fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Huizen

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Huizen?
Bij Alona, dé CPC-specialist komen we geregeld in contact met ondernemers die op zoek zijn naar een specialist voor het beheren van de social media kanalen van hun bedrijf. Enkele redenen die we hierbij vaak horen zijn bijvoorbeeld dat ondernemers vaak aangeven dat het plaatsen van berichten veel tijd kost en er door de dagelijkse werkzaamheden er snel bij inschiet. Ook merken we vaak dat bedrijven de potentie van social media zien maar er zelf niet het optimale effect uit kunnen halen en daarom een social media specialist willen inschakelen

Komt er een situatie overeen met jouw huidige situatie? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn met social media voor jouw bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Social Media Campagnes finetunen met een Social Media Specialist in Huizen?

De social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist zijn voortdurend bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van social media campagnes. Hierdoor zijn ze zeer goed in staat om een rendabele campagne op te zetten waardoor social media gaat bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Een social media strategie kan bestaan uit o.a. de kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Doordat het mogelijk is om een zeer gerichte doelgroep samen te stellen kunnen de social media specialisten deze geheel finetunen. Nadat duidelijk is wie tot de doelgroep behoren en wat de doelstellingen zijn kunnen de campagnes hierop afgestemd worden.

Naast de juiste demografische gegevens als leeftijd, geslacht en woonplaats kunnen ook de interesses, hobby’s en vele andere kenmerken worden gebruikt voor de targeting. Dit heeft een zeer relevante doelgroep als eindresultaat waaraan vervolgens een geschikte advertentie getoond kan gaan worden. Momenteel zijn we actief als social media specialist in Huizen, Baarn, Amersfoort, Utrecht en Zeist. De specialisten werken voor bedrijven in diverse branches, ze zijn het dan ook gewend om snel te schakelen en zich te verdiepen in andere branches. Ze gaan graag de uitdaging aan voor jouw branche.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Huizen

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!