fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more


Op welke social media scoor jij straks?


Ons team is gespecialiseerd in social media. Op welke kanalen wil jij schitteren?

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn

Pinterest

Gemiddeld brengen we allemaal 2 uur per dag door op social media. Dat zijn minimaal 14 uren per week waarin jij je gezicht kan laten zien. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met bedrijven. Dus geef jouw bedrijf online een gezicht — daar lenen social media zich perfect voor.

Ga op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan met je klanten. Of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube gaat. Of om allemaal.OFFERTE AANVRAGEN

Kletsen met de klant


Social media zijn er allang niet meer alleen om te delen wat je ’s avonds hebt gegeten. Het biedt je een mooi platform om precies jouw doelgroep te bereiken. En dan ook nog eens precies met wat jij over wil brengen.

Tegenwoordig zijn social media echt een deel van ons leven. We bellen geen klantenservice, maar we sturen een berichtje op LinkedIn. We zijn niet alleen benieuwd naar de website, we willen ook berichten van tevreden klanten zien. En daarom is het zo belangrijk dat je op een goede manier meedoet aan deze digitale theekrans.

Wat is je doel? Een bepaald bereik, zodat je werkt aan je bekendheid? Meer bezoekers op je website? Leads verzamelen? Alona denkt graag met je mee. We vertalen je wensen in een heldere strategie. Het resultaat? Je bereikt de juiste klant met de juiste boodschap. Of dat nu met een afbeelding, video of tekst is. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Er gaat niets online waar jij het niet mee eens bent.

Specialisten in social media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

  • een langdurige relatie met je klanten
  • lagere advertentiekosten dan Google Ads
  • verhoging van je sales
  • grotere naamsbekendheid en consistente branding

Sparren over je social media?

Weten welke kansen voor jou voor het oprapen liggen? Stuur ons een berichtje, dan bellen we je binnen 24 uur op om te sparren over je strategie.

Zo werken we samen aan jouw social media


Wil jij je social media uitbesteden? Goed idee. Dan heb jij tijd en ruimte om je te richten op zaken waar je écht goed in bent. Dit is hoe we jou laten schitteren op social media.

Starten met een supersterke social media strategie?


Ontdekken wat er voor jou mogelijk is op het gebied van social media? Like! Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Niet via social media, maar gewoon telefonisch.