LinkedIn marketing uitbesteden

De voordelen van LinkedIn marketing uitbesteden

  • Groot aantal gebruikers en zakelijk bereik

  • Betrokken doelgroep en ideaal voor B2B markt

  • Verfijnde mogelijkheden voor LinkedIn adverteren

  • Perfect voor vacatures plaatsen en vinden

  • Hoge mate van betrokkenheid en delen van je content

Neem contact op

Waarom LinkedIn marketing uitbesteden?

Online gevonden en gezien worden met meer omzet als oogmerk, dat is voor veel bedrijven de reden om te kiezen voor social media uitbesteden. Je merkt de sterke tendens hiervan al op persoonlijk en particulier vlak op alle verschillende accounts, laat staan op bedrijfsniveau. Dat dit op grote schaal plaatsvindt zegt dan ook eigenlijk al genoeg. Je LinkedIn marketing uitbesteden aan social media specialisten is dé online manier om bedrijfskennis te delen en dus onder de aandacht te brengen. Bovendien is LinkedIn adverteren bij uitstek de ideale manier om kwalitatieve B2B leads binnen te halen. Een belangrijke stap naar een succesvolle toekomst voor je onderneming.

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu gaat om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube…

Je LinkedIn marketing uitbesteden aan Alona marketing betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming. Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen?

Vraag een gratis quickscan aan

De resultaten die we boeken

125% meer bezoekers

125% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Jansen
Mister Kools

Beckman Coulter logo

Wat is LinkedIn adverteren?

Het principe van online adverteren is op elk social media account in de basis hetzelfde. Toch is de insteek en dus strategie bij adverteren op LinkedIn heel anders dan wanneer je kiest voor Facebook adverteren uitbesteden of Instagram beheer uitbesteden. Advertenties op LinkedIn worden, net als met adverteren op Google, verkocht middels een veiling.

Met je LinkedIn marketing uitbesteden concurreer je met een bepaald bod met andere adverteerders die dezelfde doelgroep en mogelijke doelen voor ogen hebben. De advertentiekosten worden dan uiteindelijk in rekening gebracht vanuit twee mogelijke biedstrategieën: door te kiezen voor CPM, kosten per 1.000 weergaven of door te kiezen voor CPC, de kosten per klik. Er zijn overigens ook nog bericht-advertenties waarvoor je betaald zodra een bericht is afgeleverd. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent.

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Social Media Quickscan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

De resultaten die we boeken

40% meer sollicitaties

23% meer bezoekers

“Alona Marketing verzorgt sinds eind 2019 een groot gedeelte van onze online marketing. Door naar de toekomst te kijken hebben zij tevens onze nieuwe website gebouwd, waar wij direct de vruchten van plukken. Alona Marketing denkt met je mee en adviseert proactief.
Een mooie samenwerking waar wij samen trots op mogen zijn.”

Martijn Jansen
Commercieel Manager

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

116.79% meer omzet

3.99% hogere gem. orderwaarde

In een concurrerende markt hebben wij voor een record aantal bestellingen gezorgd. Dit hebben wij gedaan door Google Ads, Social Media en SEO in te zetten. Wij hebben in de bestaande website verbeteringen doorgevoerd in samenwerking met de websitebouwer. Daarnaast hebben wij een zoekwoord -en concurrentieanalyse gemaakt en deze gebruikt als leidraad voor de Google Ads-campagne. Er zijn o.a. campagnes gericht op containers i.c.m. de verschillende afmetingen en afvaltypes. Google Mijn Bedrijf is geoptimaliseerd en er zijn technische verbeteringen doorgevoerd waardoor ook de organische vindbaarheid is verbeterd. Als laatste is er een remarkting-campagne ingericht via Facebook. De totaalaanpak heeft gezorgd voor een forse omzetstijging van 116.79%.

Afval Partner

Aan de slag met Alona als jouw social media bureau?

Onze ervaren specialisten houden als ware topsporters de focus op alle trends en ontwikkelingen van de social media kanalen. Ze weten hier altijd weer feilloos op in te spelen met jouw branche en doelgroep. Bovendien kun je ons, naast als social media bureau, ook voor alle andere marketingactiviteiten inschakelen.

Hierin adviseren we je graag, maar blijf jij altijd leidend. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social media kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld SEA of SEO.

Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.