Op welke social media scoor jij straks?

Ons team is gespecialiseerd in social media. Op welke kanalen wil jij schitteren?

Facebook

Instagram

Youtube

LinkedIn

Pinterest

Gemiddeld brengen we allemaal 2 uur per dag door op social media. Dat zijn minimaal 14 uren per week waarin jij je gezicht kan laten zien. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met bedrijven. Dus geef jouw bedrijf online een gezicht — daar lenen social media zich perfect voor.

Ga op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan met je klanten. Of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube gaat. Of om allemaal.

Offerte aanvragen

Hallo, ben ik weer!

Door je gezicht te laten zien op Social Media kanalen, blijf je ‘on top of mind’ bij je doelgroep. Je bouwt een band met ze op. Het is niet voor niets dat consumenten vaker producten kopen van bedrijven die ze volgen op social media. En wat denk je van de betrouwbare reclame als iemand je binnen zijn eigen netwerk aanbeveelt?

Bouw aan je merk

Social media helpen je bij het nog beter leren kennen van je klant. Je ziet wat ze leuk vinden en het biedt je nog veel meer data — die heel bruikbaar is voor je bedrijf. Daarnaast verwacht eigenlijk iedereen dat een bedrijf aanwezig is op social media, omdat ze dat als klantenservice zien. Hoe beter je dit oppakt, hoe meer klanten veranderen in fans.

Volg je concurrenten

Wat zeggen mensen over je concurrenten? Zitten er pijnpunten waar jij jouw service mee kan verbeteren? Hoe krijgen zij interactie met de doelgroep? Een concurrentie-analyse is erg bruikbaar voor je eigen online strategie. Het helpt je je eigen verkoop te laten groeien.

Kletsen met de klant

Social media zijn er allang niet meer alleen om te delen wat je ’s avonds hebt gegeten. Het biedt je een mooi platform om precies jouw doelgroep te bereiken. En dan ook nog eens precies met wat jij over wil brengen.

Tegenwoordig zijn social media echt een deel van ons leven. We bellen geen klantenservice, maar we sturen een berichtje op LinkedIn. We zijn niet alleen benieuwd naar de website, we willen ook berichten van tevreden klanten zien. En daarom is het zo belangrijk dat je op een goede manier meedoet aan deze digitale theekrans.

Wat is je doel? Een bepaald bereik, zodat je werkt aan je bekendheid? Meer bezoekers op je website? Leads verzamelen? Alona denkt graag met je mee. We vertalen je wensen in een heldere strategie. Het resultaat? Je bereikt de juiste klant met de juiste boodschap. Of dat nu met een afbeelding, video of tekst is. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Er gaat niets online waar jij het niet mee eens bent.

Specialisten in social media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

  • een langdurige relatie met je klanten

  • lagere advertentiekosten dan Google Ads

  • verhoging van je sales

  • grotere naamsbekendheid en consistente branding

Klaar voor meer klanten?

Weten welke kansen voor jou voor het oprapen liggen? Stuur ons een berichtje, dan bellen we je binnen 24 uur op om te sparren over je strategie.

Contact opnemen

Zo werken we samen aan jouw social media

Wil jij je social media uitbesteden? Goed idee. Dan heb jij tijd en ruimte om je te richten op zaken waar je écht goed in bent. Dit is hoe we jou laten schitteren op social media.

STAP 1

STRATEGIE

Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houden. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je wil behalen, op wie je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen. Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning.

STAP 2

SUPERSTERKE CAMPAGNES

Tijd om je campagnes en advertenties te maken. Jouw imago en resultaten staan bij ons voorop.
Er gaan niets online voordat jij akkoord hebt gegeven. Daarna is het aan ons om bovenop je campagnes te zitten. En wat we in de contentplanning hebben afgesproken, regelen we ook voor je.

STAP 3

STATISTIEKEN & STUREN

Je hoeft niet zelf achter je resultaten aan. Elke maand vind je van ons een rapportage met de statistieken van je campagnes op je digitale deurmat. Lekker meetbaar, zodat je weet waar je aan toe bent. We bespreken hoe het gaat en sturen bij waar nodig. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet.

Starten met een supersterke social media strategie?

Ontdekken wat er voor jou mogelijk is op het gebied van social media? Like! Laat je gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Niet via social media, maar gewoon telefonisch.