Haal het beste uit jouw stage bij Alona

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige en leerzame stageplaats? Ben jij een echte aanpakker? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste Online Marketing trends? Of vind jij het interessant om alles te weten over sales? En wil jij het beste uit jezelf te halen en helpen om ons bedrijf te laten groeien?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons Online Marketing team is geen dag hetzelfde en werk je in een dynamische omgeving. Daarom is snel schakelen belangrijk. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Eindhoven (Microlab Strijp S). Bij ons zijn er ook volop mogelijkheden om parttime te blijven werken na je stage. Tot nu toe zijn alle voormalige stagiaires parttime aan het werk bij ons (geweest) om ons te ondersteunen met diverse Online Marketing of sales activiteiten.

Om onze hoge kwaliteit dienstverlening te handhaven willen we ons bruisende team uitbreiden met een Online Marketing / Sales stagiaire die interesse heeft in sales, klantcontact, Google, Social Media, websites en SEO.

Een stage bij Alona houdt in dat je vooral koffie haalt. Nee joh, natuurlijk niet ;)! Jij draait volledig mee in ons team en werkt mee aan het succes van onze klanten! Als online marketeer in spé is het je doel om het maximale voor elke klant te behalen. Je leeft je in in onze potentiële klanten, en in samenwerking met je collega’s ben je altijd op zoek naar meer verkopen, bezoekers en verbeteringen. Geen enkele ontwikkeling in de markt ontgaat je en samen met je collega’s uit het Online Marketing team, vergroot je zo continu je kennis.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden:

 • Ontwerpen van banners in diverse branches
 • Chatten met potentiële klanten
 • Ondersteunende werkzaamheden in Google & Social Media
 • Ondersteunende sales werkzaamheden
 • Telefonische acquisitie
 • Analyses uitvoeren m.b.v. Google Analytics
 • Social Media berichten schrijven en plaatsen
 • SEO-teksten schrijven en optimaliseren
Online Strategie

Wie zoeken wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur geniet je een studie in de richting Marketing / Commerciële Economie / Communicatie of Marketing

 • Je interesseert je in alles wat met Online Marketing en/of sales te maken heeft

 • Iemand die niet bang is om met klanten te schakelen en goed advies kan geven

 • Affiniteit met Online Marketing en Sales

 • Je bent communicatief vaardig, daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Je bent pro-actief, ondernemend, creatief, denkt in oplossingen en durft zelf zaken aan te pakken

 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar om mee te werken

Wat bieden wij?

 • Uitdagende stage: je werkt aan allerlei verschillende online marketing & sales-uitdagingen.

 • Commerciële werkervaring op onze marketing- en salesafdeling.

 • Veel afwisseling. Je werkt voor opdrachtgevers in verschillende branches én aan klussen voor ons eigen bedrijf; geen dag is hetzelfde.

 • Doorgroeimogelijkheden na je studie. Doordat we snel groeien zijn er volop doorgroeimogelijkheden die we in overleg met jou en op basis van je ambities invullen.

 • Veel eigen verantwoordelijkheid. Als stagiaire krijg jij de ruimte om alles te leren van online marketing

 • De mogelijkheid om Google certified te worden

 • Een informele werksfeer

 • Stagevergoeding van €350 per maand

 • Kantoor op 5 minuten lopen van NS-Station Eindhoven-Strijp

Pas jij binnen bovenstaand profiel of ken je iemand die hier binnen past? Mail dan naar charlotte@alonamarketing.nl. Voor vragen kan je me tussen 09:00 en 17:00 uur bellen of een appje sturen op 06-20606067.

Stagiaires aan het woord…

Thomas de Poorter

Thomas Online Marketing stagiair

Thomas de Poorter

Ik ben 21 jaar oud en ik loop momenteel stage bij Alona Marketing. Ik volg de studie Ondernemerschap & Retail Management aan het Avans Hogeschool en zit nu in het derde studiejaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan sporten, voornamelijk fitness en kickboksen. Verder ga ik graag met mijn vrienden ergens een hapje eten of op stap.

