fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Utrecht

Social media specialist in Utrecht nodig? Ben je voor jouw bedrijf op zoek naar een social media specialist in Utrecht? Er zijn talloze redenen waarom je voor jouw bedrijf een social media specialist wilt inschakelen. Wellicht beschikt je bedrijf al over diverse social media kanalen maar wordt er te weinig mee gedaan en wil je voortaan dat deze digitale “visitekaartjes” professioneel overkomen. Het kan ook dat je regelmatig druk bent om op ieder kanaal een nieuw bericht te plaatsen maar dat er zo goed als geen respons op lijkt te komen

Bovenstaande situaties horen we regelmatig als we met ondernemers spreken, welke sluit het beste bij jou aan?

CONTACT OPNEMEN

Rendement behalen uit social media campagnes met een social media specialist in Utrecht?

Nadat duidelijk is wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en kan er een gedegen social media strategie worden opgesteld. De social media strategie kan bestaan uit o.a. de kanalen Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. Het unieke voordeel van adverteren via social media is de grote hoeveelheid gegevens die van de gebruikers beschikbaar is. Dit maakt het mogelijk om naast demografische gegevens als leeftijd, locatie en geslacht ook op basis van o.a. interesses, hobby’s en levensfase te targeten. Vooraf zal worden bepaald wat de doelgroep is die we dienen te bereiken, vervolgens worden de meest geschikte kanalen gekozen en de betreffende doelgroep samengesteld. Door aan deze doelgroep een relevante advertentie te tonen vergroot de kans dat ze interesse hebben in de diensten of producten van jouw bedrijf.

Doordat de social media specialisten bij Alona Marketing al meerdere jaren fulltime bezig zijn met het beheren van social media campagnes voor bedrijven zijn ze in staat een goed rendement te behalen. We zijn acties als social media specialist in Utrecht, Huizen, Baarn, Zeist en omgeving voor bedrijven in uiteenlopende branches. Onze specialisten zijn het gewend om snel te schakelen en verdiepen zich graag in jouw bedrijf en branche om een succesvolle social media campagne op te zetten.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Utrecht

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!