Websites

Je website is je online visitekaartje. De ideale plek om je producten of diensten te verkopen, je klanten álles over jou te vertellen en te zorgen dat ze contact met je opnemen. Op jouw plekje op het web laat je zien wie je bent. Waar je voor staat. En je geeft je bezoeker een beleving die klopt. Zo trek jij de klanten aan die bij je passen. Jij verdient een website die écht iets toevoegt. Een aanvulling die je bedrijf echt lekker in de kijker zet.

Offerte aanvragen

Website op maat

Je zit bij ons niet vast aan ‘de standaard’. Onze ontwerpmogelijkheden zijn onbeperkt. Wat betekent dat alles wat jij wil, mogelijk is. We bouwen door aan je website totdat jij er helemaal trots op bent.

Lekker betaalbaar

Krijg jij soms ook spontaan last van je ribben als je ziet wat een nieuwe website kost? Onze tarieven zijn lekker betaalbaar. Want elk bedrijf verdient een website die voor ze werkt.

Makkelijk aan te passen

Niets lastiger dan voor elk wissewasje de webdesigner te moeten bellen. Even een titel veranderen of een blogpost toevoegen? Met het handige contentmanagementsysteem is alles eenvoudig aan te passen.

Een goede website is essentieel

Helaas komt het nog al te vaak voor, bedrijven maken wel budgetten vrij voor adverteren maar niet voor optimalisatie van de website waardoor bezoekers nauwelijks tot een conversie overgaan. Dat is zonde van het budget. Je wilt elke bezoeker zo goed mogelijk bedienen op je website.

Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met het maken van websites die goed converteren. Voor we starten aan een project vinden we het ontzettend belangrijk om helder te hebben wat het doel is van de website. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn

Alona websites

Investeer in je bedrijf en laat door ons team een website bouwen.

  • Snelle doorlooptijd

  • Modern design

  • Google-proof ingericht

  • Hoge conversiekracht

Websites die een goed woordje voor je doen

We weten als geen ander hoe belangrijk een goede website is voor je bedrijf. En hoe lastig het is zelf uit te denken wat voor website nou echt voor je werkt. Daarom denken wij met je mee. En bieden we je service waar je blij van wordt.

Voor alle apparaten

Of je bezoeker nu via de laptop, pc, tablet of smartphone op je website komt: het werkt overal. En dan geen letters die door elkaar dansen of afbeeldingen die wegvallen. Jouw website past zich automatisch aan het apparaat aan, zodat de beleving altijd klopt.

Schitterend webdesign

Het oog wil uiteraard ook wat. Je website is je visitekaartje, je etalage, je uithangbord. Past dit niet bij je bedrijf en je klant, dan is je bezoeker nog sneller weg dan dat jij ‘rood kruisje’ kan zeggen. Daarom maken wij overzichtelijke, helder gestructureerde website met een design dat uitstraalt wat je uit wil stralen. Laat die ideale klanten maar komen!

Flexibele functies

Oeps, een belangrijke functie écht nodig? Blijven ademhalen. Onze websites breiden we heel gemakkelijk uit. Wil je een kaartje van Google Maps tonen, een menukaart toevoegen, beginnen met bloggen of zorgen dat mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? We regelen het voor je.

Geoptimaliseerd voor Google

Een geweldige website is niet zo geweldig als ‘ie lijkt, als er geen bezoekers zijn. Jouw website ontwerpen wij zo, dat Google ‘m goed indexeert. Maximale aantrekkingskracht, volop verkeer en verkopen.

Samen met Social Media

Ben jij al aanwezig op de voor jou interessante social media kanalen? Dan mag integratie op je website niet ontbreken. We linken op je nieuwe website naar je accounts, zodat je klanten je bedrijf overal in de smiezen kunnen houden en kunnen delen met hun netwerk.

Makkelijk contact

Als je klant iets wil vragen of opmerken, is het fijn als contact opnemen makkelijk gaat. Onze contactformulieren zijn heel gebruiksvriendelijk. En niet onbelangrijk: vrij van spam. Een goed formulier op je website verhoogt de kans op aanvragen en dus meer klanten. Ideaal.

Ga voor een website die voor je werkt!

Als je ons contactformulier invult, houd dan ook meteen je telefoon in de gaten. Binnen 24 uur bellen we je!

Contact opnemen

De website-werkwijze

Ben je op zoek naar de juiste bouwer van je website? Naast dat het belangrijk is dat het klikt tussen jou en degene die je website maakt, is het ook belangrijk dat je je kan vinden in de werkwijze. Dit is de onze.

STAP 1

STRATEGIESESSIE

Bij het begin beginnen: wat is je huisstijl, wie is je doelgroep, wat moet je bezoeker op de website doen en welke content heb je? Samen leggen we het raamwerk voor je website vast. Je krijgt een hapklaar voorstel dat helemaal naar jouw smaak is.

STAP 2

BOUWEN

Bakkers klaar, bak… ehh, bouwen maar. Tijd om aan een website neer te zetten waar iedereen van smult. Zodra je eerste versie klaarstaat, kijken we er samen naar. Dan bespreken we de aanpassingen die de kers op de taart zijn.

STAP 3

ONDERHOUD

Geen omkijken hebben naar je website en toch altijd zeker weten dat je online bent? Heerlijk. Regelen we voor je. Onderhoud van je website is best tijdrovend en de kans is groot dat je wel wat beters te doen hebt. Je zegt het maar en wij nemen het uit handen.

Werk aan de web… winkel?

Als je hieronder je gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.