De Winter Logistics

Voor De Winter Logistics zijn we de laatste maanden druk bezig om nieuw personeel te vinden. Van chauffeurs tot logistiek medewerkers, De Winter Logistics is altijd op zoek naar goede vakmensen.

Samen met video-productiebedrijf MZ Producties en communicatiebureau Arling (beide uit Naaldwijk) zijn we met dit project aan de slag gegaan. Door de geweldige video weten we via Google, Youtube, Facebook en Instagram de juiste doelgroep te bereiken en stromen de sollicitaties binnen.

Door deze video’s op de juiste online kanalen in te zetten creëren we vertrouwen en betrokkenheid: twee speerpunten wanneer het gaat om het generen van meer sollicitanten. Deze video heeft duidelijk een positieve impact op het aantal sollicitanten gehad.

Videomarketing

Wist je dat de waarde van één minuut video ruim 1.8 miljoen woorden is? Dit zegt genoeg over de potentie van videomarketing voor jouw bedrijf. Video’s zorgen voor verbluffende conversies zowel op websites als op Social Media. Toch vinden veel bedrijven het lastig om aan de slag te gaan met video en weten ze niet zo goed waar ze moeten beginnen.

Wij helpen jou graag bij het creëren van een krachtige video voor jouw bedrijf welke je kan inzetten op allerlei kanalen zowel online als offline.

Offerte aanvragen
online strategie

Video is populair

55% van de consumenten bekijkt elke dag video’s en dit aantal groeit dagelijks. En 65% van de mensen bekijkt meer dan 75% van een video. Alleen tekst en stilstaand beeld is niet meer voldoende om je doelgroep te bereiken.

online strategie

Bouw aan je merk

Video brengt een merk tot leven, geeft organisaties een gezicht en wekt snel vertrouwen bij potentiële klanten. Mensen denken vooral in beelden en hierdoor onthouden zij een video veel beter dan een tekst.

Langdurige investering

Je kunt een goede video op ontzettend veel kanalen succesvol inzetten zoals op je homepage, landingspagina’s, blogs, Social Media, partnersites, advertenties en zelfs offline tijdens een event of op je kantoor.

Ook zo’n mooie video voor jouw bedrijf?

Wij ontzorgen je volledig en je hoeft écht niet zelf in beeld.
Mag wel! 😉

Contact opnemen

Zo gaan we voor jou aan de slag

De stap naar video voelt vaak groot, maar wij helpen je daar graag bij.
website laten maken utrecht

STAP 1

CONCEPT BEDENKEN

Korte promo op social media, complete bedrijfsfilm, een reclamecampagne, een vacaturevideo… alles is mogelijk.

website optimalisatie utrecht

STAP 2

DRAAIEN & MONTEREN

Met een poule van de beste cameramensen, het gebruik van de beste apparatuur en een flinke portie creativiteit verzorgt onze partner het hele proces.

website ontwikkeling utrecht

STAP 3

STATISTIEKEN

Bij video advertentiecampagnes op bijv. YouTube of Social Media verzorgen wij de statistieken en sturen we bij voor de meest optimale resultaten.

Starten met videomarketing?

Goed plan! Wij helpen je verder. Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.