Team Alona Marketing
” Werken waar én wanneer je wil en werken op het allerhoogste niveau “
Team Alona Marketing

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van online marketing?

Beginnen jouw handen te jeuken als je een ondernemer hoort zeggen dat ‘het bedrijf wel wat meer klanten wil’? Weet jij precies wat er beter kan als je een social media kanaal ziet waarop de enige likes van de medewerkers zelf zijn? En ben je in je hoofd al een hele website aan het omgooien, omdat Google het bedrijf nog niet zo goed weet te vinden? Goud. We willen jou.

Werken bij Alona is leuk. De vrijheid zorgt voor blijheid, de collega’s zorgen voor elkaar en met zijn allen realiseren we groei. We werken elke dag om de hoge verwachtingen van onze klanten en van onszelf te overtreffen. Want alleen het beste is goed genoeg.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hiernaast vind je onze actuele vacatures. Spreekt het je aan? Laat dan zeker van je horen! We vinden het leuk kennis met je te maken.

* Lees even verder om kennis te maken met je toekomstige collega’s. Dan heb je meteen een openingszin als je ze tegen het lijf loopt tijdens je sollicitatie op ons kantoor.

Actuele vacatures

Team Lead Social Media

Startdatum: november 2021

Vacature bekijken

SEO
Specialist

Startdatum: november 2021

Vacature bekijken

Social Media Expert

Startdatum: november 2021

Vacature bekijken

Online Marketeer

Startdatum: november 2021

Vacature bekijken

Geprikkeld om online succes te behalen?
We leggen je graag verder uit wie we zijn en wat we doen…

Thijs van den Haak

Eigenaar

Als je bij Alona werkt, dan is het je allergrootste hobby om elke dag opnieuw de hoge verwachtingen van onze klanten én die van onszelf te overtreffen. Alona staat voor topkwaliteit. Voor elke dag nog beter worden in wat je doet.

En dan heb je ook nog eens de volledige vrijheid om te werken waar en wanneer je zelf wil. Ik geloof erin dat de combinatie van werken waar en wanneer je wil en werken op het allerhoogste niveau ervoor zorgt dat je altijd het maximale uit je dag haalt. Elke dag opnieuw.

Werken bij Alona is geweldig. Maar het moet wel bij je passen. Ben jij ’s ochtends meteen lekker op stoom als er geen directe collega naast je zit? Heb je de ruggengraat om elke dag het beste te geven wat je hebt? Mooi. Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Rick Waardenburg

Team Lead Online Marketing

Al vanaf mijn 17e onderneem ik. Ik weet dus heel goed hoe belangrijk online marketing is voor een bedrijf. Niet alleen voor een groot muziekplatform waar ik eigenaar van was, maar ook voor meerdere webshops. Met behulp van Google Ads is het mogelijk je bedrijf enorm te laten groeien. Ben ik niet bezig met mijn advertenties op Google, kijk ik voetbal, hang ik lekker op de bank of eet ik (vegetarisch). Daarnaast ben ik gek op horloges.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik heb alle vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen, uit te voeren en te ontwikkelen. Dat vind ik heel prettig. En dat je kan werken waar en wanneer je wil. Vanuit huis, vanuit het buitenland, dat bepaal je zelf. Daarnaast heb ik ambitieuze collega’s met een hoop ervaring en kennis. Het is fijn dat je van elkaar kan leren.

De leukste klant…

… vind ik Kidsroom en 123Werkbladen. De eigenaren van beide bedrijven zijn heel betrokken en hebben kennis van zaken. Ze hechten veel waarde aan mijn advies — dat is altijd fijn. We ondersteunen ze met Google Ads en social media. Zo tof om daar je eigen succesverhaal van te maken!

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… is het dat je graag zo veel klanten tegelijk en heel goed helpt, dat het lastig is je aandacht goed te verdelen. Je planning moet strak zijn en pro-actief werken is echt nodig. Daarnaast is het wel fijn als je flexibel bent. Misschien dat je planning er nu fantastisch uitziet, maar soms gebeurt er iets onverwachts waardoor je je hele planning om moet gooien. Voor mij geen nadeel, maar het is wel iets waar je mee om moet kunnen gaan.

Favoriete werkplek

De mooiste werkplekken waren Taipei en Marrakesh. Werken vanuit een andere omgeving geeft je echt nieuwe inzichten en ideeën. En het is heerlijk om die in te zetten voor je klanten. Als ik in Nederland ben, dan werk ik het liefst vanuit mijn eigen huis of vanuit het Alona-kantoor in Baarn.

Amy van der Lee

Online Marketeer

Tijdens mijn studie bestuurskunde kreeg ik er opeens een hele andere interesse bij, namelijk online marketing! Bij Alona heb ik de kans gekregen om praktijkervaring en een heleboel kennis op te doen. Het is erg flexibel werk waardoor ik het goed kan combineren met mijn studie, mijn nevenfunctie als raadslid en met mijn paard, waar ik in mijn vrije tijd graag mijn tijd besteed.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik vind het leuk dat het werken bij Alona erg afwisselend is. Ik heb veel verschillende soorten klanten, zij hebben allemaal een ander werkveld en andere wensen. Daarom is het belangrijk dat je je klanten leert kennen en erachter komt wat voor hun belangrijk is.

De leukste klant…

… vind ik Haagsche Dakwerken. De eigenaar is een nuchtere man die zegt waar het op staat. Daarom communiceer ik makkelijk met hem. Ook vind ik het leuk dat het werk voor deze klant erg weersafhankelijk is. Als het dus een weekend gaat stormen, weet ik zeker dat ik hem even spreek en dat ik extra mijn schouders eronder zet om te zorgen dat hij het erg druk krijgt!

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… is ook een voordeel, de flexibiliteit. Aan de ene kant kan je daardoor heel makkelijk plannen, maar aan de andere kant is het daardoor heel makkelijk om altijd beschikbaar te zijn voor telefoontjes, mailtjes et cetera, ook buiten de tijd die je voorgenomen had om te werken.

Favoriete werkplek

Mijn favoriete werkplek is gewoon lekker thuis! Hier heb ik een kantoor, maar soms is het gewoon ook erg lekker om vanaf de bank aan de slag te gaan. Ook naar het kantoor in Baarn gaan vind ik erg gezellig, want dan kun je tijdens het werk met iedereen bijpraten en sparren over de klanten. Maar eigenlijk is het overal goed werken waar er maar goede wi-fi is.

Team Alona…