Social media marketing

Tegenwoordig zijn zo goed als alle bedrijven aanwezig op minstens één social media kanaal. Geregeld komen we in contact met ondernemers die vol goede moed een account bij ieder social media kanaal hebben aangemaakt maar het vervolgens hierbij laten.
Dat dit een gemiste kans is hoeven we hen niet te vertellen, dit zijn ze zich bewust maar door drukte schiet het beheren van de social media kanalen er toch snel bij in.
Zoals een ondernemer ons laatst treffend zei “mijn showroom vernieuw ik periodiek maar mijn online showroom schiet er te vaak bij in”.
Dit terwijl social media ideaal ingezet kan worden om zowel bestaande klanten als nieuwe klanten te bereiken met jouw bedrijf.

Bestaande klanten volgen jouw social media kanalen en het is zonde hen niet op de hoogte houden middels een update enkele keren per maand.
Daarnaast bieden social media kanalen zeer uitgebreide mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken. Dankzij de uitgebreide informatie die social media kanalen hebben van hun gebruikers is het mogelijk om een dienst of product aan een zeer relevante en specifieke doelgroep te tonen.

Cost per Click social media campagnes

Social media marketing kan worden ingezet bij FacebookInstagramLinkedIn en YouTube. Afhankelijk van de boodschap en de specifieke doelgroep denken we graag mee over de optimale kanalen om een zo goed mogelijk rendement te behalen. Hierbij adviseren we zowel over de specifieke targeting als over de invulling van de advertentieteksten en bijbehorende afbeeldingen.

Alona Marketing heeft alle kennis in huis om een gerichte social media campagne op te zetten waarbij tegen zo gunstig mogelijke kosten per klik een relevant en groot bereik behaald zal worden. Als social media specialisten zorgen wij er dan ook voor voortdurend op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen van de verschillende social media kanalen. Deze aangeboren nieuwsgierigheid in combinatie met de ruime ervaring maken ons de geschikte partner voor uw social media marketing.

Sparren over social media marketing

We denken graag een keer mee over de optimale invulling van social media marketing voor jouw bedrijf!
Vertel ons welke dienst of product extra onder de aandacht mag worden gebracht zodat we vervolgens in een sparringsessie de potentie van social media marketing kunnen inschatten. Op basis van deze potentie kunnen we een relevante campagne inrichten om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Ontdek de potentie van social media marketing en vul het contactformulier in, we nemen dan op korte termijn contact op om een afspraak in te plannen.