Website laten maken?

Waarom wil je een website laten maken?

Wat is het doel van jouw website? Start je iets nieuws waarvoor je een compleet nieuwe website wilt laten ontwikkelen? Of wil je een bestaande optimaliseren voor een kwaliteitsimpuls die beter aansluit op je doelgroep en diens eisen en wensen? Wil je informeren, inspireren, leads genereren, verkopen of een combi van dit alles? Zowel je webdesign (front-end) als de veiligheid, snelheid en database (back-end) zijn enorm bepalend voor je bedrijfsdoelen. Er zijn tegenwoordig veel, heel veel, aanbieders te vinden om al dan niet zelf je website te maken. Maar heb je hier als drukbezet ondernemer wel de tijd en skills voor?

De voordelen van Alona Marketing

 • In het bezit van alle Google certificeringen

 • Zeer gepassioneerde Webdesigners
 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

 • In onze websites komen alle disciplines samen, ze worden SEA, SEO en Social Media proof opgeleverd

Neem contact op

De ingrediënten voor een winstgevende website laten maken

Zeker als het even misgaat in de techniek,  en wanneer je ook nog eens net in een belangrijke afspraak zit of voor langere tijd afwezig bent, is het een geruststellende gedachte dat je kunt bouwen en vertrouwen op de rust en zekerheid van specialisten. De webdevelopers van Alona zijn ervaren en gespecialiseerd in een of meerdere onderdelen. Op het juiste moment de juiste persoon aan het roer om jouw website en dus bedrijfsdoelen te verzekeren van een top performance? Dan moet je een website laten maken door Alona Marketing.

VOOR ALLE APPARATEN

Of je bezoeker nu via de laptop, pc, tablet of smartphone op je website komt: het werkt overal. En dan geen letters die door elkaar dansen of afbeeldingen die wegvallen. Jouw website past zich automatisch aan het apparaat aan, zodat de beleving altijd klopt.

SCHITTEREND WEBDESIGN

Het oog wil ook wat. Je website is je visitekaartje, je etalage, je uithangbord. Past dit niet bij je bedrijf en je klant, dan is je bezoeker nog sneller weg dan jij ‘rood kruisje’ kan zeggen. Wij maken overzichtelijke, helder gestructureerde websites met de juiste uitstraling. Laat die ideale klanten maar komen!

FLEXIBELE FUNCTIES

Oeps, een belangrijke functie écht nodig? Blijven ademhalen. Onze websites breiden we heel gemakkelijk uit. Wil je een kaartje van Google Maps tonen, een menukaart toevoegen, beginnen met bloggen of zorgen dat mensen zich aanmelden voor je nieuwsbrief? We regelen het voor je.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Een geweldige website is niet zo geweldig als ‘ie lijkt, als er geen bezoekers zijn. Jouw website ontwerpen wij zo, dat Google hem goed indexeert. Maximale aantrekkingskracht, volop verkeer en verkopen.

SAMEN MET SOCIAL MEDIA

Ben jij al aanwezig op de voor jou interessante social media kanalen? Dan mag integratie op je website niet ontbreken. We linken op je nieuwe website naar je accounts, zodat je klanten je bedrijf overal in de smiezen kunnen houden en kunnen delen met hun netwerk.

MAKKELIJK CONTACT

Als je klant iets wil vragen of opmerken, is het fijn als contact opnemen makkelijk gaat. Onze contactformulieren zijn zeer gebruiksvriendelijk. En niet onbelangrijk: vrij van spam. Een goed formulier op je website verhoogt de kans op aanvragen en dus meer klanten. Ideaal.

Alona Websites

AKU Geveltechniek

AKUGEVELTECHNIEK.NL

TPSOC webdesign

TPSOC.NL

HockeyXXL webdesign

HOCKEYXXL.NL

Je website laten maken door Alona Marketing?

