Google Ads (SEA)

De voordelen van SEA

 • Doordat men op je advertentie klikt weet je al dat er actief gezocht wordt naar een oplossing die jij biedt.

 • Het gebruik en de mogelijkheden van zoekmachines neemt alleen maar toe.

 • Je hebt zelf continu de volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne.

 • Je kiest zelf je doelen en betaalt pas als het gewenste resultaat is bereikt.
 • Altijd gedetailleerd zicht op de prestaties van je advertentiecampagnes.
Neem contact op

Bereik je doelen met SEA marketing

Zoekmachine adverteren werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar. Met slim SEA adverteren word je alleen gevonden door potentiële klanten die daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw product of dienst. Alona marketing zorgt ervoor dat je bedrijf door de juiste klanten gevonden wordt en dat die klanten ook echt contact met je opnemen, een offerte aanvragen of een aankoop doen!

Lees meer over ons

SEA uitbesteden?

Alona marketing is een gespecialiseerd en ervaren SEA bureau en laat niets aan het toeval over. Tijdens een strategiesessie over je bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat je doelen zijn en welke online marketing diensten er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. SEA uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, maar ook social media marketing of SEO.

De resultaten die we boeken

80% meer deelnemers

8.25% omzet groei

“Voor deze klant hebben wij een nieuwe website gebouwd en Google Ads ingezet. The People Side Of Change helpt organisaties bij het ontwikkelen van het verandervermogen en de verandercompetentie. Zij geven trainingen, coaching en advies in de Prosci change management methodiek.”

The People Side of Change

8% doorklikratio

-33% lagere bounce

“Heerlijk zo’n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen.”

Jochem Manders
Business Develop Manager

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Haal het maximale uit Search Engine Advertising

Heb je al een Google Ads account of heb je al eens gewerkt met search engine advertising, maar je bent benieuwd of je wel écht het maximale uit je campagne haalt? Wij geven kosteloos een advies op maat met behulp van onze Quickscan. Regelmatig zien wij SEA gerelateerde data waarbij het Google Ads-account niet op de juiste wijze is opgezet en geoptimaliseerd. Dit resulteert uiteindelijk in te hoge kosten en een negatieve ROI. En dat is toch echt heel erg zonde. Wanneer je gebruik maakt van onze gratis SEA scan beoordelen wij jouw account op onderdelen als:

 • Accountstructuur
 • Campagne instellingen
 • Advertenties
 • Zoekwoorden
 • Kwaliteitsscores (kosten efficiëntie)
 • Resultaten (indien mogelijk vanuit Google Analytics)
 • Kansen

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

SEA – Adverteren op Google mét resultaat

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Quickscan aanvragen

Bovenaan in Google met SEA

Met zoekmachine adverteren wordt meestal alleen gedacht aan zoekresultaten in Google waar het ‘Adv.’-icoontje voor staat. Met deze advertenties kom je boven de organische SEO zoekresultaten in Google te staan. SEO en SEA vullen elkaars gebreken aan en zijn twee krachtige online marketing middelen om bezoekers vanuit zoekmachines te genereren naar je website. Maar naast deze Search-advertenties er zijn veel meer mogelijkheden binnen SEA marketing:

 • Display-advertenties: de meest voorkomende advertenties die je overal op websites tegenkomt.
 • Video-advertenties: korte video’s die bijvoorbeeld op YouTube worden weergegeven voordat de video afspeelt.
 • App-advertenties: deze advertenties worden vertoond binnen applicaties die veel gebruikt worden op smartphones en tablets.
 • Shopping-advertenties: dit zijn de, vaak gesponsorde, advertenties gericht op producten. Deze worden vaak met naam, afbeelding, prijs, website en zelfs reviews getoond.

Al deze mogelijkheden kennen een eigen strategische inzet om de campagnestructuur in te stellen. Als gespecialiseerd SEA bureau helpen wij je met deze structuur van opbouwen tot inzetten en van monitoren tot optimaliseren. Dit alles rapporteren we maandelijks in een helder overzicht.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Samen met Alona inzetten op zoekmachine adverteren?

Kan jouw bedrijf wel een van onze SEA pakketten gebruiken? Of wil je graag eerst eens precies weten hoe wij met zoekmachine adverteren jouw bedrijf kunnen helpen? Doe de scan of neem contact op met een van onze specialisten.

Bovendien valt of staat je totale marketing investering met de algehele staat van je website. Is die wel snel genoeg? En mobielvriendelijk? Zijn de conversiemogelijkheden wel goed zichtbaar en ziet de website er netjes en overzichtelijk uit? Ook hier kunnen wij mee helpen. Vaak worden deze vragen beantwoord door middel van een website-optimalisatie.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.