fbpx

Succesverhalen

Wij willen graag de beste resultaten halen voor onze klanten. Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Op deze pagina vind je succesverhalen waar we als team erg trots op zijn!

8%

Doorklikratio

33%

Bouncepercentage

 
1

Advertentiepositie

39000

Impressies


Hoe hebben wij dit aangepakt?

Een van de ambities van AG5 was om via hun website met potentiële klanten in contact te komen en daarnaast wilden ze ook onder de aandacht komen bij hun doelgroep in een aantal landen in het buitenland.

 • Campagnes in Google
 • Campagnes op Linkedin
 • Campagnes op Facebook
 • Organische vindbaarheid website verbeterd

Skills Management Software

Afgelopen zomer zijn we gestart met de online marketing voor AG5 Skills Management Software. AG5 ontwikkelt al ruim 12 jaar software voor het managen van vakbekwaamheid.

De Skills Management Software van AG5 is de enige plug-and-play software, waarbij je skills matrixen kunt maken door ze gewoon bij elkaar te slepen. Perfect voor de HR-managers en operationele managers die omkomen in de Excel overzichten.Met AG5 vervang je al je losse Excels met informatie over de bekwaamheid van je medewerkers door één centrale online omgeving in de cloud. En je autoriseert per medewerker, team of afdeling wat ze mogen zien en aanpassen.

Het goede nieuws is: je kunt al binnen 1 dag over zijn met al je Excel skills matrixen naar het enige plug and play skills management systeem.

We vinden het super om met een ambitieus bedrijf als AG5 samen te werken en met onze marketing campagnes bij te dragen aan hun doelstellingen.

Neem ook eens kijkje op www.ag5.com als je meer wilt weten over hun software!

Mister Kool's

8%

Doorklikratio

189%

Toename online aanvragen

 
186%

Toename vertoningen in Google

151%

Toename websitebezoekers


Hoe hebben wij dit aangepakt?

De gewenste groei aan particuliere klanten via online campagnes hebben we bereikt door een optimale invulling van meerdere kanalen.

 • Bestaande website geoptimaliseerd
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Specifieke targeting
 • Campagnes in Google Ads
 • Inzet van specifieke landingspagina's via Instapage
 • Inzet van specifieke landingspagina's op de website
 • Social media campagnes
 • Remarketing campagne via social media en Google Ads

VLOEREN, MEUBELS EN TAPIJTEN REINIGEN

Mister KOOL’s is sinds 1996 gespecialiseerd in het reinigen van vloeren en meubels. Het bedrijf beschikt over veel ervaring, kennis en certificeringen op het gebied van reiniging waardoor ze in staat zijn hoge kwaliteit te leveren. Als gevolg hiervan kunnen hun klanten weer jarenlang genieten van een duurzaam gereinigde vloer of hun favoriete meubel dat weer als nieuw hersteld is.

Naast het bestaande klantenbestand, waartoe ook veel bedrijven behoren, streefde Mister KOOL's naar een toename in particuliere klanten. Dit is dan ook de reden dat hij eind 2017 aan Alona Marketing heeft gevraagd welke mogelijkheden er zijn om een optimale invulling aan de online marketing te geven om de gewenste groei te realiseren. Door een gesprek met de ondernemer werd duidelijk in welke aspecten Mister KOOL’s zich onderscheidt van andere bedrijven die actief zijn in de branche. Op basis hiervan zijn we aan de slag gegaan om campagnes in te richten die elkaar aanvullen en versterken bij meerdere online kanalen. Zo zijn er wijzigingen aan de website voorgesteld, Google Ads campagnes opgezet met specifieke landingspagina's en social media campagnes ingericht.

Aangezien de markt en de ontwikkelingen niet stil staan doen Mister KOOL’s en Alona Marketing dit uiteraard ook niet. Momenteel worden er mooie resultaten behaald en ziet Mister KOOL’s het klantenbestand groeien. Om dit te waarborgen wordt er zowel op de korte termijn als de lange termijn gewerkt aan de campagnes en de strategie. Door bovenop de resultaten te zitten signaleren we snel wat er goed werkt en waar nog kansen liggen.

Sky Ballonvaarten

51%

Verlaging kosten per klik

48%

Verlaging van kosten per verkoop

 
81%

Toename websitebezoekers

83%

Toename vertoningen in Google


Hoe hebben wij dit aangepakt?

Ondertussen zijn we ruim 3 jaar verantwoordelijk voor de online marketing van Sky Ballonvaarten en behalen mooie resultaten bij de volgende onderdelen.

 • Google Ads campagnes
 • Campagnes op Facebook & Instagram
 • Voortdurend optimaliseren op basis van behaalde resultaten
 • Input leveren voor creatieve acties en deze vervolgens verwerken in campagnes bij Google Ads, Facebook & Instagram

Ballonvaarten door heel Nederland

Al sinds 1984 is Sky Ballonvaarten actief in het verzorgen van ballonvaarten. Een ballonvaart is een unieke belevenis en al helemaal met de complete aankleding van Sky ballonvaarten. Zo beschikken de ballonvaarten naast de enthousiaste en professionele begeleiding over leuke wisselende extra’s als champagne, snacks en een certificaat. Daarnaast starten ze op diverse opstijglocaties waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt aanwezig is.

Sky Ballonvaarten verkoopt zijn ballonvaarten via de website https://www.skyballonvaarten.nl waardoor het uiteraard belangrijk is dat deze goed vindbaar is. Daarnaast is Sky Ballonvaarten ook aanwezig op verschillende social media kanalen. De content die op social media geplaatst wordt dient de doelgroep te bereiken zodat speciale acties voldoende bekendheid krijgen en verkocht worden.

In samenwerking met de klant worden er regelmatig succesvolle acties bedacht en ingezet om meer personen in de doelgroep te bereiken en tot aankoop over te laten gaan. Daarnaast zijn de kosten per klik meer dan gehalveerd sinds we Google Ads beheren waardoor we meer verkeer naar de website behalen binnen het budget. De Google Ads campagnes optimaliseren we voortdurend waarbij de focus ligt op het stimuleren van de online verkoop.

Wil je ook mooie resultaten behalen?

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.