LinkedIn marketing uitbesteden

LinkedIn marketing uitbesteden is misschien wel het meest belangrijke social media account om uit te besteden. Op B2B niveau bedrijfsinformatie en kennis delen, efficiënt vacatures plaatsen en al je producten en diensten dankbaar tonen. Maar de kern van LinkedIn is natuurlijk netwerken met klanten, medewerkers en concullega’s. Een bedrijfspagina op LinkedIn mag gewoon niet ontbreken en met LinkedIn marketing uitbesteden ervaar je de vele mooie voordelen die dit social media kanaal te bieden heeft.

Offerte aanvragen

De voordelen van LinkedIn marketing uitbesteden

  • Groot aantal gebruikers en zakelijk bereik

  • Betrokken doelgroep en ideaal voor B2B markt

  • Verfijnde mogelijkheden voor LinkedIn adverteren

  • Perfect voor vacatures plaatsen en vinden

  • Hoge mate van betrokkenheid en delen van je content

Waarom LinkedIn marketing uitbesteden?

Online gevonden en gezien worden met meer omzet als oogmerk, dat is voor veel bedrijven de reden om te kiezen voor social media uitbesteden. Je merkt de sterke tendens hiervan al op persoonlijk en particulier vlak op alle verschillende accounts, laat staan op bedrijfsniveau. Dat dit op grote schaal plaatsvindt zegt dan ook eigenlijk al genoeg.

Je LinkedIn marketing uitbesteden aan social media specialisten is dé online manier om bedrijfskennis te delen en dus onder de aandacht te brengen. Bovendien is LinkedIn adverteren bij uitstek de ideale manier om kwalitatieve B2B leads binnen te halen. Een belangrijke stap naar een succesvolle toekomst voor je onderneming.

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu gaat om je Facebook, LinkedIn of Instagram beheer uitbesteden of om specifieke video marketing voor YouTube…

Je LinkedIn marketing uitbesteden aan Alona marketing betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming. Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen?

Neem contact op

Wat is LinkedIn adverteren?

Het principe van online adverteren is op elk social media account in de basis hetzelfde. Toch is de insteek en dus strategie bij adverteren op LinkedIn heel anders dan wanneer je kiest voor Facebook adverteren uitbesteden of Instagram beheer uitbesteden. Advertenties op LinkedIn worden, net als met adverteren op Google, verkocht middels een veiling.

Met je LinkedIn marketing uitbesteden concurreer je met een bepaald bod met andere adverteerders die dezelfde doelgroep en mogelijke doelen voor ogen hebben. De advertentiekosten worden dan uiteindelijk in rekening gebracht vanuit twee mogelijke biedstrategieën: door te kiezen voor CPM, kosten per 1.000 weergaven of door te kiezen voor CPC, de kosten per klik. Er zijn overigens ook nog bericht-advertenties waarvoor je betaald zodra een bericht is afgeleverd.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

  • Een langdurige relatie met je klanten

  • Lagere advertentiekosten dan Google Ads
  • Verhoging van je sales
  • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

LinkedIn marketing uitbesteden aan Alona marketing?

Net als al onze andere marketing activiteiten beheren we ook je social media accounts zorgvuldig en transparant, zoals je van een ervaren en professioneel social media bureau mag verwachten. Onze specialisten blijven optimaliseren voor een maximaal resultaat, waarin we maandelijks rapporteren en evalueren over de gang van zaken. Wil jij je LinkedIn marketing uitbesteden en ben je nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bespreek de mogelijkheden