Social Media

Social media is niet meer uit ons leven weg te denken. Niet alleen privé, maar ook als onderdeel van de marketingstrategie van je bedrijf. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn… Niet alleen neemt het aantal verschillende social media kanalen toe, het strategisch gebruiken voor je bedrijfsdoeleinden wordt ook nog een steeds geavanceerder. Dat maakt het voor drukbezette ondernemers dan ook lastig om zelf nog een goede campagne op te zetten en te onderhouden.

Wil jij doorpakken en met social media marketing zorgen voor de meest optimale resultaten? Alona marketing heeft ervaren specialisten in huis die precies weten hoe jouw onderneming het beste onder de aandacht kan worden gebracht op verschillende kanalen.

Offerte aanvragen

De voordelen van social media marketing

 • Relatief lage kosten

 • Draagt bij aan zoekmachine marketing

 • Snel een groot bereik

 • Volgers raken betrokken en delen je content

 • Goed meetbare statistieken

 • Vrijwel altijd en overal toegankelijk

Waarom social media uitbesteden?

Of je nu op je laptop, tablet of smartphone zit. Op kantoor, in de trein of in de hangmat op een tropisch strand. We zitten vrijwel altijd en overal op social media. Wellicht is dat ook direct het allergrootste voordeel van social media marketing. Maar om een echt goede social media campagne op te zetten heb je meer nodig dan het bereik zelf. Targets en budgetten voor advertenties moeten strategisch worden ingezet. Je social media uitbesteden kan als zeer belangrijk onderdeel van je totale marketingstrategie als vrijwel onmisbaar worden gezien. Afhankelijk van je precieze onderneming, branche, producten of diensten kan het nogal variëren hoe je hiermee omgaat op social media.

Daarnaast is ook het type kanaal bepalend voor de manier van communiceren. Zo heeft LinkedIn als doel business professionals van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. De zakelijke omgeving en tone of voice zijn hier ook merkbaar sterk aanwezig. Kortom, het wordt al snel een pittige klus als je zelf op meerdere kanalen social media adverteren wil inzetten en daarbij met alle variaties rekening moet houden. Bovendien is het ook nog eens niet altijd even eenvoudig om van al die verschillende kanalen ook nog eens de precieze structuur en werking goed te kennen.

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten.  Je social media uitbesteden aan Alona marketing betekent stap voor stap aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming. Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen?

Quickscan Aanvragen

Hoe Alona jou helpt met social media marketing

Uit een grondig onderzoek kunnen altijd conclusies worden getrokken. Is er in het verleden al eens geadverteerd via social media? Hoe is de al dan niet aanwezige techniek zoals website tracking ingericht? Kunnen we op basis hiervan doelstellingen bepalen of aanscherpen? Uit dit onderzoek en met het vizier gericht op de doelstellingen brengen we als ervaren social media bureau relevante doelgroepen in kaart waarop we verschillende social media advertising kunnen toespitsen. Zodra dit alles gedaan is begint het echte werk van social media adverteren beginnen.

Facebook marketing uitbesteden of je YouTube-kanaal meer gaan gebruiken voor video marketing? Door middel van de juiste huisstijl, beeldmaterialen en tone of voice brengen wel ongeacht het account of kanaal je social media campagne tot leven. Als dan ook de targets zijn bepaald en de advertenties gemaakt zijn, kan de campagne live.

We stoppen natuurlijk niet nadat je advertenties online staan. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor Instagram beheer uitbesteden of LinkedIn marketing uitbesteden aan onze social media specialist kun je gerust op twee oren slapen. Dagelijks worden je campagnes gemonitord en waar nodig geoptimaliseerd. Ook weten onze specialisten natuurlijk goed wat per account het meest effectief leidt naar succesvolle resultaten. Dit alles wordt begrijpelijk gerapporteerd om op een geschikt moment samen te evalueren.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

 • Onderzoek doen en doelstellingen bepalen

 • Doelgroep samenstellen

 • Social media campagnes opzetten

 • Monitoren, analyseren en optimaliseren

 • Rapporteren en evalueren

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aan de slag met social media marketing?

Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houdt. Jouw social media uitbesteden aan onze social media specialisten betekent volledige exposure op één of meerdere kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je bedrijf wilt behalen, op welk marktsegment je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen. Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning.

Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar wat Alona Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen met social media? Neem dan gewoon eens contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bespreek de mogelijkheden