Dat doen wij in het WordPress, het grootste en meest stabiele Content Management Systeem (CMS) met oneindig veel mogelijkheden. Naast dat dit systeem voor onze webdevelopers geen geheimen kent, is het zeer gebruiksvriendelijk én ook nog eens uitstekend te combineren met je verdere marketing doelstellingen zoals SEA, SEO en social media. Zo heb je niet alleen een mooie, snelle en veilige website, maar ga je ook beter gevonden worden via zoekmachines als Google. Dit alles leidt tot betere vindbaarheid, meer conversies en dus een hogere omzet. Een winstgevende website laten maken en hoger scoren in Google? Alona Marketing heeft voor al je marketingdoelen specialisten in huis.

STRATEGIESESSIE

Bij het begin beginnen: wat is je huisstijl, wie is je doelgroep, wat moet je bezoeker op de website doen en welke content heb je? Samen leggen we het raamwerk voor je website vast. Je krijgt een hapklaar voorstel dat helemaal aansluit op jouw bedrijfsvisie en persoonlijke wenen.

WIREFRAME FASE

Na de vastlegging op papier van het raamwerk, gaan we het afstemmen in een grafisch design-ontwerp. Het zijn de lijntjes die de schetsen vormen voor een eerste visuele indruk. Het is de interpretatie van al hetgeen dat besproken en afgestemd is tijdens de strategiesessie. Zodra hier een ‘go’ op wordt gegeven, gaat de webdeveloper pas echt los.

DE WEBSITE LATEN MAKEN

De webdeveloper gaat aan de slag met het bouwen van jouw website. De elementen zoals besproken in de strategiesessie worden nu doorgevoerd. Gedurende het proces wordt je op de hoogte gehouden van de status en een eerste versie wordt samen grondig bekeken. Waar nodig voeren we wijzigingen door en zetten we de puntjes op de i met als resultaat een mooie en krachtige website die volledig aansluit op jouw doelgroep, bedrijf en bedrijfsdoelen.

WEBSITE ONDERHOUD

Geen omkijken hebben naar je website en toch altijd zeker weten dat je online bent? Voor dat heerlijk rustgevende gevoel zorgt onze web developer. Denk aan website- of e-mailmigraties en e-mailboxes aanmaken, serverinstellingen onderhouden en conflicten in de codering oplossen. Onderhoud van je website is tijdrovend en kan soms zeer complex zijn. Het liefst heb je dan de zekerheid en expertise van een expert waarop je kunt bouwen, toch?

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Waarom een nieuwe website laten maken?

Helaas komt het nog al te vaak voor, bedrijven maken wel budgetten vrij voor adverteren maar niet voor optimalisatie van de website. Hierdoor zullen website bezoekers nauwelijks overgaan tot een conversie. Dat is zonde van het budget. Je wilt elke bezoeker zo goed mogelijk bedienen op je website. Door het laten maken van een goede website en deze te laten optimaliseren, zorg je voor meer bezoekers op de website die uiteindelijk wél overgaan tot een aankoop.

Wij hebben al ruim 17 jaar ervaring met het maken van websites die goed converteren. Voor we starten aan een project vinden we het ontzettend belangrijk om helder te hebben wat het doel is van de website. Wij bouwen met onze kennis en ervaring jouw website waar we beiden trots op zullen zijn.

Alona websites

Investeer in je bedrijf en laat door ons team een professionele winstgevende website bouwen.

 • Krachtig online visitekaartje

 • Modern design

 • Google-proof ingericht

 • Een website die verkoopt
 • Ruim 17 jaar ervaring
 • SEA, SEO en Social Media proof

Website ontwikkeling

Ben jij klaar voor de volgende stap in een wereld die steeds meer online plaats vindt? Een goede website is niet meer weg te denken voor bedrijven die willen groeien. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met ons en wie weet zitten we binnenkort samen in een strategiesessie om jouw doelen en huisstijl te bespreken!

Naast het laten maken van een website, wil je ook dat deze gevonden wordt en gevonden blijft worden. Meer weten over hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken met je website? Bekijk dan snel onze SEO-dienst! Een andere geschikte manier om binnen een kort tijdsbestek zeer relevant verkeer naar jouw website te sturen is zoekmachine adverteren.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.