fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more


Voel jij je helemaal thuis in de wereld van online marketing?

Beginnen jouw handen te jeuken als je een ondernemer hoort zeggen dat ‘het bedrijf wel wat meer klanten wil’? Weet jij precies wat er beter kan als je een social media kanaal ziet waarop de enige likes van de medewerkers zelf zijn? En ben je in je hoofd al een hele website aan het omgooien, omdat Google het bedrijf nog niet zo goed weet te vinden? Goud. We willen jou.

Werken bij Alona is leuk. De vrijheid zorgt voor blijheid, de collega’s zorgen voor elkaar en met zijn allen realiseren we groei. We werken elke dag om de hoge verwachtingen van onze klanten en van onszelf te overtreffen. Want alleen het beste is goed genoeg.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Spreekt het je aan? Laat dan zeker van je horen! We vinden het leuk kennis met je te maken.* Lees even verder om kennis te maken met je toekomstige collega’s. Dan heb je meteen een openingszin als je ze tegen het lijf loopt tijdens je sollicitatie op ons kantoor in Baarn.

Actuele vacatures


Online Marketeer

Startdatum: nov/dec 2019

Vacature bekijken

Sales

Startdatum: nov/dec 2019

Vacature bekijken

SEA Specialist

Startdatum: nov/dec 2019

Vacature bekijken

Social Media Expert

Startdatum: nov/dec 2019

Vacature bekijken

Thijs van den Haak

Eigenaar

Als je bij Alona werkt, dan is het je allergrootste hobby om elke dag opnieuw de hoge verwachtingen van onze klanten én die van onszelf te overtreffen. Alona staat voor topkwaliteit. Voor elke dag nog beter worden in wat je doet.

En dan heb je ook nog eens de volledige vrijheid om te werken waar en wanneer je zelf wil. Ik geloof erin dat de combinatie van werken wanneer en wanneer je wil en werken op het allerhoogste niveau ervoor zorgt dat je altijd het maximale uit je dag haalt. Elke dag opnieuw.

Werken bij Alona is geweldig. Maar het moet wel bij je passen. Ben jij ’s ochtends meteen lekker op stoom als er geen directe collega naast je zit? Heb je de ruggengraat om elke dag het beste te geven wat je hebt? Mooi. Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Simone Schulz

Online Marketeer

Bij Alona doe ik veel, maar in mijn vrije tijd zit ik ook niet stil. Ik doe fanatiek mee aan bootcamps, fitness geregeld en haal ook mijn beste dansmoves uit de kast bij salsa. Daarnaast studeer ik Spaans — omdat ik dat leuk vind, sí. Die voorliefde voor sport en marketing blijkt trouwens een gouden combi. Ik ben mede-eigenaresse van Vivas Gym, een Muay Thai-sportschool, en weet dus precies hoe belangrijk marketing voor je bedrijf is.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

De vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen en uit te voeren, vind ik heerlijk. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om te werken waar je wil, wanneer je wil. En als je er dan voor kiest om op kantoor te werken, heerst er een prettige, informele werksfeer. Zelf werk ik regelmatig ergens anders. In de eerste anderhalf jaar dat ik bij Alona werkte, heb ik mijn laptop al opengeklapt in Turkije, Portugal, Abu Dhabi en Thailand.

De leukste klant…

… vind ik Outstanding Safaritenten. Het is een leuk en dynamisch bedrijf en ze groeien hard! Ze zijn nu zelfs internationaal aan het uitbreiden. Bij hen werk ik samen met een heel marketingteam — heel tof.

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… dan is het dat je heel zelfstandig moet kunnen werken. Je moet je werk goed organiseren en een ijzeren discipline hebben. En je ziet je collega’s minder vaak, doordat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij zijn het geen nadelen, maar als je hier wil werken, is het goed jezelf af te vragen of dit bij jou past.

Favoriete werkplek

In Nederland werk ik graag bij Foodies Go Fresh in Sittard. Het is prettig werken en de lunch is heerlijk. En ik werk dus graag vanuit het buitenland. De andere omgeving en het ontmoeten van nieuwe mensen vind ik zo inspirerend! Het liefst werk ik dan op een warme plek, waar ze goede koffie en goede wifi hebben.

Kristian Müller

Online Marketeer

Zelf voeg ik als middelste naam graag ‘Bourgondiër’ toe. Een Brabantse Bourgondiër, want hier woon ik al een paar jaar — samen met mijn vriendin. En het is hier puur genieten. Waar ik ook van geniet, is kitesurfen. Zodra er een windje staat, ben ik op het water te vinden. Tenzij het tijdens de Zwarte Cross is, want dan steek ik daar de handen uit mijn mouwen.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Het is zo handig dat je je eigen werktijden bepaalt. Meestal werk ik tijdens de ‘normale’ kantooruren, maar soms ontkom je er niet aan iets voor jezelf te plannen tijdens die uren. Zo hoefde ik laatst geen vrij te nemen toen ik het theorie-examen voor mijn motorrijbewijs haalde. Het locatie-onafhankelijk werken is ook echt een voordeel. Begin 2019 werkte ik samen met mijn vriendin vanuit Gran Canaria. Die vrijheid zit bij Alona in alles. Ik mag zeg kijken welke strategie het beste werkt voor mijn klanten en heb alle ruimte om mijn eigen ideeën uit te voeren. Je ontwikkelt jezelf hierdoor tot een echte allround online marketeer.

