fbpx

Werken bij Alona betekent: elke dag opnieuw de hoge verwachtingen van onze klanten en die van onszelf, overtreffen. Om onze klanten de beste resultaten te leveren zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent.

Bekijk onze actuele vacatures en lees meer over hoe het is om te werken bij Alona.

Actuele vacatures

Thijs van den Haak

Eigenaar

Werken bij Alona betekent: elke dag opnieuw de hoge verwachtingen van onze klanten en die van onszelf, overtreffen. We leveren topkwaliteit en dat kan alleen door keihard werken. En elke dag een beetje beter worden in wat we doen. Daar tegenover staat: volledige vrijheid om te werken waar en wanneer je zelf wilt.

Mijn visie is dat de combinatie van werken waar en wanneer je wilt, én werken op het allerhoogste niveau, ervoor zorgt dat je ALTIJD het maximale uit je dag haalt. Elke dag opnieuw! Werken bij Alona is geweldig.

Maar: het moet wel bij je passen. Ben je ’s ochtends niet vooruit te branden zonder een directe collega naast je? Of heb je te weinig zelfdiscipline om elke dag te presteren op het hoogste niveau? Dan zijn er veel leuke bedrijven die beter bij je passen. Anders: solliciteren maar:)

Simone Schulz

Online Marketeer

In haar vrije tijd zit ze zeker niet stil, zo doet Simone graag aan bootcamps, fitness en salsa dansen. Daarnaast studeert ze Spaans, gewoon omdat ze dit leuk vindt. Ook is Simone mede-eigenaresse van een Muay Thai sportschool genaamd Vivas Gym. Hierdoor weet ze als geen ander hoe belangrijk marketing is en wat er allemaal bij komt kijken.

Wat vind je leuk aan werken bij Alona?

Bij Alona heb ik veel vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen en uit te voeren. Dit vind ik erg prettig. Verder heerst er een prettige, informele werksfeer en krijgen we de mogelijkheid om locatie onafhankelijk te werken. Hier maak ik zelf dan ook regelmatig gebruik van. In de anderhalf jaar die ik er nu werk, heb ik naast het werken in Nederland al gewerkt vanuit Turkije, Portugal, Abu Dhabi en Thailand.

Welke klant/opdracht vind je leuk en waarom?

Outstanding Safaritenten, omdat het een leuk en dynamisch bedrijf is. Ze groeien hard en zijn internationaal aan het uitbreiden. Daarnaast werk ik bij hen samen met een heel marketingteam.

Wat zijn de minder leuke kanten?

Voor mijzelf is dit geen nadeel, maar als je bij Alona werkt moet je zeer zelfstandig kunnen werken, je moet zelf goed je eigen werk kunnen organiseren en een goede discipline hebben. Daarnaast zie je collega’s minder vaak. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Je moet jezelf dus afvragen of je dat kunt opbrengen?

Wat is je favoriete werkplek?

In Nederland werk ik heel graag bij Foodies Go Fresh in Sittard. Ik werk hier prettig en ze verzorgen een heerlijke lunch. Ook werk ik graag vanuit het buitenland, omdat ik hier geïnspireerd raak door de andere omgeving en door het ontmoeten van andere mensen. Het liefst op een warme plek in een leuke koffietent met goede wifi.

Kristian Müller

Online Marketeer

Kristian is een echte Bourgondiër. Hij woont inmiddels al een paar jaar samen met zijn vriendin in hartje Brabant. Hier geniet hij dan ook met volle teugen. Verder is Kristian gek op kitesurfen en zodra er genoeg wind staat, is hij dan ook regelmatig op het water te vinden. Ook steekt Kristian graag zijn handen uit de mouwen en helpt hij jaarlijks mee bij het evenement de Zwarte Cross.

Wat vind je leuk aan werken bij Alona?

Ondanks dat ik zelf meestal normale kantoortijden hanteer, is het toch best handig dat ik af en toe iets privé kan plannen tijdens kantoortijden. Zo heb ik pas mijn theorie voor de motor behaald. Dit kon alleen maar overdag, dus dan komt flexibel werken erg handig uit. Het locatie-onafhankelijk werken is ook zeker een voordeel, zo heb ik in het begin van het jaar 2 maanden samen met mijn vriendin vanuit Gran Canaria gewerkt. Verder vind ik het erg prettig dat je alle vrijheid krijgt om voor jouw klanten te kijken welke strategie het beste werkt en om zo je eigen ideeën toe te passen. Daarnaast ontwikkel je jezelf hierdoor tot een echte allround online marketeer.

Welke klant/opdracht vind je leuk en waarom?

Ik werk graag aan Mister Kool’s omdat de eigenaar een echte ondernemer is die meedenkt, terugkoppeling geeft en mijn kennis en advies waardeert. Daarnaast hebben we voor deze klant alle marketingkanalen in beheer. Zo beheren we Google AdWords, SEO, Social Media en ook bepaalde webpagina’s. Hierdoor kan ik er zelf echt een succesverhaal van maken.

