Social media Amersfoort

De voordelen van Alona Marketing:

  • In het bezit van alle Social certificeringen

  • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten

  • Positieve invloed op je SEO ranking

  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied
Neem contact op

Hulp nodig van specialisten?

Gelukkig hoef je niet alleen erachter te komen wat de beste aanpak is voor jouw social media kanaal. De specialisten van Alona Marketing hebben genoeg ervaring om voor jou de social media over te nemen zodat jij je kan focussen op andere zaken. Targets en budgetten voor advertenties op social media moeten strategisch worden ingezet om de beste resultaat te behalen. Door Alona Marketing in te schakelen doen wij onderzoek naar en bepalen wij welke doelstellingen er aan de campagne worden gekoppeld. De resultaten zetten wij voor u in een rapport en evalueren we dit samen. Zou je graag meer informatie willen over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Voordelen van social media Amersfoort

  • Relatief lage kosten
  • Draagt bij aan zoekmachine marketing
  • Snel een groot bereik
  • Volgers raken betrokken en delen je content
  • Vrijwel altijd en overal toegankelijk
Vraag een gratis quickscan aan

Ook actief als social media advertising bureau

Bij social media effectief gebruiken gaat het niet alleen om het verspreiden van content, het gaat ook om het verkrijgen van data en daar met een doordachte strategie kansrijk mee omgaan. Zo kun je door middel van Facebook adverteren uitbesteden bijvoorbeeld de data van gebruikers indelen op locatie, branche of opleiding, likes of zelfs op geschiedenis van gedane aankopen.

Ook bestaan er steeds meer handige tools vanuit de eigen social media platforms. Deze zijn in combinatie met je CMS-systeem heel specifiek en doelgericht in te zetten. Bijvoorbeeld op het converteren van meer relevante leads. Ons inschakelen als social media advertising bureau is dan ook perfect te combineren met adverteren op Google. Sowieso draagt een social media marketing bureau bij aan je totale online strategie. Alles met het oogpunt om het uiteindelijke doel, een hogere omzet, te realiseren. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor:

Een langdurige relatie met je klanten

Lagere advertentiekosten dan Google Ads

Verhogen van je sales

Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media Quickscan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

8% doorklikratio

-33% lagere bounce

“Heerlijk zo’n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen.”

Jochem Manders
Business Develop Manager

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

Hoe wij jou kunnen helpen met social media Amersfoort

Afhankelijk van je precieze onderneming, branche, producten of diensten kan het nogal variëren hoe je hiermee omgaat op social media. Zo kan je je Facebook marketing uitbesteden, Instagram beheer uitbesteden of gaan voor de zakelijke doelgroep en je LinkedIn marketing uitbesteden. Door de juiste kanalen in te zetten kan je doelgroep betrokken raken en content delen. Dagelijks worden je campagnes gemonitord en waar nodig geoptimaliseerd. Ook weten onze specialisten natuurlijk goed wat per account het meest effectief leidt naar succesvolle resultaten. Kom gerust een kopje koffie bij ons drinken. We leggen je graag alles uit.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.