fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Blaricum

Zoek jij een Social Media Specialist in Blaricum? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een social media specialist voor jouw bedrijf van meerwaarden kan zijn. Zo kan het zijn dat je op dit moment veel tijd steekt in social media, maar dat dit nog niet het gewenste resultaat oplevert.

De situaties hierboven is een greep uit de vele redenen waarom bedrijven Alona, dé CPC-specialist benaderen voor het beheren van hun social media. We horen graag wat jou specifieke reden is dat je ondersteuning wilt krijgen bij social media, plan gerust een afspraak in dan denken we graag met je mee.

CONTACT OPNEMEN

Social media campagnes laten opzetten door een social media specialist in Blaricum?

Het voordeel van een social media specialist inzetten is dat dankzij de aanwezige kennis en ervaring er goede resultaten behaald gaan worden. Er zal een social media strategie afgestemd worden waardoor de berichten goed op elkaar aansluiten. Daarna worden de geplaatste berichten middels relevante campagnes getoond aan personen die tot de doelgroep behoren. Dit zorgt voor een effectieve aanpak van de diverse social media kanalen.

We maken graag kennis om te bespreken wat de doelstellingen zijn met social media zodat vervolgens een plan kan worden opgesteld om dit te gaan behalen. Afhankelijk van de doelgroep en de producten of diensten die aangeboden worden zal een selectie gemaakt worden van social media kanalen waar de beste resultaten behaald kunnen worden.

Momenteel zijn we al actief als social media specialist in Blaricum, Huizen, Rotterdam en Baarn. We werken voor bedrijven in diverse branches, hierdoor weten we wat juist goed werkt per branche.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Social media campagnes laten opzetten door een social media specialist in Blaricum?

De social media specialisten van Alona Marketing zijn dagelijks bezig met social media. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de verschillende social media kanalen en zijn daarom in staat om de beste resultaten te behalen. Door de jarenlange ervaringen weten we ook wat niet werkt, daar profiteert jouw bedrijf natuurlijk ook van.

Het is bij social media campagnes gemakkelijk mogelijk om specifieke doelgroepen te bereiken. Er zijn veel gebruikersgegevens bekend van social media gebruikers waardoor jullie doelgroep goed te bereiken is. Er kan gebruik worden gemaakt van demografische gegevens zoals geslacht, leeftijd en woonplaats, maar ook kan er rekening worden gehouden met hobby’s en interesses. Onze social media specialisten stellen die ideale doelgroep samen en tonen aan deze doelgroep de gemaakte advertenties.

Op dit moment zijn we actief als social media specialist in Blaricum, Baarn, Amersfoort en Hilversum en werken we voor bedrijven in verschillende branches. Onze social media specialisten hebben jarenlange ervaring in en volgen regelmatig trainingen over social media. De combinatie van theorie en ervaring zorgt ervoor dat campagnes optimaal kunnen worden ingericht.

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

,