Social Media uitbesteden voor Online Succes

Gemiddeld brengen we allemaal 2 uur per dag op Social Media door. Dat zijn minimaal 14 uren per week waarin jij als bedrijf je gezicht kan laten zien. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met bedrijven. Dus geef jouw bedrijf online een gezicht — en laat jouw Social Media uitbesteden door onze Social Media specialisten.

Of je nu campagnes wilt draaien of op de voor jou relevante kanalen het gesprek aan wilt gaan met je klanten. En of het nu om Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube gaat, wij kunnen jouw bedrijf helpen met haar Social Media kanalen? Aarzel niet en neem gauw contact met ons op.

Offerte aanvragen

De voordelen van Alona Marketing:

  • In het bezit van alle Social certificeringen

  • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten
  • Zeer gepassioneerde Social Media specialisten
  • Meedenken over de groei & strategie van jouw bedrijf

  • Volledig ontzorgd op online marketing gebied

Van klanten naar fans

Door je gezicht te laten zien op Social Media, bouw je een band op met je doelgroep. Het is niet voor niets dat consumenten vaker producten kopen van bedrijven die ze volgen op Social Media. Door het ook als een klantenservice aan te bieden, verander je klanten in fans.

Bouw aan je merk

Social Media campagnes helpen je bij het beter leren kennen van je doelgroep. Je ziet wat ze leuk vinden en het biedt veel data, die heel bruikbaar is voor je bedrijf. Social Media kanalen zijn een perfect middel om te bouwen aan je naamsbekendheid en je branding.

Volg je concurrenten

Wat zeggen mensen over je concurrenten? Zitten er pijnpunten waar jij jouw service mee kan verbeteren? Hoe krijgen zij interactie met de doelgroep? Een concurrentie-analyse is erg bruikbaar voor je eigen online strategie én helpt je je eigen verkoop te laten groeien.

OP WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WIL JIJ SCHITTEREN?

Facebook logo

Facebook

Instagram icon

Instagram

YouTube icon

Youtube

LinkedIn icon

LinkedIn

Pinterest Icon

Pinterest

Wil je weten wat Social Media voor jouw bedrijf kan betekenen of hoe jouw huidige Social Media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Vraag dan snel en gemakkelijk een quickscan aan.

Quickscan aanvragen

Bereik je doel via de digitale theekrans

Social Media is er allang niet meer alleen om te delen wat je ’s avonds hebt gegeten. Voor bedrijven biedt het een mooi platform om jouw doelgroep te bereiken. En dan ook nog eens precies met wat jij over wil brengen.

Tegenwoordig is Social Media echt een deel van ons leven. We bellen geen klantenservice, maar we sturen een berichtje op Facebook. We zijn niet alleen benieuwd naar de website, we willen ook zien wat bestaande klanten zeggen en de interactie aangaan. En daarom is het zo belangrijk dat je op een goede manier meedoet aan deze digitale theekrans.

Wat is je doel? Een bepaald bereik, zodat je werkt aan je bekendheid? Meer bezoekers op je website? Leads verzamelen? Alona denkt graag met je mee. We vertalen je wensen in een heldere strategie. Het resultaat? Je bereikt de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Of dat nu met een afbeelding, video of tekst is. Natuurlijk gaat alles in overleg met jou. Er gaat niets online waar jij het niet mee eens bent.

Specialisten in Social Media

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Als je je social media uitbesteedt, heb jij tijd je te richten op de dingen waar je echt goed in bent. Dan zorgen wij voor

  • Een langdurige relatie met je klanten

  • Lagere advertentiekosten dan Google Ads
  • Verhoging van je sales
  • Grotere naamsbekendheid en consistente branding

Social Media inzetten voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je Social Media uitbesteden?

Wij gaan niet zomaar aan de slag. Tijdens een strategiesessie over jullie bedrijf en ambities komt duidelijk naar voren wat de doelen zijn van jouw bedrijf en welke online marketing er geleverd moeten worden om resultaat te behalen. Social Media uitbesteden kan daar een onderdeel van zijn, net als bijvoorbeeld Google Ads of SEO.

Jouw Social Media uitbesteden aan onze Social Media specialisten betekent volledige exposure op één of meerdere kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Met losse flodders kom je nergens. Dan heb je hoogstens een like van je moeder en per ongeluk eentje van de concurrent die jou nauwlettend in de gaten houdt. Daarom bespreken we met je welke doelstellingen je bedrijf wilt behalen, op welk marktsegment je impact wil maken en welke kanalen daar het best bij passen. Natuurlijk maken we ook afspraken over het budget en de tijdsplanning. Voor minder dan maximaal resultaat, doen we het niet.

Bespreek de mogelijkheden