Winstgevende website laten maken Amsterdam

Wil jij een professionele WordPress website laten maken in Amsterdam door professionele website bouwers?

Een verstandige keuze! Bij Alona Marketing helpen wij jou graag verder. De website van jouw onderneming is natuurlijk je online visitekaartje. De ideale plek om jouw producten of diensten te verkopen in Amsterdam en elke andere locatie waar jouw doelgroep zich bevindt, je klanten alles over jouw bedrijf te vertellen en ervoor te zorgen dat ze contact met je opnemen. Op jouw plekje op het web laat je zien wie je bent, waar je voor staat en je geeft de bezoeker een beleving die klopt.

Zo trek jij klanten aan die bij je passen. Je wilt een website die écht iets toevoegt en een aanvulling is die je bedrijf in de kijker zet. Klinkt dit als iets wat jouw bedrijf wel kan gebruiken? Wij zorgen voor de ontwikkeling en optimalisatie van jouw website. Een keertje samen koffie drinken en bespreken wat wij voor jouw website kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Daag jij ons uit?

Offerte aanvragen

Waarom Alona websites?

Investeer in je bedrijf in Amsterdam en laat door ons team een professionele website bouwen.

  • Krachtig online visitekaartje
  • Modern en responsive design
  • Google-proof ingericht
  • Een website die verkoopt
  • Ruim 17 jaar ervaring
0 Jaar
ruime ervaring
0 Bedrijven
geholpen met online groei
0 Reviews
met 5 sterren

Website op maat
laten maken in Amsterdam

Je zit bij ons niet vast aan ‘de standaard’. Onze ontwerp mogelijkheden zijn onbeperkt. Dat betekent dat alles wat jij wil mogelijk is. We bouwen door aan je website totdat jij er helemaal trots op bent.

Betaalbaar webdesign
in Amsterdam

Krijg jij soms ook spontaan last van je ribben als je ziet wat een nieuwe website kost? Onze tarieven zijn lekker betaalbaar. Want elk bedrijf verdient een website die voor ze werkt.

Zo gepiept
met WordPress

Niets lastiger dan voor elk wissewasje de webdesigner te moeten bellen. Even een titel veranderen of een blogpost toevoegen? Met het handige contentmanagementsysteem WordPress is alles eenvoudig aan te passen.

Neem contact op

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE IN AMSTERDAM

VOOR ALLE APPARATEN

Of je bezoeker in Amsterdam en omgeving nu via de laptop, pc, tablet of smartphone op je website komt: het werkt overal. En dan geen letters die door elkaar dansen of afbeeldingen die wegvallen. Jouw website past zich automatisch aan het apparaat aan, zodat de beleving altijd klopt.

SCHITTEREND WEBDESIGN 

Het oog wil ook wat. Je website is je visitekaartje, je etalage, je uithangbord. Past dit niet bij je bedrijf in Amsterdam en je klant, dan is je bezoeker nog sneller weg dan jij ‘rood kruisje’ kan zeggen. Wij maken overzichtelijke, helder gestructureerde websites met de juiste uitstraling. Laat die ideale klanten maar komen!

FLEXIBELE FUNCTIES MET WORDPRESS

Oeps, een belangrijke functie écht nodig? Blijven ademhalen. Onze websites breiden we heel gemakkelijk uit. Wil je een kaartje van Google Maps in Amsterdam tonen, een menukaart toevoegen, beginnen met bloggen of zorgen dat mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? We regelen het voor je.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Een geweldige website is niet zo geweldig als ‘ie lijkt, als er geen bezoekers zijn. Jouw website ontwerpen wij zo, dat Google hem goed indexeert. Maximale aantrekkingskracht, volop verkeer en verkopen.

SAMEN MET SOCIAL MEDIA

Ben jij al aanwezig op de voor jou interessante social media kanalen? Dan mag integratie op je website niet ontbreken. We linken op je nieuwe website naar je accounts, zodat je klanten je bedrijf overal in de smiezen kunnen houden en kunnen delen met hun netwerk.

MAKKELIJK CONTACT

Als je klant iets wil vragen of opmerken, is het fijn als contact opnemen makkelijk gaat. Onze contactformulieren zijn zeer gebruiksvriendelijk. En niet onbelangrijk: vrij van spam. Een goed formulier op je website verhoogt de kans op aanvragen en dus meer klanten. Ideaal.

Alona Websites in Amsterdam en omgeving

TandartsBastian webdesign

TANDARTSBASTIAN.NL

Website in Amsterdam

TPSOC.NL

HockeyXXL webdesign

HOCKEYXXL.NL

Onze website werkwijze

Ben je op zoek naar de juiste bouwer van je website in Amsterdam? Naast dat het belangrijk is dat het klikt tussen jou en degene die je website maakt, is het ook belangrijk dat je je kan vinden in de werkwijze:

Stap 1 Strategiesessie

STAP 1

STRATEGIESESSIE
MET KOFFIE

Bij het begin beginnen: wat is je huisstijl, wie is je doelgroep, wat moet je bezoeker op de website doen en welke content heb je? Samen leggen we het raamwerk voor je website vast. Je krijgt een hapklaar voorstel dat helemaal naar jouw smaak is.

Stap 2 Website laten bouwen

STAP 2

WEBSITE LATEN BOUWEN IN AMSTERDAM

Bakkers klaar, bak…, bouwen maar. Tijd om aan een website neer te zetten waar iedereen van smult. Zodra je eerste versie klaarstaat, kijken we er samen naar. Dan bespreken we de aanpassingen die de kers op de taart zijn.

Stap 3 Website onderhouden

STAP 3

WEBSITE
ONDERHOUD

Geen omkijken hebben naar je website en toch altijd zeker weten dat je online bent? Heerlijk. Regelen we voor je. Onderhoud van je website is best tijdrovend en de kans is groot dat je wel wat beters te doen hebt. Je zegt het maar en wij nemen het uit handen.

Een converterende website laten maken in Amsterdam?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website ontwikkeling in Amsterdam

Ben jij klaar voor de volgende stap in een wereld die steeds meer online plaats vindt? Een goede website is niet meer weg te denken voor bedrijven in Amsterdam die willen groeien. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met ons en wie weet zitten we binnenkort samen in een strategiesessie om jouw doelen en huisstijl te bespreken!

Naast het laten maken van een website, wil je ook dat deze gevonden wordt en gevonden blijft worden. Meer weten over hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken met je website? Bekijk dan snel onze SEO-dienst! Een andere geschikte manier om binnen een kort tijdsbestek zeer relevant verkeer naar jouw website te sturen is zoekmachine adverteren.

Bespreek de mogelijkheden