fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Bilthoven

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Bilthoven? De meeste bedrijven zijn tegenwoordig actief op social media kanalen, jullie bedrijf vast ook.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op het punt staat om in contact te komen met een social media specialist. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jullie bedrijf kampt met het probleem dat er veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in social media, maar dat het niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Het kan ook zijn dat jullie bedrijf toe is aan de volgende stap, en graag social media wil gaan inzetten voor het bereiken van een groot gedeelte van jullie doelgroep.

Welk van deze redenen het meest overeenkomt met de situatie van jouw bedrijf, we nemen in alle gevallen graag contact met je op. Wij van Alona Marketing zijn dagelijks actief als social media specialist en denken daarom graag mee over de juiste inzet van social media voor jullie bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Succesvolle social media campagnes managen met een social media specialist in Bilthoven?

Onze social media specialisten van Alona Marketing kunnen effectieve social media campagnes inzetten via o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. Samen zullen we de doelstellingen bepalen om zo de social media campagnes opzetten.

Het voordeel van social media campagnes is de mater waarin een specifieke doelgroep kan worden bereikt. Op de meeste social media kanalen zijn er veel gebruikersgegevens beschikbaar waardoor het mogelijk is om naast demografische kenmerken zoals geslacht, leeftijd en woonplaats ook de interesses en hobby’s geselecteerd kunnen worden.

Momenteel zijn we actief als social media specialist in Bilthoven, Utrecht, Baarn en Soest en werken we met bedrijven in verschillende branches. Onze social media specialisten beschikken over jarenlange ervaring en volgen daarnaast ook regelmatig trainingen waardoor ze snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen ze ook voor jouw bedrijf een goede social media campagne opzetten die goed aansluit op jullie doelgroep.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Bilthoven

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!