fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Amsterdam

Wil je in contact komen met een Social Media Specialist in Amsterdam? Wellicht ben je met jouw bedrijf al aanwezig op verschillende social media kanalen maar merk je dat het vooral veel tijd kost en niet aantoonbaar voor nieuwe klanten zorgt. Het inschakelen van een social media specialist kan een goede zet zijn bij bijvoorbeeld de situatie waarin je het gevoel hebt veel tijd te verliezen aan het creëren van posts, zonder reacties, of alleen van familieleden. Het kan ook zijn dat je graag hulp wilt omdat je niet weet hoe je nieuwe relevante personen kunt bereiken via social media, zodat je een grote groep volgers kunt creëren die ook daadwerkelijk klant worden.

In ieder van deze situaties kan Alona, dé CPC-specialist uitkomst bieden. We helpen je graag bij het bepalen van een complete social media strategie die een aanvulling zal vormen voor je bedrijf.

CONTACT OPNEMEN

Behaal online resultaat dankzij een social media specialist in Amsterdam

De social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist zijn voortdurend bezig met social media. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij de verschillende social media kanalen zijn we in staat goede resultaten te behalen. Dankzij onze ervaring weten we vooral ook wat niet werkt, hier profiteert jouw bedrijf natuurlijk ook van.

Bij social media campagnes is het goed mogelijk om een specifieke en relevante doelgroep te bereiken. Dit komt doordat er veel gebruikersgegevens bekend zijn. Naast demografische gegevens als geslacht, leeftijd en woonplaats kan er ook rekening gehouden worden met de interesses, hobby’s en werk van een persoon. Onze social media specialisten stellen de ideale doelgroep samen en tonen hieraan vervolgens een goed aansluitende advertentie.

Momenteel zijn we o.a. actief als social media specialist in Amersfoort, Baarn, Zeist en Huizen in werken voor bedrijven in diverse branches. De social media specialisten hebben allen meerdere jaren ervaring in social media marketing. Om een optimaal kennisniveau te behouden vormen ze ook regelmatig trainingen. De combinatie van ervaring en theoretische kennis zorgt ervoor dat de campagnes optimaal ingericht worden.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Amsterdam

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!