Google Ads Training: volg nu online!

Verbeter samen met een expert jouw Google Ads campagne

Hoe zet je een winstgevende Google Ads-campagne op en hoe optimaliseer je campagnes? Hoe haal je meer resultaat uit je campagne en aan welke knoppen kan en moet je allemaal draaien wil je blijvend resultaat halen uit Google Ads? Zijn dit brandende vragen die jou bezighouden tijdens jouw (dagelijkse) werkzaamheden? Volg dan de hands-on Google Ads Training van Alona Marketing.

Tijdens de training ga jij samen met één van onze Google Ads experts aan de slag in jouw eigen Google Ads account. We gaan op zoek naar de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf, schrijven samen de advertentieteksten en richten een Google Analytics account in. Zorg er dus voor dat je een eigen Google Ads account hebt mét geverifieerde betalingsmethode, zodat we direct aan de slag kunnen.

 • Wat? Hands-on Google Ads training

 • Waar? Online, via Google Hangouts

 • Wanneer? Nader te bepalen – stuur ons een berichtje!

 • Kosten? € 99,- per persoon

 • Inbegrepen? Online video call, waardoor je straks een supersterk Google Ads account hebt!

 • Meenemen? Actief Google Ads-account

online strategie

Learn from the best

Wij hebben veel Google Ads Accounts onder ons beheer. En veel tevreden klanten. Wij vertellen je precies hoe jij je campagnes succesvol inricht en optimaliseert.

Focus op jou

De trainingen vinden 1-op-1 plaats middels een video-call. Zo kunnen we je écht hands-on helpen en kan jij direct al jouw vragen stellen!

online strategie

Lange termijn

Het volgen van de training kan je zien als investering. De kennis die je opdoet neem je voor altijd mee en vertaal je naar ieder account dat je in de toekomst wilt opzetten.

online strategie

Vragen staat vrij

Onze trainingen zijn gericht op de praktijk. Geen onnodige moeilijke termen of onderwerpen die je nooit meer gebruikt, maar handvatten die we samen in de praktijk brengen.

Wie kan de Google Ads Training volgen?

Ben jij ondernemer en wil je starten met het inzetten van online adverteren? Of ben je (online) marketeer of communicatiemedewerker en wil je jouw weg beter kunnen vinden binnen Google Ads en weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Dan is deze training perfect voor jou! Ook als je Google Ads momenteel uitbesteedt en je van plan bent het zelf te gaan doen of je merkt dat je graag meer wil begrijpen van wat je bureau naar jou stuurt, is deze training een goede start. Met de Google Ads Training van Alona Marketing geven we je de handvatten waarmee je direct aan de slag kan! De training zal plaatsvinden met maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor vragen.

Wat leer je tijdens de training?

Tijdens de Google Ads training zetten wij samen met jou Google Ads campagnes op en leer je hoe je in zoekmachines beter vindbaar bent, de functionaliteiten van Google Ads en hoe je hier het best gebruik van maakt, alles over de verschillende doelstellingen, bied-strategieën en typen zoekwoorden. Daarnaast leren we je hoe je de campagnes monitort om de beste resultaten te behalen. We gaan ‘hands-on’ aan de slag, zodat jij na de training alle aspecten van adverteren in Google kent en jouw brandende vragen hebt kunnen stellen.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat gebeurt er na de training?

Na de training heb je de handvaten om zelf aan de slag te gaan met Google Ads voor jouw onderneming, of de onderneming waar jij werkzaam bent. Na het afronden van onze training kun jij zelfstandig een Google Ads campagne opzetten en alles wat daarbij komt kijken. Kom je er nog niet helemaal uit, om de vragen in jouw bedrijf of op kantoor, te beantwoorden? Ook na de training biedt Alona Marketing support.

Wie geeft de training?

Héle goede vraag. Dat is niemand minder dan Thijs van den Haak. Thijs is al meer dan 17 jaar gepassioneerd Online Marketing Specialist en weet als geen ander hoe je de beste campagnes opzet, monitort en uiteindelijk potentiële klanten binnenhaalt. Hij heeft alle veranderingen en ontwikkelingen in het vak gezien en werkt voor een breed scala aan klanten. Bovendien kan je met hem lachen en is geen vraag te gek voor hem. Nog niet overtuigd? Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

Nog even op een rijtje

Je hebt je baas/collega’s/medewerkers nog niet weten te overtuigen? Laat ze dit lijstje zien, en wij zien jou terug op de eerstvolgende training! Met Google Ads…

 • … verhoog je het rendement van jouw website en dus de effort die je er tot nu toe in hebt gestopt;

 • … ben je prominenter aanwezig in Google;

 • … leer je wat online adverteren is, zodat je het eventueel kan doorvertalen naar andere zoekmachines (Bing, Yahoo, etc.), wat voor jouw doelgroep wellicht interessant is;

 • … kun je voor bijna élke online actie wel een doelstelling opzetten (sales, leads, chats, etc.);

 • … beslis je zelf hoe je jouw advertenties indeelt, zo agressief of passief als je zelf wil;

 • … haal je gegarandeerd meer klanten binnen!

De algemene gegevens

Mooi, jij gaat ervoor! Hiernaast vind je wie, wat en waar…

Wil jij je aanmelden?

Yes! Zien wij jou tijdens een virtuele training? Meld je dan nu aan.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Wanneer is de training?

  Wanneer het jou uitkomt! Stuur ons een bericht en we plannen samen een moment voor een video-call in!

 • Waar is de training?

  Op jouw laptop of tablet (:

 • Is de training duur?

  De training kost € 99,- per persoon. Je hebt dan wel een supersterk opgezet Google Ads account en nieuw vergaarde kennis!