Facebook adverteren uitbesteden

Jouw doelgroep optimaal bereiken door Facebook adverteren uitbesteden aan onze specialisten? Alona marketing helpt jouw bedrijf aan meer leads, meer doelgericht verkeer naar je website en dus meer klanten. Hoe we dat doen?

Door middel van de juiste Facebook marketing strategie voor jouw onderneming, je producten en je dienstverlening. Zeker zijn van optimale social media prestaties? Laat onze specialisten je dan helpen met adverteren op Facebook.

Offerte aanvragen

De voordelen van Facebook adverteren uitbesteden

  • Groot bereik
  • Zelf je budget bepalen
  • Relatief goedkoop
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Zeker van het bereiken van je doelgroep
  • Meer en beter inzicht in je doelgroep

Waarom Facebook adverteren uitbesteden?

Met goede Facebook advertenties kunnen zeer rendabele campagnes worden gerealiseerd. Voor een bedrijf wat zich niet of minimaal richt op diens eigen marketing, is het een hele klus om dit er zelf bij te gaan doen. Laat staan dat je ook zeker weet dat je het zo optimaal mogelijk doet tegen zo laag mogelijke kosten.

De social media specialisten van Alona marketing ontzorgen je hierin volledig van begin tot eind. Bovendien houden we je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en heb jij altijd het laatste woord. Word jij blij van meer conversies en een hogere omzet? Laat je Facebook adverteren uitbesteden, dan kunnen wij jou daar bij helpen. En daar worden wij zelf ook blij van.

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Wil je weten wat een social media bureau voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Social Media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

De kosten van adverteren op Facebook

Wat zal adverteren op Facebook kosten? Nou, dat bepaal je helemaal zelf. Met elk budget kunnen Facebook advertenties worden weergegeven op je Facebookpagina. Met de combinatie tussen Facebook en je Instagram beheer uitbesteden haal je bovendien nog meer bereik uit dit budget. De exacte kosten voor de weergave van je advertentie aan een geïnteresseerde worden bepaald in de advertentieveiling. Hoe dat werkt?

Elke keer dat er een advertentie aan iemand kan worden weergegeven, vindt er een veiling plaats om te bepalen welke advertentie aan die persoon wordt weergegeven. Er vinden elke dag miljarden veilingen plaats in de apps van Facebook. Hier bepalen we strategisch een doelgroep voor waaraan we de advertenties willen richten.

Facebook adverteren uitbesteden geeft je rust. Je hoeft zelf allereerst niet volledig uit te pluizen wat de beste structuur en werkwijze is. Vervolgens hoef je je ook nog eens geen zorgen te maken of je budget wel optimaal rendement haalt. Bovendien zorgen we ervoor dat je advertenties er qua design gelikt uitzien en opvallen.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Met je social media uitbesteden bespaar je tijd en maak je optimaal gebruik van het budget dat jij zelf bepaalt. Zo hou je overzicht en heb je meer tijd om te ondernemen. Dan zorgt Alona marketing voor:

  • Een langdurige relatie met je klanten

  • Lagere advertentiekosten dan Google Ads
  • Verhoging van je sales
  • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Facebook adverteren uitbesteden aan Alona marketing?

We gaan natuurlijk altijd voor het optimale resultaten, ook met al je advertenties via Facebook. Dat doen we gestructureerd en vanuit een vooraf goed doordachte strategiebepaling. Graag leren we hiervoor eerst elkaar en je bedrijfscultuur, visie en motieven kennen.

Iedere onderneming en ondernemer is anders, dat geldt net zo goed voor je specifieke Facebook campagnes. Een strategisch plan is dus enerzijds op basis van onze ervaringen en gespecialiseerde kennis, maar anderzijds volledig aansluitend op jouw bedrijfsvoering en persoonlijke wensen. Ook het uitvoeren en beheren van al je Facebook advertenties doen we zorgvuldig en transparant. We blijven optimaliseren voor een maximaal resultaat, waarin we maandelijks rapporteren en evalueren over de gang van zaken.

Wil jij Facebook adverteren uitbesteden en ben je nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bespreek de mogelijkheden