fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Specialist in Almere

Ben je op zoek je naar een Social Media Specialist in Almere? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar een social media specialist. Zo kan het zijn dat je merkt dat het posten op social media er vaak niet van komt door de drukte tijdens je werkdag. Ook kan het zijn dat wanneer je na veel moeite een post op alle social media kanalen hebt geplaatst levert het maar een paar ‘likes’ op, meestal nog van familieleden ook.

De situaties hierboven is een greep uit de vele redenen waarom bedrijven Alona, dé CPC-specialist benaderen voor het beheren van hun social media. We horen graag wat jou specifieke reden is dat je ondersteuning wilt krijgen bij social media, plan gerust een afspraak in dan denken we graag met je mee.

CONTACT OPNEMEN

Social media campagnes laten opzetten en beheren door een social media specialist in Almere?

Het voordeel van een social media specialist inzetten is dat dankzij de aanwezige kennis en ervaring er goede resultaten behaald gaan worden. Er zal een social media strategie afgestemd worden waardoor de berichten goed op elkaar aansluiten. Daarna worden de geplaatste berichten middels relevante campagnes getoond aan personen die tot de doelgroep behoren. Dit zorgt voor een effectieve aanpak van de diverse social media kanalen.

We maken graag kennis om te bespreken wat de doelstellingen zijn met social media zodat vervolgens een plan kan worden opgesteld om dit te gaan behalen. Afhankelijk van de doelgroep en de producten of diensten die aangeboden worden zal een selectie gemaakt worden van social media kanalen waar de beste resultaten behaald kunnen worden.

Momenteel zijn we al actief als social media specialist in Almere, Huizen, Rotterdam en Baarn. We werken voor bedrijven in diverse branches, hierdoor weten we wat juist goed werkt per branche.

Alona Marketing

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je voor Alona kiest als jouw partner voor Facebook Marketing

  • Expertise: wij hebben de kennis in huis om van jouw campagnes een succes te maken
  • Tijdbesparend: wij managen jouw campagnes, jij hebt meer tijd over voor andere dingen
  • Altijd gefocust op rendement: wij focussen ons op het behalen van de optimale ROI

Meer weten over de kansen van Social Media Marketing in Almere

Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak een succes van Social Media MarketingDuidelijke aanpak. Social Media Marketing marketing uitbesteden in 4 stappen, vlot en goed geregeld.

CONTACTFORMULIER

Vul het contactformulier in, we nemen snel contact op.

SPARRINGSESSIE

We plannen een sparringsessie over de potentie van Facebook marketing voor jouw bedrijf.

STARTEN

Na akkoord stellen we de Facebook campagnes in.

OPTIMALISEREN

De Facebook campagnes worden geactiveerd en maandelijks geoptimaliseerd.

Meer weten?Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!