4.9
5/5
Winnaar FD Gazelle Award 2020, 2021, 2022 en 2023!

Wil je graag een groter bereik hebben, nieuwe klanten aantrekken en klantloyaliteit creëren? Dan is online marketing erg interessant voor jouw onderneming. Tegenwoordig is digitaliseren niet meer weg te denken in onze wereld. Om met je doelgroep mee te gaan en je concurrenten voor te zijn, is online vindbaarheid erg belangrijk geworden. Om verstandig met je marketingbudget om te gaan, is online marketing in veel gevallen goedkoper dan de traditionele marketing. We leggen je graag uit waarom.

Hoe specifiek heb jij je doelgroep?

Hoe specifieker jij jouw doelgroep kan vormen in de online marketing, hoe sneller je die kan bereiken. Je kan potentiële klanten (prospects) ook in aanraking laten komen met jouw onderneming door op verschillende manier jouw campagne te targeten. De targeting kan je instellen op verschillende mogelijkheden, zoals demografisch, geografie, interesses, look-a-like en externe data.  Als jij nogmaals je advertentie wilt laten tonen aan de mensen die het al gezien hebben, kan je aan retargeting beginnen. Met retargeting benader je de mensen nog een keer die al met je product of dienst in aanraking zijn geweest, maar nog niets hebben gekocht. Door jouw merk of product te retargeten, zorg je er ervoor dat het bij de meeste mensen ‘top of mind’ blijft en ze sneller tot een aankoop overgaan.

Bereik je mensen sneller en directer

Als eenmaal je product of dienst online verkocht worden is de hele wereld jouw markt (als je het wereldwijd kunt versturen). Door middel van online marketing heb je de mogelijkheid om jouw doelgroep binnen een no-time te bereiken. Je kan online aanwezigheid creëren door heel eenvoudig je laptop of je mobiel te gebruiken. Door op het juiste moment, met de juiste boodschap en op het juiste apparaat aanwezig te zijn is de kans op conversie het grootst.

Breng je boodschap direct over aan je omgeving

Wil je graag een boodschap overbrengen aan jouw doelgroep? Door heel eenvoudig online een bericht te publiceren, kan iedereen het binnen enkele seconden zien. Heb je een foutje gemaakt in je bericht? Geen probleem, dit los je zo op. Als je dit vergelijkt met offline marketing is het een hele andere wereld. Normaal moest je naar de drukker toe en als er dan een fout in zat, was het erg tijdrovend. Door online adverteren kan je direct inspelen op de veranderingen in de markt.

Hulp nodig met overgaan van offline naar online?

Het belang van online marketing? Veel meer bereik dan offline marketing. Wij adviseren om snel de overstap te maken. Weet je niet zo goed hoe je moet je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je om de eerste stap te zetten.

Andere verhalen.

Bekijk meer van onze blogs, inspiratie of succesverhalen.

google-partner-1000x5002

Let’s maximize digital growth Together
with Jasper.

schermafbeelding_img
Jasper Boudewijns.
Head of Sales

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten Vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van volgende maand.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

6. Livegang campagnes

Als we de online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

Klant worden bij Alona Marketing in 7 stappen.

stripe_yellow

1. Telefonische intake

Telefonische kennismaking waarin jij aan onze marketing-expert vertelt met welk Marketing-vraagstuk je graag geholpen zou willen worden.

2. Afspraak

Persoonlijke afspraak waar we dieper ingaan op jouw vraag en onze oplossing. Dit doen we met een uitgewerkt plan en bijbehorende doelstellingen.

3. Strategie bepalen

Met onze specialisten bepalen een strategie op maat voor jullie bedrijf.

4. Offerte

Je ontvangt van ons een Offerte op maat; na akkoord gaan we direct aan het werk en ontvang je van ons een planning voor de eerste maanden.

5. Specialist

Om jouw doelstellingen te halen sluiten er ervaren vak-specialisten (bijv. SEA, SEO, Social Media) aan tijdens de samenwerking.

6. Livegang campagnes

Als we de complete online strategie voor jouw bedrijf hebben vastgesteld, zorgen we ervoor dat de online campagnes zo snel mogelijk LIVE gezet worden.

stripe_yellow

7. Maandelijks overleg

We laten je graag zien wat we precies voor je doen. Elke maand neemt jouw Growth Manager je mee door de cijfers en krijg je een kijkje achter de schermen. Ook blikken we vooruit op de planning van de volgende maand.