YOUTUBE 2019-01-21T08:16:18+00:00

Bereik via YouTube Marketing meer dan 1.000.000.000 gebruikers

Met meer dan één miljard gebruikers wereldwijd en meer dan honderden miljoenen uren aan video’s die online worden bekeken, is YouTube één van de meest drukbezochte social media kanalen ter wereld. De weergavetijd op YouTube neemt alsmaar sneller toe en is de voorbije 3 jaar met zo’n 50% per jaar toegenomen. YouTube is beschikbaar in 76 talen en gelokaliseerd in zo’n 88 landen wereldwijd. YouTube marketing vormt dan ook de ideale manier om als bedrijf uw business te gaan boosten. Adverteren via YouTube is heel populair en zeer doeltreffend. Uw advertentie zal namelijk heel wat kijkers bereiken.

Waarom adverteren via YouTube?

Wil je online marketing gaan inzetten via YouTube? Ben je van plan om je bedrijf uit te breiden met interactieve en doeltreffende advertenties via YouTube?  YouTube is het kanaal bij uitstek om het aantal volgers en dus ook de awareness van jouw dienst of product te creëren. Dankzij innovatieve promotiecampagnes blijven de spotlights op jouw bedrijf en merk gericht.

 Gebruik social media
in je voordeel

Snel contact
Start vandaag

Waarom Alona Media?

Het onderhouden van een goede YouTube campagne kan je het beste overlaten aan professionals. Alona Media is een gerenommeerd marketingbureau met de juiste ervaring en expertise om een zo goed mogelijk resultaat te leveren.  Ook is het mogelijk om de gehele sociale media marketing door Alona Media uit te laten voeren, waaronder Instagram marketing en Facebook marketing. Bekijk de overige pagina’s voor de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Alona Media helpt jouw bedrijf met YouTube

MAAK EEN AFSPRAAK