Op welke social media scoor jij straks?

Ons team is gespecialiseerd in social media. Op welke kanalen wil jij schitteren?
facebook specialist

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Social media uitbesteden

Gemiddeld brengen we allemaal 2 uur per dag door op social media. Dat zijn minimaal 14 uren per week waarin jij als bedrijf je gezicht kan laten zien. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met bedrijven. Dus geef jouw bedrijf online een gezicht — en laat onze social media specialisten jouw social media campagnes opzetten. Ga op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan met je klanten. Of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube gaat. Of om allemaal. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw social media kanalen? Aarzel dan niet en neem gauw contact met ons op! Wij helpen je graag verder! Via het contactformulier kun je je vragen en/of opmerkingen kwijt. Wil je gelijk een offerte aanvragen? Dat kan door middel van dit aanvraagformulier.

Offerte aanvragen
online strategie

Hallo, ben ik weer!

Door je gezicht te laten zien op Social Media kanalen, blijf je ‘on top of mind’ bij je doelgroep. Je bouwt een band met ze op. Het is niet voor niets dat consumenten vaker producten kopen van bedrijven die ze volgen op social media. En wat denk je van de betrouwbare reclame als iemand je binnen zijn eigen netwerk aanbeveelt?

online strategie

Bouw aan je merk

Social media helpen je bij het nog beter leren kennen van je klant. Je ziet wat ze leuk vinden en het biedt je nog veel meer data — die heel bruikbaar is voor je bedrijf. Daarnaast verwacht eigenlijk iedereen dat een bedrijf aanwezig is op social media, omdat ze dat als klantenservice zien. Hoe beter je dit oppakt, hoe meer klanten veranderen in fans.

Volg je concurrenten

Wat zeggen mensen over je concurrenten? Zitten er pijnpunten waar jij jouw service mee kan verbeteren? Hoe krijgen zij interactie met de doelgroep? Een concurrentie-analyse is erg bruikbaar voor je eigen online strategie. Het helpt je je eigen verkoop te laten groeien.

Kletsen met de klant

Social media zijn er allang niet meer alleen om te delen wat je ’s avonds hebt gegeten. Het biedt je een mooi platform om precies jouw doelgroep te bereiken. En dan ook nog eens precies met wat jij over wil brengen.

Tegenwoordig zijn social media echt een deel van ons leven. We bellen geen klantenservice, maar we sturen een berichtje op LinkedIn. We zijn niet alleen benieuwd naar de website, we willen ook berichten van tevreden klanten zien. En daarom is het zo belangrijk dat je op een goede manier meedoet aan deze digitale theekrans.

Wat is je doel? Een bepaald bereik, zodat je werkt aan je bekendheid? Meer bezoekers op je website? Leads verzamelen? Alona denkt graag met je mee. We vertalen je wensen in een heldere strategie. Het resultaat? Je bereikt de juiste klant met de juiste boodschap. Of dat nu met een afbeelding, video of tekst is. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Er gaat niets online waar jij het niet mee eens bent.

Specialisten in social media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

  • een langdurige relatie met je klanten

  • lagere advertentiekosten dan Google Ads

  • verhoging van je sales

  • grotere naamsbekendheid en consistente branding

Klaar voor meer klanten?

Weten welke kansen voor jou voor het oprapen liggen? Stuur ons een berichtje, dan bellen we je binnen 24 uur op om te sparren over je strategie.

Contact opnemen

Zo werken we samen aan jouw social media

Wil jij je social media uitbesteden? Goed idee. Dan heb jij tijd en ruimte om je te richten op zaken waar je écht goed in bent. Dit is hoe we jou laten schitteren op social media.
website laten maken utrecht

STAP 1

STRATEGIE

Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houden. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je wil behalen, op wie je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen. Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning.

website optimalisatie utrecht

STAP 2

SUPERSTERKE CAMPAGNES

Tijd om je campagnes en advertenties te maken. Jouw imago en resultaten staan bij ons voorop.
Er gaan niets online voordat jij akkoord hebt gegeven. Daarna is het aan ons om bovenop je campagnes te zitten. En wat we in de contentplanning hebben afgesproken, regelen we ook voor je.

website ontwikkeling utrecht

STAP 3

STATISTIEKEN & STUREN

Je hoeft niet zelf achter je resultaten aan. Elke maand vind je van ons een rapportage met de statistieken van je campagnes op je digitale deurmat. Lekker meetbaar, zodat je weet waar je aan toe bent. We bespreken hoe het gaat en sturen bij waar nodig. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet.

facebook specialist

Facebook campagnes opzetten door onze Facebook Specialist

Tegenwoordig zitten ook steeds meer mensen op Facebook. Zowel de jonge generatie, als de oude generatie begint er aan te geloven. Dit is voor jou als bedrijf dus dé kans om potentiële klanten te gaan benaderen. Zo kan onze Facebook specialist bijvoorbeeld een campagne opzetten zodat Facebook gebruikers deze advertenties zullen zien wanneer zij door hun feed heen scrollen. Daarnaast is het ook de mogelijkheid om door onze social media specialisten ook bijvoorbeeld beeldmateriaal te ontwerpen en deze te laten zien op verschillende kanalen, waaronder Facebook. Gaat onze Facebook specialist ook binnenkort voor jouw bedrijf aan de slag?

social media uitbesteden

Social media specialisten uit Baarn

Jouw social media uitbesteden aan onze social media specialisten betekent volledige exposure op één of meerdere social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram enzovoorts. Hierbij zullen onze social media specialisten verschillende social media campagnes opzetten. Hierbij kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld berichten plaatsen op jouw bedrijfs social media pagina. Hoe meer deze berichten gericht zijn naar de individuele klant, hoe meer klantrelaties opgebouwd zullen worden. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot jouw social media campagnes. Wij geven advies op maat en hebben verschillende pakketten beschikbaar. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen verschaffen, komen wij graag met jou in contact.

Starten met een supersterke social media strategie?

Ontdekken wat er voor jou mogelijk is op het gebied van social media? Like! Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Niet via social media, maar gewoon telefonisch.