” Werken waar en wanneer je wil en werken op het allerhoogste niveau “

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van online marketing?

Beginnen jouw handen te jeuken als je een ondernemer hoort zeggen dat ‘het bedrijf wel wat meer klanten wil’? Weet jij precies wat er beter kan als je een social media kanaal ziet waarop de enige likes van de medewerkers zelf zijn? En ben je in je hoofd al een hele website aan het omgooien, omdat Google het bedrijf nog niet zo goed weet te vinden? Goud. We willen jou.

Werken bij Alona is leuk. De vrijheid zorgt voor blijheid, de collega’s zorgen voor elkaar en met zijn allen realiseren we groei. We werken elke dag om de hoge verwachtingen van onze klanten en van onszelf te overtreffen. Want alleen het beste is goed genoeg.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Spreekt het je aan? Laat dan zeker van je horen! We vinden het leuk kennis met je te maken.

* Lees even verder om kennis te maken met je toekomstige collega’s. Dan heb je meteen een openingszin als je ze tegen het lijf loopt tijdens je sollicitatie op ons kantoor in Baarn.

Actuele vacatures

Online Marketeer

Startdatum: mei/juni/juli 2020

Vacature bekijken

SEA Specialist

Startdatum: mei/juni/juli 2020

Vacature bekijken

Stagiaire marketing

Startdatum: mei/juni/juli 2020

Vacature bekijken

Social Media Expert

Startdatum: mei/juni/juli 2020

Vacature bekijken

Thijs van den Haak

Eigenaar

Als je bij Alona werkt, dan is het je allergrootste hobby om elke dag opnieuw de hoge verwachtingen van onze klanten én die van onszelf te overtreffen. Alona staat voor topkwaliteit. Voor elke dag nog beter worden in wat je doet.

En dan heb je ook nog eens de volledige vrijheid om te werken waar en wanneer je zelf wil. Ik geloof erin dat de combinatie van werken waar en wanneer je wil en werken op het allerhoogste niveau ervoor zorgt dat je altijd het maximale uit je dag haalt. Elke dag opnieuw.

Werken bij Alona is geweldig. Maar het moet wel bij je passen. Ben jij ’s ochtends meteen lekker op stoom als er geen directe collega naast je zit? Heb je de ruggengraat om elke dag het beste te geven wat je hebt? Mooi. Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen!

Simone Schulz

Online Marketeer

Bij Alona doe ik veel, maar in mijn vrije tijd zit ik ook niet stil. Ik doe fanatiek mee aan bootcamps, fitness geregeld en haal ook mijn beste dansmoves uit de kast bij salsa. Daarnaast studeer ik Spaans — omdat ik dat leuk vind, sí. Die voorliefde voor sport en marketing blijkt trouwens een gouden combi. Ik ben mede-eigenaresse van Vivas Gym, een Muay Thai-sportschool, en weet dus precies hoe belangrijk marketing voor je bedrijf is.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

De vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen en uit te voeren, vind ik heerlijk. Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om te werken waar je wil, wanneer je wil. En als je er dan voor kiest om op kantoor te werken, heerst er een prettige, informele werksfeer. Zelf werk ik regelmatig ergens anders. In de eerste anderhalf jaar dat ik bij Alona werkte, heb ik mijn laptop al opengeklapt in Turkije, Portugal, Abu Dhabi en Thailand.

Simone aan het werk vanuit thailand…

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… dan is het dat je heel zelfstandig moet kunnen werken. Je moet je werk goed organiseren en een ijzeren discipline hebben. En je ziet je collega’s minder vaak, doordat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij zijn het geen nadelen, maar als je hier wil werken, is het goed jezelf af te vragen of dit bij jou past.

Favoriete werkplek

In Nederland werk ik graag bij Foodies Go Fresh in Sittard. Het is prettig werken en de lunch is heerlijk. En ik werk dus graag vanuit het buitenland. De andere omgeving en het ontmoeten van nieuwe mensen vind ik zo inspirerend! Het liefst werk ik dan op een warme plek, waar ze goede koffie en goede wifi hebben.

Joël Cijs

Online Marketeer

Vroeger was het mijn droom om te scoren in een volle Johan Cruijf Arena in het prachtige rood-wit gekleurde shirt. Helaas had ik twee linkerbenen. Daarom ben ik nu aan het scoren voor mijn klanten via Google Ads, ook hartstikke leuk! Iedere dag zet ik mij volledig in om het marketingbudget van mijn klanten zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Google Ads is hiervoor een prachtig kanaal waarbij je kan inspelen op potentiële klanten die naar jouw producten/diensten op zoek zijn. Met Google Ads laat je vervolgens een passende advertentietekst zien en behaal je omzet. Een prachtig een-tweetje vervolgt met een schot in de kruising om het in voetbaltermen te noemen. Naast het werken voor mijn klanten ben ik af en toe te vinden in de sportschool en ben ik wekelijks aan het zaalvoetballen. Daarnaast ben ik veel bezig met zelfontwikkeling, lees ik hier veel boeken over en heb ik in de tde ambitie om anderen te helpen door kennis te delen.

