Over ons

Met welke Online Marketing expert hang jij straks aan de telefoon?

Eén van deze toppers uit ons team is jouw contactpersoon.
Ons Online Marketing team
  • is Google Certified
  • heeft al ruim 120 bedrijven geholpen
  • bestaat uit strategen, creatievelingen en techneuten

  • gaat voor het beste resultaat

Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven laten groeien en dat aantal groeit nog steeds. Hoor jij daar straks ook bij?

Ben jij veel van je kostbare tijd kwijt aan uitvogelen hoe Google Ads nou echt lekker voor je werkt? En ben je het zat om veel tijd te stoppen in posts op Facebook, terwijl je bereik lager ligt dan ons kikkerlandje? Heb je geen zin meer in bovenop de resultaten zitten en dan ook nog zelf bedenken hoe het beter moet? Ja — daar is dan Alona. Jij besteedt alles aan ons uit. En dan heb jij weer lekker veel tijd voor je klanten.

Hoe het allemaal begon…

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, vertrekken Thijs en Claudia begin 2014 op wereldreis. Het is op meerdere vlakken een ontdekkingstocht en één van de dingen die we willen ontdekken is hoe we onze passie en ervaring voor online marketing zelf gaan gebruiken. Aan het einde van datzelfde jaar stranden we vanwege een orkaan in de Filipijnen. In Alona Beach, om precies te zijn. Dit is het moment waarop we besluiten voor onszelf te gaan werken. Alona Marketing is geboren.

Ondernemers helpen groeien. Dat is wat we willen. Op een manier die je altijd bijblijft — op een positieve manier. Dat je iemand anders aantikt en zegt ‘als je ooit iets met online marketing wil, dan moet je bij Alona aankloppen’.

Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven laten groeien en dat aantal groeit nog steeds. Hoor jij daar straks ook bij?

Dalende kosten

Zijn de kosten per klik net zo hoog als de berg verbeteringswerk waar je tegenop ziet? Laat het werk je dan uit handen nemen. Je kosten dalen dan net zo rap als je werkstress. Met onze 17 jaar ervaring weten we van elke campagne een groots succes te maken.

In de kijker

Wij helpen jou je bedrijf op de digitale kaart te zetten. Geen lullig plekje in een hoekje achteraf, maar prominent. Je weet wel, die opvallende plek met ‘je bevindt je nu hier’. Zodat niemand meer om jou heen kan.

“Kan het ook gisteren af?”

Hou jij van snel schakelen? Mooi. Wij ook. Een beetje gas erop en we zetten binnen 24 uur je campagne live. Of wil je je website liever vandaag dan morgen geoptimaliseerd hebben voor een toestroom aan leads? Regelen we. Dit deden we eerder al voor bedrijven uit Nederland, België, Duitsland, China, Amerika en Israël. En zij zijn knap tevreden.

‘Omdat het zo hoort’ — daar hebben wij geen oren naar

Dingen doen omdat ze zo horen. Daar geloven wij niet in. We geloven in anders dan anders. In langdurige samenwerkingen. In transparantie. Want we snappen dat het soms eng is om geld uit te geven aan een marketingbureau ‘en dan maar te zien wat eruit komt’. Daarom krijg jij heldere rapportages, betrekken we je overal bij en behandelen we jouw uitgegeven euro als onze eigen euro. Want we willen net zo graag als jij dat die euro het maximale oplevert.

Om het uiterste uit onszelf en jouw online marketing te halen, werken wij op plekken, dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn. Vanuit huis, ons kantoor in Baarn, een lokaal koffietentje of aan de andere kant van de wereld. Dit maakt ons productiever en gemotiveerder dan de gemiddelde ‘9-tot-5-mens’. Meestal werken we vanuit ons Baarnse kantoor, maar de vrijheid zorgt voor heel veel blijheid. En dus heel goede resultaten. Oh, en geen paniek: we zijn altijd goed bereikbaar en een kei in plannen. Jouw deadline missen we niet.

Je bereikt ons hier

Contactgegevens

info@alonamarketing.nl

Bel ons direct

085-0654633

Amalialaan 126a
3743 KJ Baarn

Overige informatie
KvK nummer: 62879197
BTW nummer: 854995742B01
Bankrekening: NL30 INGB 0006 8225 57

Contactformulier