Wie zijn wij

Aangenaam: wij zijn Alona Marketing. Begonnen als tweemansbedrijf en nu uitgegroeid tot een full service online marketing bureau met 25 vakspecialisten in huis. Inmiddels hebben we al meer dan 150 bedrijven online laten groeien en dat aantal groeit nog steeds. Klanten beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 4,9 uit 5. 

Onze specialisten

Binnen Alona Marketing heeft iedere marketeer zijn eigen specialisme. Het voordeel hiervan is dat de marketeer volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied. Om het uiterste uit onszelf en jouw online marketing te halen, werken onze specialisten op plekken, dagen en tijdstippen dat we het meest productief zijn. Vanuit huis, ons kantoor in Eindhoven of Baarn of een lokaal koffietentje.

Dit maakt ons productiever en gemotiveerder dan de gemiddelde ‘9-tot-5-mens’. De vrijheid zorgt voor heel veel blijheid. En dus hele goede resultaten. Oh, en geen paniek: we zijn altijd goed bereikbaar en een kei in plannen. Jouw deadline missen we niet.

Hoe het allemaal begon..

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, vertrekken Thijs en Claudia begin 2014 op wereldreis. Het is op meerdere vlakken een ontdekkingstocht en één van de dingen die ze willen ontdekken is hoe ze hun passie en ervaring voor online marketing zelf kunnen gaan gebruiken. Aan het einde van datzelfde jaar stranden ze vanwege een orkaan in de Filipijnen. In de plaats Alona Beach, om precies te zijn.

Dit is het moment waarop ze definitief besloten om een eigen bedrijf te starten en voor zichzelf te gaan werken. Alona Marketing is geboren.

Groeten uit Alona Beach

Oprichting van Stichting Alona

Tijdens een wereldreis met onder andere als bestemming de Filipijnen, is Alona Marketing geboren. Een prachtig land met mooie natuur en een liefdevolle bevolking, maar helaas ook veel armoede. Toen in de Filipijnen het besluit werd genomen om Alona Marketing te starten wilden Thijs en Claudia ook iets betekenen voor de bevolking in de Filipijnen. Daarom is Stiching Alona opgericht. Een stichting met als doel om er zorg voor te dragen dat mensen met een uitzichtloze of moeilijk toekomst een beroepsopleiding kunnen volgen om een vak te leren. We bieden hen zo de kans op een goede baan en daarmee een beter leven. 

Alona stichting logo