Social Media uitbesteden

De voordelen van social media uitbesteden

 • Beter zichtbaar, meer merkbekendheid en krachtig merkimago

 • Meer doelgericht verkeer naar je website

 • Positieve invloed op je SEO ranking

 • Relaties opbouwen en netwerk vergroten

 • Doelgerichte advertenties, targeting en retargeting

 • Helpt je omzet verhogen

Neem contact op

Waarom social media uitbesteden?

Veel ondernemers zien de kracht en meerwaarde van social media wel in, maar raken de gestructureerde aanpak steeds meer kwijt. Op welk kanaal moet ik op welke manier en op welk moment actief zijn? En heeft het nog wel zin nu er al zoveel versplinteringen zijn en het bovendien overvol is met al die advertenties en campagnes van vrijwel elke branche? Absoluut! Althans, met een goede social media strategie draagt het enorm bij aan al je online marketing resultaten. De effecten van het uitbesteden van al je social media activiteiten zijn dan ook ver buiten de eigen kanalen merkbaar, mits je het goed doet natuurlijk. Het draagt onder andere bij aan je SEO rankings, zo kun je dus ook nog eens hoger in Google komen.

Op welke kanalen wil jij Social Media uitbesteden?

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu gaat om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube…

Je social media uitbesteden aan Alona marketing betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming. Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Vraag een gratis quickscan aan

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Social media uitbesteden helpt je omzet verhogen

Bij social media uitbesteden gaat het niet alleen om het verspreiden van content, het gaat ook om het verkrijgen van data en daar met een doordachte strategie kansrijk mee omgaan.

Zo kun je door middel van Facebook adverteren uitbesteden bijvoorbeeld de data van gebruikers indelen op locatie, branche of opleiding, likes of zelfs op geschiedenis van gedane aankopen. Ook bestaan er steeds meer handige tools vanuit de eigen social media platforms. Deze zijn in combinatie met je CMS-systeem heel specifiek en doelgericht in te zetten. Bijvoorbeeld op het converteren van meer relevante leads.

Het is dan ook de ideale combinatie met adverteren op Google. Sowieso draagt social media marketing uitbesteden bij aan je totale online strategie. Alles met het oogpunt om het uiteindelijke doel, een hogere omzet, te realiseren.

 • Accountstructuur
 • Campagne instellingen
 • Advertenties
 • Zoekwoorden
 • Kwaliteitsscores (kosten efficiëntie)
 • Resultaten (indien mogelijk vanuit Google Analytics)
 • Kansen

SEA – Adverteren op Google mét resultaat

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Social Media Quickscan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

De social media specialisten van Alona marketing

Het uitbesteden van je social media voor marketingdoeleinden kent bij Alona marketing nog veel meer voordelen. Onze ervaren specialisten houden als ware topsporters de focus op alle trends en ontwikkelingen en weten hier feilloos op in te spelen met jouw branche en doelgroep.

Bovendien kun je bij ons met social media uitbesteden pakketten op maat samenstellen. Hierin adviseren we je graag, maar blijf jij altijd leidend.

Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social Media uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld SEA of SEO.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Wil je Social Media uitbesteden?

Jouw Social Media uitbesteden aan onze Social Media specialisten betekent volledige exposure op één of meerdere kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houdt. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je bedrijf wilt behalen, op welk marktsegment je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen.

Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.