De essentie van mijn stage is kennis te maken met het bedrijfsleven. Ik wilde mezelf graag verdiepen in online marketing omdat ik marketing erg interessant vind en daarom heb ik gekozen voor Alona Marketing.

De werkzaamheden die ik uitvoer bij Alona Marketing zijn heel divers. Ik heb mijn dagelijks taken zoals chatten met potentiële klanten. Of ik ben bezig met diverse gegevens in onze systemen te verwerken. Verder ben ik veel bezig met de eigen marketing van Alona zoals Social Media of een whitepaper schrijven.

Wat ik zo leuk vind aan mijn stage bij Alona Marketing is dat ik niet het gevoel heb dat ik een stagiair ben, maar meer een vaste medewerker. Ik krijg een bepaalde verantwoordelijkheid en word bij alle projecten betrokken. Hierdoor leer ik veel van het vakgebied.

Thomas Online Marketing stagiair

Tristan Wallet

Tristan Online Marketing stagiair
Tristan Online Marketing stagiair

Tristan Wallet

Naast dat ik vanaf kleins af aan voor de jeugdelftallen van de KNVB mocht uitkomen, had ik ook altijd al een passie voor het bedrijfsleven. Ik hielp mijn vader vaak bij het verkopen van producten via Bol.com en Marktplaats. Dit is dan ook de reden, waardoor ik voor de studie bedrijfskunde heb gekozen.

Hierdoor wilde ik als derdejaars stage heel graag iets doen met online marketing. Na lang zoeken vond ik de ideale stageplek.

Samen met wederzijds vertrouwen heb ik een aantal maanden het team Alona mogen versterken als stagiair. Ik heb veel verantwoording gekregen om mijn eigen ideeën en ambities toe te passen in de werkelijkheid. Ik heb bij mijn stage met veel klanten en webshops gewerkt. Hierdoor heb ik mijn kennis van de online marketing kunnen verbreden.

Het leukste van het werken bij Alona was de flexibiliteit en diversiteit. Elke dag was anders, wat voor mij enorm belangrijk was.

Toen mijn stageperiode op zijn eind kwam, wist ik direct dat ik bij Alona verder aan de slag wou. Gelukkig is Alona een organisatie die jongens zoals ik een kans wil geven om zichzelf verder te ontwikkelen. Ik ben daarom Alona enorm dankbaar voor de kans die ze mij hebben gegeven.

Ayoub Afkir

Ayoub Sales stagiair

Ayoub Afkir

Vanaf kleins af aan deed ik al aan vechtsporten. Ik begon als 6 jarige met Judo, daarna volgde karate en uiteindelijk het kickboksen. Naast mijn hobby’s was een van mijn dromen om een succesvolle ondernemer te worden. Dat is ook de reden waarom ik voor mijn studie ‘’Bedrijfskunde’’ heb gekozen. Voordat ik op de Hogeschool Utrecht begon, volgde ik de studie ‘’Bedrijfseconomie en Accountancy’’ op het MBO Utrecht. Deze opleiding heb ik succesvol kunnen afronden en ben daarna ook gelijk fulltime gaan werken als Bedrijfsadministrateur.

Als tweedejaars student is het gebruikelijk om stage te lopen in een van de aangegeven sectoren vanuit school. Ik zelf heb gekozen voor marketing, omdat ik er nog weinig ervaring in heb. Voor mij is dit een perfecte kans om meer over marketing te weten te komen d.m.v. stage te lopen. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte stagebedrijf, kwam ik al gauw bij Alona Marketing terecht.

Tijdens mijn stage heb ik verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo ben ik bezig geweest met het chatten met potentiele klanten via LinkedIn, heb ik social-media posts ontworpen en ondersteunende werkzaamheden voor de online webshops verricht.

De leuke dingen aan het werken bij Alona Marketing is dat je kunt werken vanuit huis, kantoor, café etc. Daarnaast is het werken met leuke/vriendelijke collega’s iets waar ik echt waarde aan hecht. Ik kan mijn collega’s altijd vragen stellen als ik met moeilijkheden zit.

Ayoub Sales stagiair
Solliciteer als stagiair