fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Bussum

Zoek je een Social Media Specialist in Bussum? Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor je graag een social media specialist wilt inzetten om je social media kanalen te beheren. Een paar redenen waarom wij worden ingeschakeld als social media specialist zijn bijvoorbeeld dat bedrijven aangeven dat het veel tijd kost om zelf berichten te posten. Het kan ook zijn dat bedrijven niet weten hoe ze de juiste doelgroep kunnen aanspreken, en ze ontvangen op dit moment alleen maar reacties van familie.

Welk van deze situaties ook het meest overeenkomt met jouw situatie, we komen in alle gevallen graag in contact. Wij van Alona Marketing zijn dagelijks actief bezig met social media en helpen je daarom graag met het starten van een social media campagne!

CONTACT OPNEMEN

Social media campagnes op laten zetten door een social media specialist in Bussum?

Onze social media specialisten zijn dagelijks bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van social media campagnes en weten daarom goed wat werkt. Dit komt door de combinatie dat er een goede theoretische kennis is en jarenlange ervaring. Verder zijn we altijd bekend met de laatste updates en zijn daarom in staat om het verschil te maken op jullie social media kanalen.

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waardoor er duidelijkheid zal komen wat de doelgroep is die jullie willen bereiken en op welke social media kanalen het best kunnen worden ingezet op hun ook daadwerkelijk te bereiken. Vervolgens zullen we concrete invulling opstellen voor o.a. de kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Momenteel zijn we actief als social media specialist in Bussum, Baarn, Amersfoort, Soest en Utrecht en werken we voor bedrijven in verschillende branches. Door de jarenlange ervaringen van onze social media specialisten is er snelle schakeling en kennis over wat er niet werkt. Hierdoor kunnen ze ook voor jouw bedrijf campagnes opstellen die goed aansluiten bij de doelgroep.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Social Media Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Bussum

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!