fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Breukelen

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Breukelen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een social media specialist. Zo kan het zijn dat je zelf druk bezig bent met het plaatsen van posts op meerdere kanalen, maar je merkt dat de inspiratie afneemt en het steeds lastiger wordt om goede content te plaatsen. Of je bent druk bezig met het promoten van je posts, maar het heeft nog geen resultaat opgeleverd.

Welke van de bovenstaande situaties ook het beste aansluit bij jouw bedrijf, we komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Social media campagnes laten opzetten door een social media specialist in Breukelen?

De social media specialisten van Alona Marketing zijn fulltime bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van social media campagnes, hierdoor weten ze precies wat het beste werkt. Naast dat onze social media specialisten weten wat werkt, weten ze ook wat niet werkt. Dit zorgt ervoor dat jouw marketingbudget optimaal benut zal worden.

Een groot voordeel van social media campagnes is de meetbaarheid en mater waarin een specifieke doelgroep kan worden bereikt. Doordat er tegenwoordig veel gebruikersgegevens beschikbaar zijn is het naast demografische gegevens zoals leeftijd, geslacht en woonplaats ook mogelijk om hobby’s en interesses te selecteren. Onze social media specialisten zijn hierdoor in staat om exact de juiste doelgroep samen te stellen waardoor jouw advertenties alleen aan relevante personen/bedrijven wordt getoond.

We zijn actief als social media specialist in Breukelen, Baarn en Utrecht voor bedrijven uit verschillende branches. Onze social media specialisten hebben jarenlange ervaring en volgen daarnaast regelmatig trainingen, hierdoor kunnen ze snel schakelen. Het is daarom mogelijk om voor elk bedrijf een campagne op te stellen die goed aansluit bij de doelgroep.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Breukelen

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!