Social Media uitbesteden

Je social media uitbesteden voor online succes? Over het bereik en de impact van social media kanalen hoeven we het niet meer te hebben. Het is zo’n beetje continu aanwezig in ons leven en nog steeds wordt dat alleen maar meer en meer. Inmiddels zijn er dan ook al doelgerichte aftakkingen van social media.

Zakelijke connecties, meer persoonlijke benaderingen of visueel in het oog springen? Niets doen is geen optie meer en het allemaal zelf kundig inrichten en bijhouden vraagt steeds meer gespecialiseerde aandacht. Je social media marketing uitbesteden aan een goed social media bureau is dé manier om jouw onderneming te verbinden met je doelgroep.

Offerte aanvragen

De voordelen van social media uitbesteden

  • Beter zichtbaar, meer merkbekendheid en krachtig merkimago

  • Meer doelgericht verkeer naar je website

  • Positieve invloed op je SEO ranking

  • Relaties opbouwen en netwerk vergroten

  • Doelgerichte advertenties, targeting en retargeting

  • Helpt je omzet verhogen

Waarom social media uitbesteden?

Veel ondernemers zien de kracht en meerwaarde van social media wel in, maar raken de gestructureerde aanpak steeds meer kwijt. Op welk kanaal moet ik op welke manier en op welk moment actief zijn? En heeft het nog wel zin nu er al zoveel versplinteringen zijn en het bovendien overvol is met al die advertenties en campagnes van vrijwel elke branche? Absoluut! Althans, met een goede social media strategie draagt het enorm bij aan al je online marketing resultaten. De effecten van het uitbesteden van al je social media activiteiten zijn dan ook ver buiten de eigen kanalen merkbaar, mits je het goed doet natuurlijk. Het draagt onder andere bij aan je SEO rankings, zo kun je dus ook nog eens hoger in Google komen.

OP WELKE KANALEN WIL JIJ SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu gaat om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube…

Je social media uitbesteden aan Alona marketing betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming. Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Social media uitbesteden helpt je omzet verhogen

De social media specialisten van Alona marketing

Bij social media uitbesteden gaat het niet alleen om het verspreiden van content, het gaat ook om het verkrijgen van data en daar met een doordachte strategie kansrijk mee omgaan.

Zo kun je door middel van Facebook adverteren uitbesteden bijvoorbeeld de data van gebruikers indelen op locatie, branche of opleiding, likes of zelfs op geschiedenis van gedane aankopen. Ook bestaan er steeds meer handige tools vanuit de eigen social media platforms. Deze zijn in combinatie met je CMS-systeem heel specifiek en doelgericht in te zetten. Bijvoorbeeld op het converteren van meer relevante leads.

Het is dan ook de ideale combinatie met adverteren op Google. Sowieso draagt social media marketing uitbesteden bij aan je totale online strategie. Alles met het oogpunt om het uiteindelijke doel, een hogere omzet, te realiseren.

Het uitbesteden van je social media voor marketingdoeleinden kent bij Alona marketing nog veel meer voordelen. Onze ervaren specialisten houden als ware topsporters de focus op alle trends en ontwikkelingen en weten hier feilloos op in te spelen met jouw branche en doelgroep.

Bovendien kun je bij ons met social media uitbesteden pakketten op maat samenstellen. Hierin adviseren we je graag, maar blijf jij altijd leidend.

Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social Media uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld SEA of SEO.

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je Social Media uitbesteden?

Jouw Social Media uitbesteden aan onze Social Media specialisten betekent volledige exposure op één of meerdere kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houdt. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je bedrijf wilt behalen, op welk marktsegment je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen.

Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bespreek de mogelijkheden