Social Media bureau

Samen met een social media bureau succesvol aan je merk bouwen? Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons privéleven, maar ook als marketingmiddel voor je bedrijf is het onmisbaar geworden. Doordat we vrijwel 24/7 online actief zijn, is de vraag of je met jouw onderneming actief moet zijn op social media dus eigenlijk overbodig. Natuurlijk moet je dat!

Met al die verschillende kanalen, campagne mogelijkheden en specifiek te behalen doelstellingen is social media een must in je customer journey. Bovendien is het geweldig te combineren met andere marketingactiviteiten. Met de aanwezigheid van zowel social media specialisten als andere marketing professionals is Alona marketing jouw social media bureau om samen te bouwen aan jouw online succes!

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing:

 • In het bezit van alle Social certificeringen

 • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten
 • Positieve invloed op je SEO ranking

 • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

 • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

De voordelen van een social media bureau

Met het inschakelen van een social media bureau creëer je met name rust voor jezelf. Rust, in de wetenschap dat iemand zich op basis van kennis, ervaring en gedrevenheid bekommert om jouw online uitingen. Een digitaal media bureau dat zich inzet voor jouw marketingstrategie via social media uitbesteden. Op welk kanaal moet ik op welke manier en op welk moment actief zijn? Met een goed marketing bureau voor social media ga je de effecten ervan zeker merken. Het draagt enorm bij aan al je online marketing resultaten. De effecten zijn dan ook ver buiten de eigen kanalen merkbaar, mits je het goed doet natuurlijk. Het draagt onder andere bij aan je SEO rankings, zo kun je dus ook nog eens hoger in Google komen.

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube… Alona marketing als jouw social media bureau betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming.

 • Beter zichtbaar, meer merkbekendheid en krachtig merkimago
 • Meer doelgericht verkeer naar je website
 • Positieve invloed op je SEO ranking
 • Relaties opbouwen en netwerk vergroten
 • Doelgerichte advertenties, targeting en retargeting
 • Helpt je omzet verhogen

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Wil je weten wat Social Media voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Social Media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Ook actief als social media advertising bureau

Bij social media effectief gebruiken gaat het niet alleen om het verspreiden van content, het gaat ook om het verkrijgen van data en daar met een doordachte strategie kansrijk mee omgaan. Zo kun je door middel van Facebook adverteren uitbesteden bijvoorbeeld de data van gebruikers indelen op locatie, branche of opleiding, likes of zelfs op geschiedenis van gedane aankopen.

Ook bestaan er steeds meer handige tools vanuit de eigen social media platforms. Deze zijn in combinatie met je CMS-systeem heel specifiek en doelgericht in te zetten. Bijvoorbeeld op het converteren van meer relevante leads. Ons inschakelen als social media advertising bureau is dan ook perfect te combineren met adverteren op Google. Sowieso draagt een social media marketing bureau bij aan je totale online strategie. Alles met het oogpunt om het uiteindelijke doel, een hogere omzet, te realiseren.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

 • Een langdurige relatie met je klanten

 • Lagere advertentiekosten dan Google Ads
 • Verhoging van je sales
 • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aan de slag met Alona als jouw social media bureau?

Onze ervaren specialisten houden als ware topsporters de focus op alle trends en ontwikkelingen van de social media kanalen. Ze weten hier altijd weer feilloos op in te spelen met jouw branche en doelgroep. Bovendien kun je ons, naast als social media bureau, ook voor alle andere marketingactiviteiten inschakelen.

Hierin adviseren we je graag, maar blijf jij altijd leidend. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social media kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld SEA of SEO.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bespreek de mogelijkheden