fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Amersfoort

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Amersfoort? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een social media specialist. Misschien heeft je bedrijf al meerdere social media kanalen maar wordt er maar weinig mee gedaan en wil je meer aandacht geven aan deze digitale “etalages”? Of je plaatst juist wel regelmatig berichten op diverse social media kanalen maar ziet geen resultaat? Het kan natuurlijk ook zijn dat je met jouw bedrijf toe bent aan een volgende stap en de gehele social media strategie goed wilt inrichten

Bij ieder van bovenstaande situaties komen we graag met je in contact om te sparren over de potentie van social media.

CONTACT OPNEMEN

Voordeel van een Social Media Specialist in Amersfoort?

Afhankelijk van de branche waarin jouw bedrijf actief is, wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en waar de doelgroep zich bevindt zal een optimale social media strategie worden opgezet. Deze kan bestaan uit o.a. de social media kanalen Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Het grote voordeel van een social media campagne zijn de zeer uitgebreide targeting mogelijkheden. Dit houdt in dat het mogelijk is om exact de doelgroep samen te stellen die zeer relevant is voor jouw bedrijf. De doelgroep kan worden bepaald door het geslacht, de leeftijd, locatie en interesses in te geven. Verder is het ook mogelijk om aan bezoekers van jouw website een specifieke advertentie te tonen op verschillende kanalen, dit kan gedaan worden middels de inzet van een remarketing campagne.

e social media specialisten bij Alona, dé CPC-specialist hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van social media campagnes. Momenteel zijn we actief als social media specialist in Amersfoort, Huizen, Utrecht en Zeist en omgeving voor bedrijven in wisselende branches. Profiteer van deze ervaring zodat ook jouw campagnes een goed rendement behalen.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Amersfoort

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!