4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!
Jan kleur 650x730
10 jaar ervaring op het gebied van performance marketing, gespecialiseerd in SEA. Een sterk analytisch vermogen, goed met cijfers en fan van automation. Hulp nodig bij het bepalen van een winstgevende CPA of ROAS? Let me know!
Jan Bouman.
Head of Performance
Ralph kleur 650x730
Zorgt ervoor dat de hele Alona Marketing club in zijn gareel blijft en is verantwoordelijk voor de strategische keuzes van Alona. Een Limburger in hart en nieren met een sterk oog voor kansen in de markt. Op de hoogte van alle trends & ontwikkelingen en zet zo een duidelijke visie neer.
Ralph Ewalds.
Managing Director
Charlotte kleur 650x730 kl
Het allereerste aanspreekpunt voor jou, maar voor ons degene die alles intern regelt. Voor de onboarding van klanten, de backoffice en events kun je zonder enige twijfel bij Charlotte kwijt. En fijn dat we dat vinden! 
Charlotte van Laarhoven.
Projectmanager Onboarding
Esmeralda kleur 650x730
Esmeralda is een ster als het aankomt op contact met mensen. Ze heeft niet voor niets meerdere jaren ervaring in de klantenservice en een studie communicatie afgerond. Ze is een echte doorpakker en gaat geen uitdaging uit de weg! Heb jij de volgende al klaar staan voor Esmeralda?
Esmeralda Boer.
SEO Specialist
Brandon kleur 650x730
Vele jaren ervaring op het gebied van SEO, speelt badminton op eredivisie niveau en houdt erg van reizen. Naast sporten en reizen is SEO ook wel echt een passie van hem. Content, autoriteit én de techniek van een website kan hij dromen.
Brandon Bessem.
Head of SEO
Joris kleur 650x730
Enorm precies en kijkt met een frisse blik naar je social media-advertenties. Social media stroomt al een flink aantal jaren door zijn aderen en is naast zijn werk ook fanatiek met een potje padel. Social media nodig? Joris is degene die je aan zijn mouw moet trekken!
Joris van Hugte.
Teamlead Social Media
Luuk van der Hilst.
SEA Specialist
Claudia kleur 650x730
Eigenaresse, maar ook verantwoordelijk voor de financiën. Enorm gedetailleerd en een duizendpoot als het gaat om dingen regelen en zorgen dat het bedrijf zo goed mogelijk functioneert. Houdt enorm van reizen en nieuwe landen ontdekken. Vraag maar eens waar het idee Alona Marketing vandaan komt.
Claudia Tangelder.
Founder
Thijs kleur 650x730
De andere eigenaar van de twee, met veel passie voor het vak. Duidelijke uitleg en communicatie en ook enorm fan van reizen en nieuwe landen ontdekken. Thijs is enorm open en eerlijk in het vak en dat is wat de klanten enorm waarderen bij ons!
Thijs van den Haak.
Founder
Amien kleur 650x730
Wat heb je nodig als SEA specialist? Juist! Een goede dosis analytische en technische expertise. met twee jaar ervaring in Google Ads is Amien precies degene die dit brengt naar Alona Marketing. Tag management en het implementeren van Google Analytics 4 op jouw website doet hij ook met veel precisie.
Amien Hijazi.
SEA Specialist
Indy kleur 650x730
Ruime ervaring op het gebied van graphic design. Indy beheerst zowel de artistieke als de technische vaardigheden. 
Indy van Lieshout.
Graphic Designer
Jasper kleur 650x730
Een doorgewinterde salesman wonend in hartje Eindhoven met zijn vrouw en twee zoontjes. Enorm leuk en gezellig, maar minder goed voor het stucwerk binnenshuis. Verder ontzettend fanatiek en secuur en niet vies van een potje tennis of een lekkere wandeling in de natuur.
Jasper Boudewijns.
Head of Sales
Nick K kleur 650x730
Webdevelopment, web development, webdeveloper of websites maken. Allemaal termen die je zou kunnen gebruiken voor het vak. Als puntje bij paaltje komt is Nick de man die simpelweg voor jou websites bouwt en zorgt dat ze goed werken.
Nick Knoops.
SEO & CRO Specialist
Jochem kleur 650x730
Schiet met scherp, als het om schrijven gaat dan hè. Met 10 jaar ervaring op zak heeft deze Content Specialist aan ’n half woord genoeg. Hij zet jouw zinnen moeiteloos op papier en vertelt het juiste verhaal. Mét gevoel voor taal en gericht op resultaat.
Jochem Palubksi.
Branding & Content Specialist
Nick O
Ruime ervaring op het gebied van graphic design. Indy beheerst zowel de artistieke als de technische vaardigheden. 
Nick van Otterdijk.
Web Developer
Dimphy
What’s pupping? Dimphy heeft een flinke dosis ervaring met het proeven van snoepjes en staat daarvoor altijd paraat. Deze blonde stoorzender zorgt voor een meer dan welkome afleiding op het kantoor.
Dimphy.
Treat specialist

Eerst collega, dan online marketeer.

In een gedreven en dynamisch team ontdekken hoe jij jouw skills verder kunt ontwikkelen? En dat in een werkomgeving waarin hard werken hand in hand gaat met veel vrijheid, vertrouwen & werkplezier? Dan zoeken wij elkaar!

Let’s maximize digital growth Together
with Jasper.

Jasper Boudewijns.
Head of Sales

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten Vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van volgende maand.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

6. Livegang campagnes

Als we de online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen.

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing-expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten er ervaren vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

6. Livegang campagnes

Als we de complete online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van de volgende maand.