fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Woerden

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Woerden? Er zijn verschillende redenen te noemen waarom jouw bedrijf zou kunnen profiteren van een social media specialist. Zo kan het zijn dat je op dit moment veel tijd en geld in jouw campagnes steekt, maar dat hier de gewenste resultaten uit voort komen. Of dat je jullie social media hebt neergelegd bij een van jouw werknemers, maar dat deze niet de input kunnen geven omdat ze kun eigen werkzaamheden moeten uitvoeren.

Welke van deze situaties ook het meest overeenkomt met jouw situatie, in alle gevallen komen we graag in contact. Bij Alona Marketing denken we graag mee met alle soorten social media campagnes.

CONTACT OPNEMEN

Behaal online resultaat dankzij een social media specialist in Woerden?

Onze social media specialisten zijn dagelijks bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren social media campagnes, hierdoor weten zij goed wat werkt. Dit komt mede door de jarenlange ervaring en ruime theoretische kennis. Door altijd de laatste updates te kennen zijn we in staat om in de social media campagnes het verschil te maken.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek om zo duidelijkheid te creëren in wat voor jouw bedrijf de ideale doelgroep is en op welke social media kanalen deze doelgroep het beste bereikt kan worden. Vervolgens zullen we concrete invulling opstellen voor o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Daarna kunnen onze social media specialisten per kanaal de content en instellingen gaan instellen. Er zijn veel gebruikersgegevens beschikbaar waardoor het mogelijk is om de relevante doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken. Er kan gebruik worden gemaakt van persoonsgegevens zoals geslacht, leeftijd en woonplaats maar ook interesses en branches kunnen worden gebruikt om relevantie personen te bereiken met een passende advertentie.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Woerden

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

om