fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Hilversum

Sta je op het punt om een social media specialist in Hilversum in te zetten? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een social media specialist. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat mogelijk is dat er zeer weinig activiteit is op de aanwezige social media kanalen en je al lang van plan bent om dit eens professioneel aan te laten pakken. Het kan ook mogelijk zijn dat je nog niet actief ben op social media en dat je en je al lang van plan bent om dit eens professioneel aan te laten pakken

Welke van de situaties ook het beste past bij jou bedrijf, we denken graag mee over de optimale mix van social media kanalen voor jouw bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Effectieve social media campagnes managen met een Social Media Specialist in Hilversum?

Alona, dé CPC-specialist kan effectieve social media campagnes voor jouw bedrijf inzetten via o.a. Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube. Op basis van de, samen bepaalde, doelstellingen zullen de social media campagnes worden opgezet.

Doordat er van de gebruikers van social media kanalen veel informatie bekend is zijn we in staat om zeer relevante doelgroepen te maken. Naast demografische gegevens als geslacht, leeftijd en woonplaats kunnen ook specifieke interesses en gedrag worden benut. Ook kunnen er advertenties worden getoond aan bezoekers van de website door een remarketing campagne toe te passen.

Dankzij de ruime ervaring en kennis van de social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist zijn ze optimaal in staat om rendabele campagnes op social media te draaien. Ondertussen worden we ingezet als social media specialist in Hilversum, Baarn, Utrecht en Zeist. Maak ook gebruik van deze kennis en behaal rendement uit jouw social media campagnes.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Hilversum

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!