Over ons

Hoe het allemaal begon…

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, vertrekken Thijs en Claudia begin 2014 op wereldreis. Het is op meerdere vlakken een ontdekkingstocht en één van de dingen die ze willen ontdekken is hoe ze hun passie en ervaring voor online marketing zelf kunnen gaan gebruiken. Aan het einde van datzelfde jaar stranden ze vanwege een orkaan in de Filipijnen. In de plaats Alona Beach, om precies te zijn.

Groeten uit Alona Beach

Dit is het moment waarop ze definitief besloten om een eigen bedrijf te starten en voor zichzelf te gaan werken. Alona Marketing is geboren.

Groeten uit Alona Beach

Onze Missie

Ondernemers en bedrijven online helpen groeien. Dat is wat we willen. Op een manier die je altijd bijblijft — op een positieve manier en met veel plezier. We nemen je mee in de spannende wereld van Online Marketing. Wij willen dat je iemand anders aantikt en zegt ‘als je ooit iets met Online Marketing wil, dan moet je bij Alona aankloppen’.

Waarom kiezen voor Alona Marketing?

Waarom zou je nou kiezen voor Alona Marketing in plaats van één van al die andere duizenden marketing bureaus in Nederland?

Beter is beter dan goed

Ben je tevreden met de resultaten door onze marketing inspanningen? Dat is een mooi begin. Nu zetten we door en zorgen we ervoor dat er op elke mogelijke manier een stijgende lijn blijft lopen tot het écht niet meer beter kan.

Jouw bedrijf op de digitale kaart

Wij helpen je om je bedrijf op de digitale kaart te zetten. Geen lullig plekje in een hoekje achteraf, maar prominent. Je weet wel, een aantrekkelijke gevel in een drukke online winkelstraat waar jouw doelgroep zit.

Snel schakelen

Hou jij van snel schakelen? Mooi, wij ook! Jouw e-mails en gemiste oproepen blijven niet dagenlang onbeantwoord. We zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt en zorgen ervoor dat we bereikbaar zijn voor jou en je collega’s.

Langdurige samenwerking

Dingen doen omdat ze zo horen. Daar geloven wij niet in. We geloven in langdurige samenwerkingen. We behandelen jouw uitgegeven euro als onze eigen euro. Want we willen net zo graag als jij, dat die euro het maximale oplevert.

Korte lijnen

Krijg jij daar ook zo’n jeuk van? Dat je een bedrijf belt en Jantje niet aanwezig is en jij je hele verhaal aan iemand anders moet doen? Dat gebeurt bij ons echt niet. Jij krijgt één aanspreekpunt met een persoonlijk  telefoonnummer en mailadres.

Transparantie

We horen je denken; ‘Ja, dat zegt elk bedrijf’. Het verschil is dat wij het niet gebruiken als lege kreet. Wij nemen je mee in je reis naar online succes en maken met heldere rapportages in een oogopslag duidelijk wat onze inspanningen opleveren.

“Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven laten groeien
en dat aantal groeit nog steeds. Hoor jij daar straks ook bij?”

Daag ons uit

Oprichting van Stichting Alona

Ruim 6 jaar geleden zijn de oprichters van Alona Marketing op reis in de Filipijnen geweest. Ze hebben ervaren dat er in dit land, naast de prachtige natuur en bevolking, helaas ook veel armoede heerst.

Stichting Alona is daarom opgericht met het doel om er zorg voor te dragen dat mensen met een uitzichtloze of moeilijke toekomst een beroep kunnen leren en afmaken. We willen hen zo de kans bieden op een beroepsopleiding en daarmee een beter leven.

Alona stichting logo

Onze Filosofie

Om het uiterste uit onszelf en jouw online marketing te halen, werken wij op plekken, dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn. Vanuit huis, ons kantoor in Eindhoven of Baarn, een lokaal koffietentje of aan de andere kant van de wereld.

Thijs aan het werken vanuit Italië

Dit maakt ons productiever en gemotiveerder dan de gemiddelde ‘9-tot-5-mens’. De vrijheid zorgt voor heel veel blijheid. En dus hele goede resultaten. Oh, en geen paniek: we zijn altijd goed bereikbaar en een kei in plannen. Jouw deadline missen we niet.

Leer ons beter kennen…

FD Gazellen 2020 logo

Niet voor niets mogen wij onszelf winnaar FD Gazellen noemen.

Met de FD Gazellen award behoort Alona Marketing tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2021.

FD Gazellen 2020 logo