Online Strategie

Online strategie bepalen, inzetten van een social media strategie en op zoek naar een strategie om online te adverteren. Klinkt dit je bekend in de oren maar kom je er maar niet aan toe om hier rustig voor te gaan zitten? Logisch. Ondernemers zijn vaak veel te druk met andere dingen om hun online strategie, en alles wat erbij komt kijken, helemaal op orde te hebben. Daarom nemen wij het werk van je it handen. Op zo’n manier, dat je er helemaal blij van wordt. Wij weten wat we doen, zijn transparant naar jou en houden van informele communicatie.

Wij zijn uit op jóuw online groei. Kom je bij ons op kantoor een kopje koffie drinken of buurten wij binnenkort bij jou?

Offerte aanvragen

Ervaren

Al ruim 150 bedrijven in allerlei branches besteedden hun online marketing aan ons uit. Voor elke casus bedenken we een passende strategie. Inmiddels hebben we al heel wat gezien, dus ook voor jou vinden we de beste aanpak.

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst. En we willen dat onze klanten minstens zo lang tevreden zijn over onze samenwerking. Je krijgt bij ons geen duur pakket aangesmeerd als dat niet is wat je nodig hebt. We stellen de juiste vragen en geven eerlijk feedback. Ja, ook (of juist) als we denken dat jouw idee beter kan.

Expertise

Ons team weet van wanten. En van online winnen. Willen we iets wat ook nieuw is voor ons? Dan zorgen we er gewoon voor dat we de juiste kennis en experts in huis halen. Wel zo makkelijk.

Ben je klaar voor je groeispurt?

Hoe gaan wij zorgen voor de online groei van jouw bedrijf en wat is eigenlijk een online strategie? We gaan met jou om tafel om de waarden van jouw bedrijf te verwerken in een online verhaal. Onze handen jeuken om voor (en met) jou een online strategie neer te zetten die impact maakt. Zijn onderstaande dingen voor jou herkenbaar? Dan zien we elkaar snel!

  • “We werken al lang samen met hetzelfde bedrijf en zijn nu klaar voor de volgende stap”
  • “Die concurrent is net begonnen en staat altijd bovenaan in Google. Waar ik ook op zoek!”
  • “Onze omzet blijft steken. Net zoals onze online zichtbaarheid.”
  • “De enige likes die we krijgen zijn van onze eigen medewerkers en van mijn moeder.”

Wel eens horen hoe dit nou allemaal zit?

Ben je benieuwd wat wij voor je gaan doen? Hoe wij het aanpakken, waarom je zal merken dat wij het nét even anders doen dan anderen en wanneer we van start kunnen? Geef een seintje, dan vertellen we je alles. Oké, bijna alles.

Contact opnemen

Jouw resultaat staat voorop

In het verleden deden we nog weleens wat onze klanten wilden dat we deden. Ja, dat doen we dus niet meer. Niet omdat we je niet aardig vinden, maar omdat telkens weer bleek dat online marketing iets is wat je aan de specialisten moet overlaten. In ieder geval wel als je de beste resultaten wil.

Jij vertelt ons welke klanten je wil, wij regelen de rest. Natuurlijk maken we afspraken over welk doel we hebben. Want ja, zonder doel valt er ook niet te scoren. Je bent nauw betrokken bij het bedenken van de online strategie en we luisteren goed naar je wensen.

Resultaten, leads, conversies, meten — je bent van alles op de hoogte. Dan zorgen wij dat de strategie werkt.

Waarom Alona?

Naast dat we specialist zijn in winstgevende campagnes (en hier al meer dan 150 bedrijven mee geholpen hebben), jarenlange ervaring hebben en altijd als eerste over de finish komen in de wedstrijd van nieuwe ontwikkelingen in online marketing ontdekken, zijn we veel meer. Onze voordelen:

  • je bent betrokken bij álles (behalve onze saaie boodschappenlijstjes)

  • we zijn heel erg enthousiast, dat merk je al tijdens het vrijblijvende strategiegesprek
  • je verwachtingen overtreffen we

  • flexibel in onze service wanneer nodig

Strategiesessie boeken?

Een strategiesessie is gratis en vrijblijvend. Want we vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij ons en niet meteen aan ons vastzit. Grote kans dat je wel geboeid raakt — mentaal, niet met stalen ringen —, maar dat is het risico dat je loopt. Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we contact met je op. Bij jou of bij ons?!