fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Zeist

Ben je op zoek naar een echte social media specialist in Zeist? Er is een grote kans dat je momenteel al aanwezig bent op meerdere social media kanalen, immers zo goed als alle bedrijven hebben diverse social media kanalen. Om vervolgens deze social media kanalen ook regelmatig te voorzien van nieuwe en goede content die ook nog eens daadwerkelijk bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen blijkt echter een grote uitdaging.

Wij bij Alona kunnen wij je daar mee helpen. Wij plannen graag een afspraak met jou in om te kijken wat wij kunnen betekenen voor jouw online social media marketing.

CONTACT OPNEMEN

Social Media Specialist in Zeist die campagnes kan managen?

Het inzetten van social media campagnes kan op diverse kanalen waaronder Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. Door samen te bepalen wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en wie tot de doelgroep behoren kan een complete social media strategie worden uitgewerkt. Deze strategie kan bestaan uit de optimale inzet van meerdere social media kanalen.

Doordat social media kanalen over enorm veel gegevens beschikken van hun gebruikers is het mogelijk om exact de gebruikers te bereiken waarvoor jouw diensten of producten het meest relevant zijn. Bij deze personen is vervolgens de kans het grootst dat ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in en overgaan tot het afnemen van een product of dienst.

Bij Alona Marketing is alle kennis in huis om zeer specifieke social media campagnes op te zetten. Hierdoor zullen de voor u opgezette social media campagnes een zo groot mogelijk bereik hebben tegen zo gunstig mogelijke kosten per klik. Onze social media specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen doordat ze geregeld webinars en trainingen volgen. We zijn al actief als social media specialist in Zeist, Baarn, Huizen en Utrecht.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Zeist

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!