De leukste klant…

… is voor mij Mister KOOL’s. De eigenaar is een echte ondernemer die meedenkt, terugkoppeling geeft en mijn kennis en advies waardeert. Voor deze klant hebben we alle marketingkanalen in beheer. Zo halen we het beste uit Google AdWords, SEO, social media en bepaalde webpagina’s. Zo maak ik er echt zelf een succesverhaal van.

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… dan is het dat het minder makkelijk is om met al je collega’s een vrijdagmiddagborrel te vieren. Ondanks dat we elkaar geregeld zien en leuke uitjes hebben, lukt spontaan samen iets gaan drinken vaak niet. Simpelweg omdat je niet altijd bij elkaar in de buurt bent. Soms is het ook een uitdaging om alle klanten evenveel aandacht te geven. Je moet goed zelfstandig werken en je tijd indelen.

Favoriete werkplek

De mooiste werkplek was toch wel Gran Canaria. Dat was echt genieten. Ik sluit dan ook niet uit dat ik de wintermaanden ergens anders doorbreng. Als ik gewoon in Nederland ben, dan werk ik het liefst vanuit mijn eigen huis in het centrum van Den Bosch.

Rick Waardenburg

Online Marketeer

Al vanaf mijn 17e onderneem ik. Ik weet dus heel goed hoe belangrijk online marketing is voor een bedrijf. Niet alleen voor een groot muziekplatform waar ik eigenaar van was, maar ook voor meerdere webshops. Met behulp van Google AdWords is het mogelijk je bedrijf enorm te laten groeien. Ben ik niet bezig met mijn advertenties op Google, dan trap ik een balletje, hang ik in de sportschool of eet ik (vegetarisch).

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik heb alle vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen, uit te voeren en te ontwikkelen. Dat vind ik heel prettig. En dat je kan werken waar en wanneer je wil. Vanuit huis, vanuit het buitenland, dat bepaal je zelf. Daarnaast heb ik ambitieuze collega’s met een hoop ervaring en kennis. Het is fijn dat je van elkaar kan leren.

De leukste klant…

… vind ik Kidsroom. De eigenaren zijn heel betrokken en hebben kennis van zaken. Ze hechten veel waarde aan mijn advies — dat is altijd fijn. We ondersteunen ze met Google Ads en social media. Zo tof om daar je eigen succesverhaal van te maken!

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… is het dat je graag zo veel klanten tegelijk en heel goed helpt, dat het lastig is je aandacht goed te verdelen. Je planning moet strak zijn en pro-actief werken is echt nodig. Daarnaast is het wel fijn als je flexibel bent. Misschien dat je planning er nu fantastisch uitziet, maar soms gebeurt er iets onverwachts waardoor je je hele planning om moet gooien. Voor mij geen nadeel, maar het is wel iets waar je mee om moet kunnen gaan.

Favoriete werkplek

De mooiste werkplekken waren Taipei en Marrakesh. Werken vanuit een andere omgeving geeft je echt nieuwe inzichten en ideeën. En het is heerlijk om die in te zetten voor je klanten. Als ik in Nederland ben, dan werk ik het liefst vanuit mijn eigen huis of vanuit het Alona-kantoor in Baarn.

Niels van Tol

Online Marketeer

Na jarenlang fanatiek gevolleybald te hebben, heb ik enkele jaren geleden besloten om hier wat minder tijd en energie in te steken en me meer te richten op online marketing. Dagelijks probeer ik mezelf op dit gebied te verbeteren. Ik woon in Utrecht en in mijn vrije tijd ben ik te vinden in de stad, bij vrienden of in de kantine van mijn volleybalvereniging in Huizen.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Erg leuk aan werken bij Alona is dat je een aantal eigen klanten beheert en je de gehele marketing uit handen neemt. Hierdoor ben je dus niet enkel bezig met alleen SEO of Google Ads, maar ontwikkel je jezelf als een ware allround online marketeer.

Daarnaast is een zeer groot voordeel van werken bij Alona, dat je grotendeels zelf je werkdagen kunt inplannen. Als je een dag iets later wil beginnen, omdat je de avond daarvoor iets hebt gedaan, is dit geen probleem. Wil je iets eerder beginnen met werken omdat je aan het einde van de middag iets hebt ingepland? Zolang klanten tevreden over je zijn, is ook dat geen probleem!

Tot slot is locatie-onafhankelijk werken een groot voordeel. Een aantal collega’s werken regelmatig vanuit het buitenland, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vanuit huis te werken. Hierdoor bespaar je reistijd. Doordat ik zelf regelmatig vanuit huis werk is het af en toe ook mogelijk om overdag als lunchpauze te gaan sporten.

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… Je moet zelfstandig kunnen werken en hiervoor moet je over een flinke portie discipline beschikken. Als online marketing je passie is, gaat lukt dit. Daarnaast werk je regelmatig alleen en ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit als eenzaam ervaren. Tot slot heb je bij Alona minder legendarische vrijdagmiddagborrels.

Favoriete werkplek

Het liefst werk ik vanuit huis. Hierdoor ben ik geen tijd kwijt aan reizen wat me zo enkele uren per dag kan schelen. Ik heb geïnvesteerd in een goed kantoor in mijn huis, waardoor ik hier comfortabel kan werken. Als ik behoefte heb aan mensen om me heen werk ik soms vanuit een bibliotheek of vanuit een koffietentje.