Dit vind ik leuk bij Alona…

Werken bij Alona betekent werken zoals jij het prettig vindt. Niet 5 dagen per week van 9-5 op kantoor zitten, maar zelf je eigen werktijden indelen en op plekken werken waar jij je fijn voelt. Dit is niet alleen maar fijn, het zorgt ook voor een enorme drive en passie. Dit komt alleen maar weer ten goede van onze klanten. Daarnaast kent Alona een geweldig team om mee samen te werken. Vanaf dag 1 ben ik geweldig opgevangen en ben ik mij snel thuis gaan voelen.

De leukste klant…

Het klinkt cliché maar iedere klant met een passie en een drive voor zijn/haar vak. Iedere onderneming, markt en ondernemer is uniek en kent veel kansen en mogelijkheden om te scoren. Dit maakt het werk variërend en uitdagend. De ene keer een schot in de kruising van een metertje of 30, de andere keer een lobje over de keeper. Scoren voor mijn klanten verveelt nooit en de ene goal is nog mooier dan de andere.

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… Het locatie onafhankelijk werken en zelf je tijd indelen is geweldig, maar het brengt wel veel verantwoording met zich mee. Hierdoor zal jouw privéleven en jouw werk wat meer door elkaar heen lopen dan bij een traditionele 9-5 baan. Dit is iets waar ik zelf ook even aan moest wennen, maar ik vind het nu juist geweldig. Ik weet nog wel dat ik op een maandagmiddag door de stad liep. Iets in mijn lichaam zei: “Joël wat doe je, je moet op kantoor zitten”. Maar dat is nou het mooie bij Alona, de hele wereld is jouw kantoor. Het op orde hebben van jouw zaken levert enorm veel vrijheid op. Het eten van een broodje op maandag middag in de stad, zonder zorgen dat de pauze weer voorbij is, is een luxe waar ik altijd van zal genieten. Iedere keer weer. Want vrijheid is ons geboorterecht.

Rick Waardenburg

Online Marketeer

Al vanaf mijn 17e onderneem ik. Ik weet dus heel goed hoe belangrijk online marketing is voor een bedrijf. Niet alleen voor een groot muziekplatform waar ik eigenaar van was, maar ook voor meerdere webshops. Met behulp van Google Ads is het mogelijk je bedrijf enorm te laten groeien. Ben ik niet bezig met mijn advertenties op Google, hang ik in de sportschool, hang ik lekker op de bank of eet ik (vegetarisch).

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik heb alle vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen, uit te voeren en te ontwikkelen. Dat vind ik heel prettig. En dat je kan werken waar en wanneer je wil. Vanuit huis, vanuit het buitenland, dat bepaal je zelf. Daarnaast heb ik ambitieuze collega’s met een hoop ervaring en kennis. Het is fijn dat je van elkaar kan leren.

De leukste klant…

… vind ik Kidsroom. De eigenaren zijn heel betrokken en hebben kennis van zaken. Ze hechten veel waarde aan mijn advies — dat is altijd fijn. We ondersteunen ze met Google Ads en social media. Zo tof om daar je eigen succesverhaal van te maken!

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… is het dat je graag zo veel klanten tegelijk en heel goed helpt, dat het lastig is je aandacht goed te verdelen. Je planning moet strak zijn en pro-actief werken is echt nodig. Daarnaast is het wel fijn als je flexibel bent. Misschien dat je planning er nu fantastisch uitziet, maar soms gebeurt er iets onverwachts waardoor je je hele planning om moet gooien. Voor mij geen nadeel, maar het is wel iets waar je mee om moet kunnen gaan.

Favoriete werkplek

De mooiste werkplekken waren Taipei en Marrakesh. Werken vanuit een andere omgeving geeft je echt nieuwe inzichten en ideeën. En het is heerlijk om die in te zetten voor je klanten. Als ik in Nederland ben, dan werk ik het liefst vanuit mijn eigen huis of vanuit het Alona-kantoor in Baarn.

