Social Media bureau

De voordelen van Alona Marketing:

 • In het bezit van alle Social certificeringen

 • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten

 • Positieve invloed op je SEO ranking

 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied
Neem contact op

De voordelen van een social media bureau

Met het inschakelen van een social media bureau creëer je met name rust voor jezelf. Rust, in de wetenschap dat iemand zich op basis van kennis, ervaring en gedrevenheid bekommert om jouw online uitingen. Een digitaal media bureau dat zich inzet voor jouw marketingstrategie via social media uitbesteden. Op welk kanaal moet ik op welke manier en op welk moment actief zijn? Met een goed marketing bureau voor social media ga je de effecten ervan zeker merken. Het draagt enorm bij aan al je online marketing resultaten. De effecten zijn dan ook ver buiten de eigen kanalen merkbaar, mits je het goed doet natuurlijk. Het draagt onder andere bij aan je SEO rankings, zo kun je dus ook nog eens hoger in Google komen.

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube… Alona marketing als jouw social media bureau betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming.

 • Beter zichtbaar, meer merkbekendheid en krachtig merkimago
 • Meer doelgericht verkeer naar je website
 • Positieve invloed op je SEO ranking
 • Relaties opbouwen en netwerk vergroten
 • Doelgerichte advertenties, targeting en retargeting
 • Helpt je omzet verhogen
Vraag een gratis quickscan aan

Ook actief als social media advertising bureau

Bij social media effectief gebruiken gaat het niet alleen om het verspreiden van content, het gaat ook om het verkrijgen van data en daar met een doordachte strategie kansrijk mee omgaan. Zo kun je door middel van Facebook adverteren uitbesteden bijvoorbeeld de data van gebruikers indelen op locatie, branche of opleiding, likes of zelfs op geschiedenis van gedane aankopen.

Ook bestaan er steeds meer handige tools vanuit de eigen social media platforms. Deze zijn in combinatie met je CMS-systeem heel specifiek en doelgericht in te zetten. Bijvoorbeeld op het converteren van meer relevante leads. Ons inschakelen als social media advertising bureau is dan ook perfect te combineren met adverteren op Google. Sowieso draagt een social media marketing bureau bij aan je totale online strategie. Alles met het oogpunt om het uiteindelijke doel, een hogere omzet, te realiseren. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor:

Een langdurige relatie met je klanten

Lagere advertentiekosten dan Google Ads

Verhogen van je sales

Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media Quickscan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

8% doorklikratio

-33% lagere bounce

“Heerlijk zo’n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen.”

Jochem Manders
Business Develop Manager

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Aan de slag met Alona als jouw social media bureau?

Onze ervaren specialisten houden als ware topsporters de focus op alle trends en ontwikkelingen van de social media kanalen. Ze weten hier altijd weer feilloos op in te spelen met jouw branche en doelgroep. Bovendien kun je ons, naast als social media bureau, ook voor alle andere marketingactiviteiten inschakelen.

Hierin adviseren we je graag, maar blijf jij altijd leidend. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social media kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld SEA of SEO.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.