5/5

4.9/5 van 38 reviews

Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021 en 2022!

Hier ligt onze kracht.

Tikkeltje eigenwijs met de aanpak, maar wel met de juiste expertise aan boord

SEA

CPC, ROAS of advertentiebudget. Een snelle efficiënte manier om bezoekers naar je website te sturen

Social

Organisch en adverterend. Beide zijn mogelijk via de platformen van LinkedIn, Meta en meer...

SEO

Organische vindbaarheid verbeteren en zorgen dat je op de langere termijn nog beter gevonden gaat worden

Webdevelopment

Een nieuwe website met flitsend design dat past bij jouw organisatie. Met CRO een zeer goede combinatie

Zo pakken wij dit aan.

Een volledig data gedreven online marketingbureau dat uniek in de aanpak is, transparant over de werkzaamheden en met de juiste specialisten aan boord. We beschikken over de expertise die jij als klant nodig hebt om te groeien en de nummer 1 in je markt te worden.  

Alona Marketing is niet het standaard online marketingbureau dat “ja” knikt, maar we zijn een online marketingbureau dat nee durft te zeggen wanneer we dat nodig achten. Puur en alleen omdat we denken dat het op een andere manier pas echt gaat werken.  

Eerst collega, dan online marketeer.

In een gedreven en dynamisch team ontdekken hoe jij jouw skills verder kunt ontwikkelen? En dat in een werkomgeving waarin hard werken hand in hand gaat met veel vrijheid, vertrouwen & werkplezier? Dan zoeken wij elkaar!

Wat is online marketing?

Een verzameling voor de inzet van internet voor de promotie van een product, dienst of bepaalde informatie van een bedrijf.

Online marketing is tot op heden een essentieel onderdeel voor iedere organisatie die online vindbaar wil zijn én zijn doelgroep online wil bereiken. Maar wat is online marketing? Wat houdt online marketing in? Hoe werkt online marketing? En; waarom zou ik online marketing moeten doen? 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van social media, zoekmachineoptimalisatie, online adverteren en email marketing. Het is belangrijk om te realiseren dat online marketing geen doel op zich is, het is een manier, van velen, om ervoor te zorgen dat jij jouw bedrijfsdoelen zou kunnen behalen. 

De kunst ligt hem in de juiste strategie te ontwikkelen en uitvoeren, zo kan jouw organisatie de beste resultaten behalen. Het is belangrijk om daarbij het volgende helder te hebben: je doelstelling, KPI’s en …..  voor een juiste online marketing strategie.  

Online marketing is een lange termijn strategie en een investering op zich. Online marketing moet je bouwen! Dit heb je niet zo een, twee, drie in elkaar gezet of gaat je volledige online business overhoop gooien en die gigantische omzetten binnen slepen. Nee, je moet echt geduld hebben en blijven bouwen en (g)roeien! Het is een langeafstand wedstrijd, geen sprint! 

Inspiratie.

google-partner-1000x5002

Let’s maximize digital growth Together
with Jasper.

Jasper Boudewijns.
Head of Sales

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

3. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten Vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van volgende maand.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

4. Growth Manager

1 aanspreekpunt bij Alona Marketing die meedenkt over jouw (online) Marketing Strategie.

6. Livegang campagnes

Als we de online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen.

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing-expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

3. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

4. Growth Manager

Bij Alona Marketing heb je 1 aanspreekpunt, jouw Growth Manager, die meedenkt en met ideeën komt over jouw (online) Marketing Strategie.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten er ervaren vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

6. Livegang campagnes

Als we de complete online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van de volgende maand.