fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Baarn

Wil je in contact komen met een Social Media Specialist in Baarn? Wil je in contact komen met een social media specialist in Baarn? Net als de meeste bedrijven zal ook jouw bedrijf al wel aanwezig zijn op de meerdere social media kanalen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op het punt staat om eens met een social media specialist in contact te komen. Het kan zijn dat het je bedrijf veel tijd kost om een bericht te plaatsen op de verschillende social media kanalen. Of het kan zijn dat je wel eens een bericht op Facebook promoot, zonder dat je hier hier meetbaar resultaat van terug hebt gezien.

Welke van deze situaties ook het beste past bij jouw bedrijf, we komen graag in contact om te sparren over de inzet van social media voor jouw bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Rendement behalen met een Social Media Specialist in Baarn?

Doordat onze social media specialisten fulltime bezig zijn met het opzetten, beheren en optimaliseren van social media campagnes weten ze wat het beste werkt. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze weten wat er niet werkt, dit zorgt er immers voor dat jouw marketingbudget optimaal benut zal worden.

Het voordeel van social media campagnes is de meetbaarheid en de mater waarin een specifieke doelgroep bereikt kan worden. Doordat er veel gebruikersgegevens beschikbaar zijn is het mogelijk om naast demografische kenmerken als geslacht, leeftijd en woonplaats ook de interesses en hobby’s geselecteerd kunnen worden. Hierdoor zijn de social media specialisten in staat om exact de juiste doelgroep samen te stellen waaraan een relevante advertentie getoond kan worden.

We zijn al actief als social media specialist in Baarn, Amersfoort, Zeist, Huizen en Utrecht voor bedrijven in afwisselende branches. Doordat de social media specialisten beschikken over een jarenlange ervaring en daarnaast geregeld trainingen volgen kunnen ze snel schakelen. Hierdoor kunnen ze ook voor jouw bedrijf campagnes opstellen die goed aansluiten bij de doelgroep.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Baarn

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!