Winstgevende website laten maken?

De voordelen van Alona Marketing

 • In het bezit van alle Google certificeringen

 • Zeer gepassioneerde Webdesigners
 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

 • In onze websites komen alle disciplines samen, ze worden SEA, SEO en Social Media proof opgeleverd

Neem contact op

Zo gepiept met WordPress

Niets lastiger dan voor elk wissewasje de webdesigner te moeten bellen. Even een titel veranderen of een blogpost toevoegen? Met het handige contentmanagementsysteem WordPress is alles eenvoudig aan te passen.

Website op maat laten maken

Je zit bij ons niet vast aan ‘de standaard’. Onze ontwerp mogelijkheden zijn onbeperkt. Dat betekent dat alles wat jij wil mogelijk is. We bouwen door aan je website totdat jij er helemaal trots op bent.

Betaalbaar webdesign

Krijg jij soms ook spontaan last van je ribben als je ziet wat een nieuwe website kost? Onze tarieven zijn lekker betaalbaar. Want elk bedrijf verdient een website die voor ze werkt.

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN WINSTGEVENDE WEBSITE

VOOR ALLE APPARATEN

Of je bezoeker nu via de laptop, pc, tablet of smartphone op je website komt: het werkt overal. En dan geen letters die door elkaar dansen of afbeeldingen die wegvallen. Jouw website past zich automatisch aan het apparaat aan, zodat de beleving altijd klopt.

SCHITTEREND WEBDESIGN

Het oog wil ook wat. Je website is je visitekaartje, je etalage, je uithangbord. Past dit niet bij je bedrijf en je klant, dan is je bezoeker nog sneller weg dan jij ‘rood kruisje’ kan zeggen. Wij maken overzichtelijke, helder gestructureerde websites met de juiste uitstraling. Laat die ideale klanten maar komen!

FLEXIBELE FUNCTIES

Oeps, een belangrijke functie écht nodig? Blijven ademhalen. Onze websites breiden we heel gemakkelijk uit. Wil je een kaartje van Google Maps tonen, een menukaart toevoegen, beginnen met bloggen of zorgen dat mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? We regelen het voor je.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Een geweldige website is niet zo geweldig als ‘ie lijkt, als er geen bezoekers zijn. Jouw website ontwerpen wij zo, dat Google hem goed indexeert. Maximale aantrekkingskracht, volop verkeer en verkopen.

SAMEN MET SOCIAL MEDIA

Ben jij al aanwezig op de voor jou interessante social media kanalen? Dan mag integratie op je website niet ontbreken. We linken op je nieuwe website naar je accounts, zodat je klanten je bedrijf overal in de smiezen kunnen houden en kunnen delen met hun netwerk.

MAKKELIJK CONTACT

Als je klant iets wil vragen of opmerken, is het fijn als contact opnemen makkelijk gaat. Onze contactformulieren zijn zeer gebruiksvriendelijk. En niet onbelangrijk: vrij van spam. Een goed formulier op je website verhoogt de kans op aanvragen en dus meer klanten. Ideaal.

Alona Websites

AKU Geveltechniek

AKUGEVELTECHNIEK.NL

TPSOC webdesign

TPSOC.NL

HockeyXXL webdesign

HOCKEYXXL.NL

Onze website werkwijze

Ben je op zoek naar de juiste bouwer van je website? Naast dat het belangrijk is dat het klikt tussen jou en degene die je website maakt, is het ook belangrijk dat je je kan vinden in de werkwijze:

STRATEGIESESSIE

Bij het begin beginnen: wat is je huisstijl, wie is je doelgroep, wat moet je bezoeker op de website doen en welke content heb je? Samen leggen we het raamwerk voor je website vast. Je krijgt een hapklaar voorstel dat helemaal naar jouw smaak is.

WEBSITE LATEN BOUWEN

Bakkers klaar, bak…, bouwen maar. Tijd om een website neer te zetten waar iedereen van smult. Zodra je eerste versie klaarstaat, kijken we er samen naar. Dan bespreken we de aanpassingen die de kers op de taart zijn.

WEBSITE ONDERHOUD

Geen omkijken hebben naar je website en toch altijd zeker weten dat je online bent? Heerlijk. Regelen we voor je. Onderhoud van je website is best tijdrovend en de kans is groot dat je wel wat beters te doen hebt. Je zegt het maar en wij nemen het uit handen.

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Waarom een nieuwe website laten maken?

Helaas komt het nog al te vaak voor, bedrijven maken wel budgetten vrij voor adverteren maar niet voor optimalisatie van de website. Hierdoor zullen website bezoekers nauwelijks overgaan tot een conversie. Dat is zonde van het budget. Je wilt elke bezoeker zo goed mogelijk bedienen op je website. Door het laten maken van een goede website en deze te laten optimaliseren, zorg je voor meer bezoekers op de website die uiteindelijk wél overgaan tot een aankoop.

Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met het maken van websites die goed converteren. Voor we starten aan een project vinden we het ontzettend belangrijk om helder te hebben wat het doel is van de website. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn.

Alona websites

Investeer in je bedrijf en laat door ons team een professionele winstgevende website bouwen.

 • Krachtig online visitekaartje

 • Modern design

 • Google-proof ingericht

 • Een website die verkoopt
 • Ruim 17 jaar ervaring
 • SEA, SEO en Social Media proof

Website ontwikkeling

Ben jij klaar voor de volgende stap in een wereld die steeds meer online plaats vindt? Een goede website is niet meer weg te denken voor bedrijven die willen groeien. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met ons en wie weet zitten we binnenkort samen in een strategiesessie om jouw doelen en huisstijl te bespreken!

Naast het laten maken van een website, wil je ook dat deze gevonden wordt en gevonden blijft worden. Meer weten over hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken met je website? Bekijk dan snel onze SEO-dienst! Een andere geschikte manier om binnen een kort tijdsbestek zeer relevant verkeer naar jouw website te sturen is zoekmachine adverteren.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.