Facebook adverteren uitbesteden

De voordelen van Facebook adverteren uitbesteden

  • Groot bereik

  • Zelf je budget bepalen

  • Relatief goedkoop

  • Direct zichtbaar resultaat

  • Zeker van het bereiken van je doelgroep
  • Meer en beter inzicht in je doelgroep

Neem contact op

Waarom Facebook adverteren uitbesteden?

Met goede Facebook advertenties kunnen zeer rendabele campagnes worden gerealiseerd. Voor een bedrijf wat zich niet of minimaal richt op diens eigen marketing, is het een hele klus om dit er zelf bij te gaan doen. Laat staan dat je ook zeker weet dat je het zo optimaal mogelijk doet tegen zo laag mogelijke kosten.

De social media specialisten van Alona marketing ontzorgen je hierin volledig van begin tot eind. Bovendien houden we je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en heb jij altijd het laatste woord. Word jij blij van meer conversies en een hogere omzet? Laat je Facebook adverteren uitbesteden, dan kunnen wij jou daar bij helpen. En daar worden wij zelf ook blij van.

De resultaten die we boeken

1200 p/m engagement

22.75% ROAS

Budgetisolatieshop wilde meer aankopen via online campagnes. Na het duidelijk in kaart brengen van het doel en de USP’s van Budgetisolatieshop wisten we direct hoe we de campagnes zouden insteken.  Met content die afgestemd was op de huisstijl van Budgetisolatieshop en het benadrukken van de USP’s hebben we aankopen weten te realiseren. 

Budgetisolatie

8% doorklikratio

-33% lagere bounce

“Heerlijk zo’n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen.”

Jochem Manders
Business Develop Manager

8% doorklikratio

151% meer bezoekers

“Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog gegaan en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak. “Vertrouwen” is wat ik gevonden heb bij Alona.”

Peter Frenken
Eigenaar van Mister KOOL’s

De kosten van adverteren op Facebook

Wat zal adverteren op Facebook kosten? Nou, dat bepaal je helemaal zelf. Met elk budget kunnen Facebook advertenties worden weergegeven op je Facebookpagina. Met de combinatie tussen Facebook en je Instagram beheer uitbesteden haal je bovendien nog meer bereik uit dit budget. De exacte kosten voor de weergave van je advertentie aan een geïnteresseerde worden bepaald in de advertentieveiling. Hoe dat werkt?

Elke keer dat er een advertentie aan iemand kan worden weergegeven, vindt er een veiling plaats om te bepalen welke advertentie aan die persoon wordt weergegeven. Er vinden elke dag miljarden veilingen plaats in de apps van Facebook. Hier bepalen we strategisch een doelgroep voor waaraan we de advertenties willen richten. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Met je social media uitbesteden bespaar je tijd en maak je optimaal gebruik van het budget dat jij zelf bepaalt. Zo hou je overzicht en heb je meer tijd om te ondernemen. Dan zorgt Alona marketing voor:

Facebook adverteren uitbesteden geeft je rust. Je hoeft zelf allereerst niet volledig uit te pluizen wat de beste structuur en werkwijze is. Vervolgens hoef je je ook nog eens geen zorgen te maken of je budget wel optimaal rendement haalt. Bovendien zorgen we ervoor dat je advertenties er qua design gelikt uitzien en opvallen.

  • Een langdurige relatie met je klanten

  • Lagere advertentiekosten dan Google Ads

  • Verhoging van je sales

  • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Wij onderzoeken
welke zoekwoorden

Wij creëren
de beste advertenties

Wij managen
jouw campagnes

Wij analyseren
jouw concurrenten

Wij optimaliseren
voor het beste resultaat

Social Media Quickscan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na deze scan ontvang je een rapport met duidelijke adviespunten en directe actiepunten. Op basis van deze resultaten kunnen wij je voorzien van een duidelijk advies over de mogelijkheden voor het verbeteren van jouw resultaat en ROI.

Facebook adverteren uitbesteden aan Alona marketing?

We gaan natuurlijk altijd voor het optimale resultaten, ook met al je advertenties via Facebook. Dat doen we gestructureerd en vanuit een vooraf goed doordachte strategiebepaling. Graag leren we hiervoor eerst elkaar en je bedrijfscultuur, visie en motieven kennen.

Iedere onderneming en ondernemer is anders, dat geldt net zo goed voor je specifieke Facebook campagnes. Een strategisch plan is dus enerzijds op basis van onze ervaringen en gespecialiseerde kennis, maar anderzijds volledig aansluitend op jouw bedrijfsvoering en persoonlijke wensen. Ook het uitvoeren en beheren van al je Facebook advertenties doen we zorgvuldig en transparant. We blijven optimaliseren voor een maximaal resultaat, waarin we maandelijks rapporteren en evalueren over de gang van zaken.

Wil jij Facebook adverteren uitbesteden en ben je nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.