fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more


De Winter Logistics

Voor De Winter Logistics zijn we de laatste maanden druk bezig om nieuw personeel te vinden. Van chauffeurs tot logistiek medewerkers, De Winter Logistics is altijd op zoek naar goede vakmensen.

Samen met video-productiebedrijf MZ Producties en communicatiebureau Arling (beide uit Naaldwijk) zijn we met dit project aan de slag gegaan. Door de geweldige video weten we via Google, Youtube, Facebook en Instagram de juiste doelgroep te bereiken en stromen de sollicitaties binnen.

Door deze video's op de juiste online kanalen in te zetten creëren we vertrouwen en betrokkenheid: twee speerpunten wanneer het gaat om het generen van meer sollicitanten. Deze video heeft duidelijk een positieve impact op het aantal sollicitanten gehad.

Videomarketing

Wist je dat de waarde van één minuut video ruim 1.8 miljoen woorden is? Dit zegt genoeg over de potentie van videomarketing voor jouw bedrijf. Video's zorgen voor verbluffende conversies zowel op websites als op Social Media. Toch vinden veel bedrijven het lastig om aan de slag te gaan met video en weten ze niet zo goed waar ze moeten beginnen.

Wij helpen jou graag bij het creëren van een krachtige video voor jouw bedrijf welke je kan inzetten op allerlei kanalen zowel online als offline.OFFERTE AANVRAGEN

Ook zo'n mooie video voor jouw bedrijf?

Wij ontzorgen je volledig en je hoeft écht niet zelf in beeld.
Mag wel! ;)

Zo gaan we voor jou aan de slag


De stap naar video voelt vaak groot, maar wij helpen je daar graag bij.

Starten met videomarketing?


Goed plan! Wij helpen je verder. Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.