Social Media pakket

Met een Social Media pakket van Alona marketing haal je optimaal resultaat uit de social media accounts van jouw bedrijf voor een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd wat je op maandelijkse basis kunt verwachten. Dit pakket is uit te breiden met verschillende modules die naadloos aansluiten op de wensen van bedrijf. Hieronder een overzicht en uitleg van ons social media pakket en de verschillende modules.

Social Media

COMPLEET

Inrichten en opzetten nieuwe campagnes

1 kanaal: Facebook/Instagram of LinkedIn

Bedrijfspagina inrichten

Management en optimalisatie campagnes

Management fee per maand

€ 970 per maand*

* Bij een advertentiebudget boven de  € 2.000 per maand brengen wij 25% van het extra advertentiebudget aan management fee in rekening. Boven de € 10.000 is maatwerk.

* Vermelde tarieven zijn exclusief het externe advertentiebudget, exclusief BTW, geldend per taal en bij een contractduur van minimaal 6 maanden.

* De opstartkosten bedragen eenmalig de maandelijkse management fee vanwege de extra werkzaamheden.

De start van een Social Media samenwerking

 1. We starten met een intakegesprek waarbij we samen de doelstellingen, het advertentiebudget en de strategie van je social media campagne afstemmen. We brengen creativiteit, technologie, branding, verhalen en data samen in een campagne- of advertising strategie.
 2. Op basis van de uitkomsten van het intakegesprek doen we een onderzoek naar welk type campagne het beste past bij jouw doelstellingen.
 3. We richten de gekozen kanalen (opnieuw) in en creëren een stijl. Soms kiezen we ervoor om verder te bouwen op basis van de huidige stijl.
 4. Meten = weten! We richten de gewenste campagne in voor de gekozen kanalen en gaan de eerste weken vooral de data analyseren en testen wat er wel en niet goed werkt voor jouw doelgroep.
 5. Aan de hand van de analyses optimaliseren we, indien nodig, teksten en afbeeldingen zodat jouw social advertenties nog beter resultaat opleveren.

Een goed begin is het halve werk. Het vormt de basis van het verdere succes van je social media campagne.

De maandelijkse Social Media werkzaamheden

Wanneer alles goed is ingericht en de opstart is voltooid, kan het echte werk beginnen. Op maandelijkse basis onderhouden en optimaliseren we continu het complete management van je social media campagnes. Een overzicht van deze maandelijkse social media werkzaamheden:

 • Optimaliseren van de campagnes (gebaseerd op sales en leads > conversion based optimization);
 • Nieuwe advertenties toevoegen op basis van relevantie;
 • Advies over budget, concurrentie en nieuwe advertentiemogelijkheden;
 • Continue verbeteren kwaliteit;
 • Optimaliseren van de doelgroepen;
 • Inspelen op belangrijke gebeurtenissen of relevante feestdagen/acties;
 • Creëren van de beste content.
 • Een uitgebreide rapportage met alle belangrijke statistieken en inzichten. We bespreken regelmatig de resultaten: telefonisch, via mail, tijdens een video-call of een fysieke afspraak.

Uitbreidingsmogelijkheden

Als aanvulling op je pakket kun je ook kiezen voor losse modules en eenmalige diensten. Zo sluiten we naadloos op de wensen van jouw bedrijf aan. Een losse module is mogelijk tegen een vast bedrag per maand en ook hier analyseren wij de resultaten en kijken we hoe we jouw bedrijf nog sneller kunnen laten groeien.

Losse modules

Per maand

Display remarketing

Google Display (Remarketing) + Social Media Remarketing: 1 kanaal

€ 520*

Social Media paid

Inrichten, opzetten en optimaliseren 1 extra kanaal

€ 790*

Social Media organisch

6 organische berichten per maand: 1 kanaal

€ 520*

Website onderhoud + hosting + domeinregistratie

€ 149

Vanaf

Eenmalige diensten

Nieuwe website

Offerte op maat

Website aanpassingen

€ 100 p/u

Social Media scan

€ 350

Conversie optimalisatie

Advies rapport met maximaal 5 uur conversie optimalisatie

€ 650

Website scan

€ 495

* Bij een advertentiebudget boven de  € 2.000 per maand brengen wij 25% van het extra advertentiebudget aan management fee in rekening. Boven de € 10.000 is maatwerk.

* Vermelde tarieven zijn exclusief het externe advertentiebudget, exclusief BTW, geldend per taal en bij een contractduur van minimaal 6 maanden.

* De opstartkosten bedragen eenmalig de maandelijkse management fee vanwege de extra werkzaamheden.

Meer weten over onze diensten?

Wil je meer weten over onze SEA pakketten? Heb je hierover nog vragen of zoek je meer op jouw situatie gerichte informatie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om samen te bepalen welk SEA pakket het beste bij je past.

Contact opnemen