Leroy Thompson

Online Marketing Consultant

Ik hou mij zelf al ruim 8 jaren bezig met het opzetten van conversie gerichte advertentiecampagnes voor diverse bedrijven. Dit door het aanspreken van diverse off en online mediakanalen waaronder print en natuurlijk onze online zoekmachines. Met name intrigeerde mij het online gedeelte het meest. Alle zaken waarbij adverteren in print lastig meetbaar is tackelen en maken wij meetbaar met onze online campagnes. Zo weten mijn klanten exact wat hun Return On Investment is. Waar zoek jij als je een bedrijf, dienst of product nodig hebt zonder een bedrijfsnaam te weten? Precies online en waarschijnlijk via Google.

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn, pal naast de mooie Veluwe. In de weekenden ben ik hier ook graag met mijn gezin te vinden. Verder hou ik mij graag bezig met online SIM racing, boksen en het bekijken van voetbal.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik krijg erg veel vrijheid om mijn buitendienst rol goed te kunnen vervullen. Het vinden en benaderen van potentiële bedrijven om mee samen te kunnen werken is dan ook voor mij een must. Ook het sparren met mijn collega’s is van essentieel belang om campagnes conversie gericht en effectief in te kunnen richten alvorens live te laten gaan. Hier merk ik dan ook vaak het grote en diverse arsenaal aan kennis en expertise van mijn collega’s. Tevens is het mogelijk om cursussen of opleidingen te volgen welke jou in jouw functie beter laten presteren. Ik heb deze mogelijkheden dan ook met beide handen aangegrepen om zo ook persoonlijk te kunnen blijven groeien.

De leukste klanten…

De leukste klanten zijn voor mij klanten die nog niet weten dat de juiste online marketing tools kunnen zorgen voor additioneel bereik en dus extra omzet. Ook campagnes welke in de vergetelheid zijn geraakt of niet juist zijn ingericht geven mij een boost als wij bij Alona deze wel weten te laten renderen.

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

Omdat wij een groeiend bedrijf zijn en de kwaliteit van onze services en campagne’s hoog willen blijven houden. Willen en kunnen we gewoonweg niet alle bedrijven of online marketing aanvragen bedienen. Dit is soms voor mij een domper aangezien ik het liefst iedereen wil voorzien van onze kennis en expertise. Het hebben van korte lijnen en een proactieve houding zijn bij ons key. Door onze organisatie groei gestaagd te continueren komen bovenstaande richtlijnen en werkethiek niet in geding.

Favoriete werkplek

Op de maandagen is dat voor mij vanuit ons kantoor in Baarn. Ik kan dan mijn opdrachten en administratieve taken in alle rust verwerken. De overige dagen van de week bevind ik mij voornamelijk op de weg om mijn klanten te bezoeken en het aangaan van strategiesessie’s.

Amy van der Lee

Online Marketeer

Tijdens mijn studie bestuurskunde kreeg ik er opeens een hele andere interesse bij, namelijk online marketing! Bij Alona heb ik de kans gekregen om praktijkervaring en een heleboel kennis op te doen. Het is erg flexibel werk waardoor ik het goed kan combineren met mijn studie, mijn nevenfunctie als raadslid en met mijn paard, waar ik in mijn vrije tijd graag mijn tijd besteed.

Dit vind ik leuk aan werken bij Alona

Ik vind het leuk dat het werken bij Alona erg afwisselend is. Ik heb veel verschillende soorten klanten, zij hebben allemaal een ander werkveld en andere wensen. Daarom is het belangrijk dat je je klanten leert kennen en erachter komt wat voor hun belangrijk is.

De leukste klant…

… vind ik Haagsche Dakwerken. De eigenaar is een nuchtere man die zegt waar het op staat. Daarom communiceer ik makkelijk met hem. Ook vind ik het leuk dat het werk voor deze klant erg weersafhankelijk is. Als het dus een weekend gaat stormen, weet ik zeker dat ik hem even spreek en dat ik extra mijn schouders eronder zet om te zorgen dat hij het erg druk krijgt!

Als ik een nadeel moet noemen aan werken bij Alona…

… is ook een voordeel, de flexibiliteit. Aan de ene kant kan je daardoor heel makkelijk plannen, maar aan de andere kant is het daardoor heel makkelijk om altijd beschikbaar te zijn voor telefoontjes, mailtjes et cetera, ook buiten de tijd die je voorgenomen had om te werken.

Favoriete werkplek

Mijn favoriete werkplek is gewoon lekker thuis! Hier heb ik een kantoor, maar soms is het gewoon ook erg lekker om vanaf de bank aan de slag te gaan. Ook naar het kantoor in Baarn gaan vind ik erg gezellig, want dan kun je tijdens het werk met iedereen bijpraten en sparren over de klanten. Maar eigenlijk is het overal goed werken waar er maar goede wi-fi is.

Team Alona…