokken (behalve onze saaie boodschappenlijstjes)
  • We zijn enthousiast en denken met je mee, dat merk je al tijdens het vrijblijvende strategiegesprek
  • We overtreffen je verwachtingen
  • We zijn flexibel in onze service wanneer nodig

Jouw online strategie bespreken?

Online marketing strategie op maat

Hoe gaan wij zorgen voor de online groei van jouw bedrijf en wat is eigenlijk een online strategie? We gaan met jou om tafel om de waarden van jouw bedrijf te verwerken in een online verhaal.

Het bepalen van een goede online marketing strategie begint bij het bepalen van hetgeen je wilt bereiken met jouw online marketing inspanningen.  Wil je met jouw online marketing activiteiten meer naamsbekendheid opbouwen, meer bezoekers naar de website, meer leads of verkopen behalen. Hoeveel leads of verkopen wil je vervolgens gaan behalen?

We gaan ook kijken naar de kanalen die interessant zijn voor jouw bedrijf. Hierbij komen Google adverteren, Soial Media campagnes en de vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten aan bod en we nemen de potentie van jouw website onder de loep.

Samen bepalen we de juiste doelstellingen en stellen we een Online Marketing strategie op maat op zodat jouw bedrijf online gaat knallen. Onze handen jeuken om voor (en met) jou een online strategie neer te zetten die impact maakt.

Bespreek de mogelijkheden