Social Media Beheer

Veel gebruikers spenderen dagelijks veel tijd op Sociale Media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook en Instagram. Maar ook de ‘nieuwere’ kanalen zijn erg populair. Hierbij moet u denken aan Snapchat en Pinterest. Doordat dagelijks miljoenen mensen actief zijn op deze kanalen zijn dit ook ideale kanalen om uw doelgroep te bereiken. Alleen daarom wordt Social Media Beheer steeds belangrijker.

Als eerste kijkt een Social Media Specialist natuurlijk naar uw potentiële doelgroep is en op welke Social Media kanalen deze actief zijn. Hierna zetten zij een Social Media strategie op om vervolgens aan de slag te gaan met de Social Media campagnes en advertenties. Met deze Social Media strategie heeft u een duidelijk plan hoe wij uw doelgroep gaan bereiken.

Het doel van dit plan is uiteraard om interactie te krijgen met uw doelgroep om hierna uit deze FANS nieuwe conversies te krijgen. Dit kunnen Social Media specialisten doen door een community te creëren met uw fans. Door goede en strategische berichten in te plannen is het voor deze fans interessant om uw Social Media pagina te volgen. Daarnaast kunnen zij advertenties inzetten om uw doelgroep met heel gerichte targeting te bereiken. Hierbij moet u denken aan advertenties die worden weergegeven aan bezoekers die bijvoorbeeld uw website al een keer hebben bezocht maar nog niks hebben besteld, personen met bepaalde interesses, likes van uw concurrent, personen in een bepaald dorp of stad of andere interessante doelgroepen.

Offerte aanvragen

?

 • Doordat men op je advertentie klikt weet je al dat er actief gezocht wordt naar een oplossing die jij biedt.

 • Het gebruik en de mogelijkheden van zoekmachines neemt alleen maar toe.

 • Je hebt zelf continu de volledige controle over de (bij)sturing en kosten van een advertentiecampagne.

 • Je kiest zelf je doelen en betaalt pas als het gewenste resultaat is bereikt.
 • Altijd gedetailleerd zicht op de prestaties van je advertentiecampagnes.

Social Media uitbesteden

Heeft u zelf geen tijd voor social media of weet u geen conversies te krijgen uit uw volgers? Dan is het de hoogste tijd dat hier verandering in komt. Social Media specialisten nemen niet alleen uw social media beheer uit handen maar zorgen ervoor dat uw social media kanaal een conversie knaller wordt!

Of u zich nu richt op de B2B of B2C markt op social media zijn alle doelgroepen actief. Omdat wij houden van transparantie zijn wij ook duidelijk in de kosten. De kosten zijn afhankelijk van de situatie. Omdat elke organisatie anders is kijken zij graag samen met u wat de beste aanpak is om uw doelgroep te bereiken!

Lees meer over ons

Direct contact met Social Media Bureau

Kortom, als u op zoek bent naar een Social Media Bureau die u kan ontzorgen als het gaat om Social Media beheer? Dan bent u bij Alona Marketing op het juiste adres. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het adverteren via sociale media.

De resultaten die we boeken

125% meer bezoekers

125% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Jansen
Mister Kools

Beckman Coulter logo

?

 • Accountstructuur
 • Campagne instellingen
 • Advertenties
 • Zoekwoorden
 • Kwaliteitsscores (kosten efficiëntie)
 • Resultaten (indien mogelijk vanuit Google Analytics)
 • Kansen

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

SEA – Adverteren op Google mét resultaat

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Quickscan aanvragen

?

Met zoekmachine adverteren wordt meestal alleen gedacht aan zoekresultaten in Google waar het ‘Adv.’-icoontje voor staat. Met deze advertenties kom je boven de organische SEO zoekresultaten in Google te staan. SEO en SEA vullen elkaars gebreken aan en zijn twee krachtige online marketing middelen om bezoekers vanuit zoekmachines te genereren naar je website. Maar naast deze Search-advertenties er zijn veel meer mogelijkheden binnen SEA marketing:

 • Display-advertenties: de meest voorkomende advertenties die je overal op websites tegenkomt.
 • Video-advertenties: korte video’s die bijvoorbeeld op YouTube worden weergegeven voordat de video afspeelt.
 • App-advertenties: deze advertenties worden vertoond binnen applicaties die veel gebruikt worden op smartphones en tablets.
 • Shopping-advertenties: dit zijn de, vaak gesponsorde, advertenties gericht op producten. Deze worden vaak met naam, afbeelding, prijs, website en zelfs reviews getoond.

Al deze mogelijkheden kennen een eigen strategische inzet om de campagnestructuur in te stellen. Als gespecialiseerd SEA bureau helpen wij je met deze structuur van opbouwen tot inzetten en van monitoren tot optimaliseren. Dit alles rapporteren we maandelijks in een helder overzicht.

Gecertificeerd partner van Google

Partner van Google. Dat betekent niet dat we getrouwd zijn, maar wel dat we het erg goed met elkaar kunnen vinden. We hebben de certificaten, de kennis en de tools om jouw Google Ads goed neer te zetten. Bespaar tijd en geld en geniet van de voordelen:

 • Direct goed zichtbaar in Google
 • Direct meetbaar resultaat
 • Betaal per klik
 • Sneller geregeld dan dat jij ‘Google Ads’ zegt

Samen met Alona inzetten op zoekmachine adverteren?

Kan jouw bedrijf wel een van onze SEA pakketten gebruiken? Of wil je graag eerst eens precies weten hoe wij met zoekmachine adverteren jouw bedrijf kunnen helpen? Doe de scan of neem contact op met een van onze specialisten.

Bovendien valt of staat je totale marketing investering met de algehele staat van je website. Is die wel snel genoeg? En mobielvriendelijk? Zijn de conversiemogelijkheden wel goed zichtbaar en ziet de website er netjes en overzichtelijk uit? Ook hier kunnen wij mee helpen. Vaak worden deze vragen beantwoord door middel van een website-optimalisatie.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.