Wat zijn de minder leuke kanten?

Het kan soms een uitdaging zijn om alle klanten evenveel aandacht te geven. Je moet dan ook zelfstandig kunnen werken en daarnaast zelf goed je tijd kunnen indelen. Verder is het minder makkelijk om bijvoorbeeld even iets met je collega’s te gaan drinken op vrijdagmiddag. Ondanks dat we elkaar geregeld zien en uitjes hebben, kan het spontaan even iets gaan drinken niet, simpelweg omdat je niet bij elkaar in de buurt bent.

Wat is je favoriete werkplek?

De mooiste werkplek tot nu toe was het werken vanuit Gran Canaria. Dit was echt genieten. Ik sluit dan ook niet uit om zoiets weer eens te doen in de wintermaanden. In Nederland werk ik het liefst vanuit huis in het centrum van Den Bosch.

Rick Waardenburg

Online Marketeer

Rick is al vanaf zijn 17e aan het ondernemen, hij weet dus al vanaf jongs af aan hoe belangrijk online marketing is binnen een onderneming. Naast een groot muziek platform is Rick eigenaar geweest van meerdere webshops waarbij Google Ads een belangrijk onderdeel was van zijn werkzaamheden. Naast het werken heeft hij ook nog hobby’s zoals voetbal, fitness en houdt hij van vegetarisch eten.

Wat vind je leuk aan werken bij Alona?

Bij Alona heb ik veel vrijheid om mijn eigen expertise toe te passen, uit te voeren en te ontwikkelen. Dit vind ik erg prettig. Verder is er de mogelijkheid om vanuit huis en het buitenland te werken. Daarnaast heb ik zeer ambitieuze collega’s met een hoop ervaring en kennis!

Welke klant/opdracht vind je leuk en waarom?

Ik werk graag aan Kidsroom omdat de eigenaren zeer betrokken zijn en kennis van zaken hebben. Daarnaast hechten ze veel waarde aan mijn advies. Wij ondersteunen ze met Google Ads en social media. Hierdoor kan ik er zelf een echt succesverhaal van maken.

Wat zijn de minder leuke kanten?

Doordat je een breed aantal klanten helpt is het lastig om alle klanten evenveel aandacht te geven. Je moet daarom ook goed kunnen plannen en pro-actief werken. Voor mezelf is dit geen nadeel maar bij Alona is het belangrijk om flexibel te zijn. De planning van volgende week kan er super uitzien maar elke dag komen er onverwachtse dingen binnen die je planning overhoop gooit!

Wat is je favoriete werkplek?

De mooiste werkplek tot nu toe was het werken vanuit Taipei en Marrakesh. Werken vanaf een andere omgeving geeft je nieuwe ingevingen die ingezet kunnen worden voor onze klanten. In Nederland werk ik het liefst vanuit huis of vanuit het kantoor in Baarn.

Sten Lee

Online Marketeer

Sten is al jaren bezig met Instagram. Jaren geleden zag hij hoeveel potentie het had en nu is Instagram een Social Media platform groter dan Facebook & Twitter. Voor tientallen mensen en bedrijven heeft Sten geholpen met het organisch groeien van hun Instagram accounts. Hoe kan het beter en hoe draai je er meer omzet mee? Dat zijn vragen waar Sten altijd mee bezig is. Daarnaast is Sten elke week bezig met Cryptocurrency en aandelen. En natuurlijk nog meer Instagram accounts laten groeien voor klanten of voor zichzelf.

Wat vind je leuk aan werken bij Alona?

Het leukste is dat je de vrijheid hebt en krijgt om te werken waar je wilt. Of dat nou thuis is, op kantoor of een andere locatie. Het kan allemaal! Je krijgt veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Daarnaast kan je altijd met je collega’s overleggen of vragen als je tegen bepaalde problemen oploopt. Ook krijg je de tijd om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen 😊.

Welke klant/opdracht vind je leuk en waarom?

Er is een heel mooi project in Nederland in de Lage Vuursche (waar prinses Beatrix woont). Daar bevind zich “De Oude Smidse”. Dat is een leuke opdracht omdat daar veel uitdaging in zit. De eigenaar is ook een rasechte ondernemer van de oude stempel. Hiervoor zet ik Instagram in wat een supergoed platform hiervoor is.

Wat zijn de minder leuke kanten?

Het kan wel erg druk zijn en ondanks je veel dingen in je persoonlijke planning zet komen er allerlei dingen doorheen die je niet gepland hebt. Je kan een hele tijd bezig zijn met dingen die niet onder je taken vallen maar natuurlijk doe je die ook omdat je toch goed werkt wilt afleveren!

Wat is je favoriete werkplek?

Heerlijk vanuit huis werken. Maar we waren onlangs naar Marrakesh geweest met het team en dat was een hele mooie locatie. Veel gezien en minder gewerkt dan verwachting! Maar ondanks dat toch wel dingen kunnen doen voor klanten en voor onszelf als bedrijf.

Solliciteer nu bij het leukste
online marketingbureau van Nederland!