fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Den Haag

Overweeg je om een Social Media Specialist in Den Haag in te zetten? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een social media specialist een meerwaarde voor jouw bedrijf vormt. Het kan zijn dat je nu zelf druk bent om posts te plaatsen op alle social media kanalen maar je merkt dat de inspiratie afneemt waardoor het steeds moeilijker is om waardevolle content te delen. Of misschien is het zo dat je de social media werkzaamheden hebt neergelegd bij een van jouw werknemers, maar dat deze daar eigenlijk toch echt geen tijd voor heeft.

Wellicht worstel je met een van de bovenstaande situaties of een andere uitdaging met social media. Omdat we dagelijks bezig zijn met social media gaan we graag de uitdaging aan om ook voor jouw bedrijf een succesvolle strategie uit te denken en te implementeren

CONTACT OPNEMEN

Succesvolle social media campagnes managen met een social media specialist in Den Haag?

Alona, dé CPC-specialist kan succesvolle social media campagnes voor jouw bedrijf opzetten via o.a. Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn. Nadat de doelstellingen duidelijk zijn bepalen we de complete strategie en gaan deze vervolgens per kanaal implementeren.

Van social media gebruikers is er bij de social media kanalen veel informatie bekend wat ons in staat stelt om zeer relevante doelgroepen te bereiken. Hierdoor kan er naast persoonsgegevens als leeftijd, geslacht en woonplaats ook aangegeven worden welke interesses en hobby’s relevant zijn om te targeten. Daarnaast zijn er talloze andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een advertentie tonen op social media aan personen die de website hebben bezocht. Hierdoor komt de doelgroep op diverse kanalen in aanraking met jouw bedrijf.

De social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist beschikken over zowel ruime ervaring als theoretische kennis. Deze combinatie zorgt er voor dat er succesvolle social media campagnes opgezet kunnen worden, we weten wat goed werkt. Momenteel worden we ingezet als social media specialist in Baarn, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Profiteer ook van de aanwezige kennis en behaal optimaal rendement uit jouw social media campagnes.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Den Haag

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!