fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Haarlem

Wil je in contact komen met een Social Media Specialist in Haarlem? Overweeg je een social media specialist in Haarlem in te schakelen? Waarschijnlijk beschik je al over meerdere social media kanalen maar heb je het gevoel dat jouw bedrijf er nog niet een optimale invulling aan geeft. Het inschakelen van een social media specialist valt aan te raden in deze situatie.

Wellicht herken je de bovenstaande situaties of heb je juist een andere uitdaging op het gebied van social media, over elk scenario denken we graag met je mee. Alona dé CPC-specialist houdt zich veel bezig met zowel het ontwikkelen van content als het opzetten van relevante en resultaatgerichte social media campagnes.

CONTACT OPNEMEN

Verkrijg meer online resultaat dankzij de inzet van een social media specialist in Haarlem?

Doordat de social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist fulltime bezig zijn met social media zijn ze in staat goede resultaten te behalen. We geloven in een data-driven aanpak, op basis van behaalde resultaten optimaliseren we de social media campagnes. Daarnaast beschikken we over vele jaren ervaring, hierdoor weten we wat wel werkt op social media maar ook zeker wat niet werkt. Maak gebruik van deze kennis en laat een social media expert ook meedenken over jouw social media strategie.

Social media campagnes kunnen een zeer relevante doelgroep bereiken tegen relatief lage kosten. Doordat Facebook, Instagram en LinkedIn over enorm veel informatie van zijn gebruikers beschikt is het mogelijk jouw product of dienst aan de doelgroep te tonen. Tijdens een vrijblijvende kennismaking leren we graag jouw bedrijf kennen waardoor we een inschatting kunnen maken van de doelgroep en een advies kunnen uitbrengen hoe deze het best bereikt kan worden. Vervolgens stellen we de campagnes in op basis van de gewenste interesses, hobby’s, werk, leeftijd, geslacht en woonplaats van personen. Aan de doelgroep zal een relevante advertentie getoond worden om zo effectief mogelijk te adverteren.

We zijn o.a. al actief als social media specialist in Haarlem, Amersfoort, Baarn en Zeist. De bedrijven waar we voor werken zijn actief in diverse branches. Onze social media specialisten zijn in staat rendabele campagnes op te zetten ongeacht de branche. Om deze kwaliteit te waarborgen volgen ze geregeld trainingen zodat de kennis altijd optimaal is.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Haarlem

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!