fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in soest

Zoek je een Social Media Specialist in Soest? Wanneer ondernemers met ons in gesprek gaan zijn er verschillende oorzaken waarom ze van plan zijn om social media uit te besteden. Zo komen we bedrijven tegen die merken dat het onderhouden van social media veel tijd kost en eigenlijk niet direct bijdraagt aan hun bedrijfsdoelstellingen. Ook komen we bedrijven tegen die op het punt om de online marketing van hun bedrijf te professionaliseren zodat hun online zichtbaarheid zal toenemen

Misschien bevind jij je momenteel in een soortgelijke situatie, dan komen we graag in contact om mee te denken over de inzet van jouw social media kanalen.

CONTACT OPNEMEN

Rendabele social media campagnes opzetten met een social media specialist in Soest/h3>

Onze social media specialisten zijn in staat om rendabele social media campagnes op te zetten voor jouw bedrijf via o.a. de kanalen Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. We begrijpen dat de social media campagnes voldoende rendement moeten opleveren en zullen deze daar dan ook optimaal op inrichten.

Zodra duidelijk is wat exact de doelgroep is voor jouw bedrijf zal deze zo specifiek mogelijk worden getarget. Naast demografische gegevens als geslacht, leeftijd en locatie kan de doelgroep verder worden aangescherpt door ook de benodigde interesses op te geven. Dit heeft al gevolg dat de doelgroep zo relevant mogelijk is.

We worden op dit moment ingezet als social media specialist in Soest, Baarn, Huizen en Zeist. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring, hierdoor weten ze ondertussen welke instellingen optimaal presteren. Naast praktijkervaring vinden we het zeer belangrijk om onszelf voortdurend te ontwikkelen, daarom volgen we regelmatig trainingen en lezen specifieke blogs.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Soest

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!