Website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Inmiddels hebben alle ondernemers wel een website, maar functioneert deze nog naar behoren? Sluit deze nog aan op de tijdgeest van nu en jouw persoonlijke visie en wensen? Een nieuw webdesign en goed werkende website kan wonderen doen voor je conversies. Een frisse, maar ook krachtige website laten maken door de specialisten van Alona marketing? Wij hebben alles in huis om je website conversiegericht te laten stralen aan de voorkant en veilig en krachtig te laten werken aan de achterkant.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing

  • In het bezit van alle Google certificeringen

  • Zeer gepassioneerde Webdesigners
  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Waarom wil je een website laten maken?

Wat is jouw idee van een website laten maken? Start je iets nieuws waarvoor je een compleet nieuwe website wilt laten ontwikkelen? Of wil je een bestaande optimaliseren voor een kwaliteitsimpuls die beter aansluit op je doelgroep en diens eisen en wensen? Wil je informeren, inspireren, leads genereren, verkopen of een combi van dit alles? Zowel je webdesign (front-end) als de veiligheid, snelheid en database (back-end) zijn enorm bepalend voor je bedrijfsdoelen. Er zijn tegenwoordig veel, heel veel, aanbieders te vinden om al dan niet zelf je website te maken. Maar heb je hier als drukbezet ondernemer wel de tijd en skills voor?

Zeker als het even misgaat in de techniek, en wanneer je ook nog eens net in een belangrijke afspraak zit of voor langere tijd afwezig bent, is het een geruststellende gedachte dat je kunt bouwen en vertrouwen op de rust en zekerheid van specialisten bij een website laten maken. De webdevelopers van Alona zijn ervaren en gespecialiseerd in een of meerdere onderdelen. Op het juiste moment de juiste persoon aan het roer om jouw website en dus bedrijfsdoelen te verzekeren van een top performance? Dan moet je een winstgevende website laten maken door Alona Marketing.

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN WINSTGEVENDE WEBSITE LATEN MAKEN

VOOR ALLE APPARATEN

Of je bezoeker nu via de laptop, pc, tablet of smartphone op je website komt: het werkt overal. En dan geen letters die door elkaar dansen of afbeeldingen die wegvallen. Jouw website past zich automatisch aan het apparaat aan, zodat de beleving altijd klopt.

SCHITTEREND WEBDESIGN

Het oog wil ook wat. Je website is je visitekaartje, je etalage, je uithangbord. Past dit niet bij je bedrijf en je klant, dan is je bezoeker nog sneller weg dan jij ‘rood kruisje’ kan zeggen. Wij maken overzichtelijke, helder gestructureerde websites met de juiste uitstraling. Laat die ideale klanten maar komen!

FLEXIBELE FUNCTIES

Oeps, een belangrijke functie écht nodig? Blijven ademhalen. Onze websites breiden we heel gemakkelijk uit. Wil je een kaartje van Google Maps tonen, een menukaart toevoegen, beginnen met bloggen of zorgen dat mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? We regelen het voor je.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Een geweldige website is niet zo geweldig als ‘ie lijkt, als er geen bezoekers zijn. Jouw website ontwerpen wij zo, dat Google hem goed indexeert. Maximale aantrekkingskracht, volop verkeer en beter verkopen. Ga voor een converterende website laten maken!

SAMEN MET SOCIAL MEDIA

Ben jij al aanwezig op de voor jou interessante social media kanalen? Dan mag integratie op je website niet ontbreken. We linken op je nieuwe website naar je accounts, zodat je klanten je bedrijf overal in de smiezen kunnen houden en kunnen delen met hun netwerk.

MAKKELIJK CONTACT

Als je klant iets wil vragen of opmerken, is het fijn als contact opnemen makkelijk gaat. Onze contactformulieren zijn zeer gebruiksvriendelijk. En niet onbelangrijk: vrij van spam. Een goed formulier op je website verhoogt de kans op aanvragen en dus meer klanten. Ideaal.

Alona Websites

AKU Geveltechniek

AKUGEVELTECHNIEK.NL

TPSOC webdesign

TPSOC.NL

HockeyXXL webdesign

HOCKEYXXL.NL

Je website laten maken door Alona Marketing?

Dat doen wij in het WordPress, het grootste en meest stabiele Content Management Systeem (CMS) met oneindig veel mogelijkheden. Naast dat dit systeem voor onze webdevelopers geen geheimen kent, is het zeer gebruiksvriendelijk én ook nog eens uitstekend te combineren met je verdere marketingdoelstellingen zoals SEA, SEO en social media. Zo heb je niet alleen een mooie, snelle en veilige website, maar ga je ook beter gevonden worden via zoekmachines als Google. Dit alles leidt tot betere vindbaarheid, meer conversies en dus een hogere omzet. Een winstgevende website laten maken en hoger scoren in Google? Alona Marketing heeft voor al je marketingdoelen specialisten in huis.

Waarom door ons je website laten maken?

Investeer in je bedrijf en kies voor een website laten maken door het topteam van Alona Marketing.

  • Krachtig online visitekaartje

  • Modern design

  • Google-proof ingericht

  • Een website die verkoopt
  • Ervaren specialisten die zich graag blijven ontwikkelen

Onze werkwijze bij een website laten maken

Ben je op zoek naar de juiste bouwer van je website? Naast dat het belangrijk is dat het klikt tussen jou en degene die je website maakt, is het ook belangrijk dat je je kan vinden in de werkwijze:

STAP 1

STRATEGIESESSIE

Bij het begin beginnen: wat is je huisstijl, wie is je doelgroep, wat moet je bezoeker op de website doen en welke content heb je? Samen leggen we het raamwerk voor je website vast. Je krijgt een hapklaar voorstel dat helemaal aansluit op jouw bedrijfsvisie en persoonlijke wensen.

STAP 2

WIREFRAME FASE

Wat op papiers staat, gaan we het afstemmen in een grafisch ontwerp. Het de schetsen voor een eerste visuele indruk. Het is de interpretatie van al hetgeen dat besproken en afgestemd is tijdens de strategiesessie. Zodra hier een ‘go’ op wordt gegeven, gaat de webdeveloper pas echt los.

STAP 3

JE WEBSITE LATEN MAKEN

De webdeveloper gaat aan de slag met het bouwen van jouw website. Samen beoordelen we de eerste versie en waar nodig voeren we wijzigingen door. Dan zetten we de  puntjes op de i met als resultaat een mooie en krachtige website die volledig aansluit op jouw doelgroep, bedrijf en bedrijfsdoelen.

STAP 4

WEBSITE ONDERHOUD

 Denk aan web of e-mailmigraties, serverbeheer onderhouden en conflicten in de codering oplossen. Onderhoud van je website is tijdrovend en kan soms zeer complex zijn. Het liefst heb je dan de zekerheid en expertise van een expert waarop je kunt bouwen, toch?

Een winstgevende website laten bouwen?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.