Over ons

Hoe het allemaal begon…

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, vertrekken Thijs en Claudia begin 2014 op wereldreis. Het is op meerdere vlakken een ontdekkingstocht en één van de dingen die we willen ontdekken is hoe we onze passie en ervaring voor online marketing zelf gaan gebruiken. Aan het einde van datzelfde jaar stranden we vanwege een orkaan in de Filipijnen. In Alona Beach, om precies te zijn.

Ontstaan van Alona Marketing

Dit is het moment waarop we besloten voor onszelf te gaan werken. Alona Marketing is geboren.

Ontstaan van Alona Marketing

Onze Missie

Ondernemers helpen groeien. Dat is wat we willen. Op een manier die je altijd bijblijft — op een positieve manier met veel plezier. Dat je iemand anders aantikt en zegt ‘als je ooit iets met online marketing wil, dan moet je bij Alona aankloppen’.

“Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven laten groeien
en dat aantal groeit nog steeds. Hoor jij daar straks ook bij?”

Dalende kosten

Zijn de kosten per klik net zo hoog als de berg verbeteringswerk waar je tegenop ziet? Laat het werk je dan uit handen nemen. Je kosten dalen dan net zo rap als je werkstress. Met onze 17 jaar ervaring weten we van elke campagne een groots succes te maken.

In de kijker

Wij helpen jou je bedrijf op de digitale kaart te zetten. Geen lullig plekje in een hoekje achteraf, maar prominent. Je weet wel, die opvallende plek met ‘je bevindt je nu hier’. Zodat niemand meer om jou heen kan.

‘Kan het ook gisteren af’?

Hou jij van snel schakelen? Mooi. Wij ook. Een beetje gas erop en we zetten binnen 24 uur je campagne live. Of wil je je website liever vandaag dan morgen geoptimaliseerd hebben voor een toestroom aan leads? Regelen we. Dit deden we eerder al voor bedrijven uit Nederland, België, Duitsland, China, Amerika en Israël. En zij zijn knap tevreden.

‘Omdat het zo hoort’ — daar hebben wij geen oren naar

Dingen doen omdat ze zo horen. Daar geloven wij niet in. We geloven in anders dan anders. In langdurige samenwerkingen. In transparantie. Want we snappen dat het soms eng is om geld uit te geven aan een marketingbureau.. en dan maar te zien wat eruit komt. Daarom krijg jij heldere rapportages, betrekken we je overal bij en behandelen we jouw uitgegeven euro als onze eigen euro. Want we willen net zo graag als jij dat die euro het maximale oplevert.

Niet voor niets mogen wij onszelf winnaar FD Gazellen noemen

Met de FD Gazellen award behoort Alona Marketing tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2020

FD Gazellen 2020 logo

Oprichting van Stichting Alona

Ruim 6 jaar geleden zijn de oprichters van Alona Marketing op reis in de Filipijnen geweest. Ze hebben ervaren dat naast de prachtige natuur en bevolking er helaas ook veel armoede heerst in dit land.

Stichting Alona is daarom opgericht met het doel om er zorg voor te dragen dat mensen met een uitzichtloze of moeilijke toekomst een beroep kunnen leren en afmaken. We willen hen zo de kans bieden op een beroepsopleiding en daarmee een beter leven.

Alona stichting logo

Onze Filosofie

Thijs aan het werken vanuit Italië

Om het uiterste uit onszelf en jouw online marketing te halen, werken wij op plekken, dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn. Vanuit huis, ons kantoor in Baarn of Eindhoven, een lokaal koffietentje of aan de andere kant van de wereld.

Thijs aan het werken vanuit Italië

Dit maakt ons productiever en gemotiveerder dan de gemiddelde ‘9-tot-5-mens’. De vrijheid zorgt voor heel veel blijheid. En dus heel goede resultaten. Oh, en geen paniek: we zijn altijd goed bereikbaar en een kei in plannen. Jouw deadline missen we niet.

Leer ons verder kennen…

Met welke Online Marketing expert hang jij straks aan de telefoon?

Eén van deze toppers uit ons team is jouw contactpersoon.

Claudia Tangeler
Thijs van den Haak
Rick SEA Specialist
Amy SEA Specialist
Linda Social Media Specialist
Team Alona Marketing
  • Is Google Certified
  • Heeft al ruim 150 bedrijven geholpen
  • Bestaat uit strategen, creatievelingen en techneuten
  • Gaat voor het beste resultaat
Ruud Customer Succes
Joël-Cijs SEA Specialist
Anoek Marketing Strateeg
Leroy sales
Tristan Online Marketing stagiair
Kom in contact met ons