fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Naarden

Social media specialist in Naarden Ben jij op zoek naar een Social Media Specialist in Naarden? Misschien is jouw bedrijf al actief op social media, maar wil je meer er meer uithalen? Het kan ook zijn dat jullie nog niet genoeg klanten uit de social media campagnes halen of het kost teveel tijd. Er kunnen verschillende redenen zijn om een social media specialist in te schakelen:

Welke van de bovenstaande situaties ook het meest overeenkomt met jouw situatie, in alle gevallen komen we graag met je in gesprek. Bij Alona Marketing zijn we dagelijks bezig met social media en gaan daarom graag de uitdaging met jou aan.

CONTACT OPNEMEN

Een social media campagne starten met een social media specialist in Naarden?

Bij Alona Marketing wordt er dagelijks gewerkt met social media en daarom weten onze social media specialisten goed wat werkt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en theoretische kennis en weten daarom ook wat niet werkt, hier kan jouw bedrijf ook van profiteren.

Om een social media campagne te starten moeten we wel eerst weten wat jouw doelgroepen zijn, dit doen we aan de hand van een kennismakingsgesprek. Het is bij social media campagnes mogelijk om een specifieke doelgroep te bereiken. Door middel van gebruikersgegevens kunnen we mensen targeten op demografische gegevens, maar ook kan er rekening worden gehouden met hobby’s en interesses.

Momenteel zijn wij o.a. actief als social media specialist in Naarden, Baarn, Zeist, Hilversum en Utrecht en werken we voor bedrijven in verschillende branches. De social media specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de verschillende social media kanalen en kunnen daardoor het juiste resultaat behalen voor jouw bedrijf.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Naarden

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!