4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!

Meld je nu gratis aan.

Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen en woon onze masterclasses bij.

Sprekers.

Voor wie is deze masterclass?

Onze masterclasses zijn er voor mkb+ ondernemers, marketeers, communicatiespecialisten en productmanagers. HBO Niveau gewenst maar niet noodzakelijk

Welke investering moet ik doen?

Wij vragen alleen een tjjdsinvestering en delen onze kennis gratis. Een online masterclass kost je dus géén geld. Een beurs of congress kan geld in rekening voor de entree.

Waar en wanneer zijn de masterclasses?

Elke laatste donderdag van de maand om 10 uur geven wij een online masterclass met een onderwerp dat op dat moment relevant is. Daarnaast kun je ons vinden op diverse beurzen en congressen als spreker zoals de webwinkel vakdagen.

Waarom delen wij onze kennis gratis?

Nu kunnen een verhaal met een hoog “wij van WC-Eend, adviseren WC-Eend” gehalte houden, maar dat doen we niet. Dat we erg succesvol zijn en net zo hard groeien als onze klanten, blijkt wel uit het feit dat we voor een derde keer op een rij bekroond met een FD Gazelle award. Hiermee behoren wij tot één van de snelst groeiende digital agencies van Nederland. Dus waarom geven wij masterclasses en delen wij onze kennis gratis? Onze specialisten zijn vakidioten en ademen hun discipline. Zij zijn trost op de resultaten die ze boeken. Dag in dag uit delen zij hun kennis met Jan en alleman. Dus waarom zouden wij deze kennis dan ook niet delen met jou?

Meld je nu gratis aan.

Let’s maximize digital growth Together
with Jasper.

schermafbeelding_img
Jasper Boudewijns.
Head of Sales