fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een online marketingtechniek waarbij de social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog. Door de immens toenemende populariteit van Social Media Marketing, moet elke organisatie uiteindelijk de relevante Social Media platformen betreden.

Met onze kennis en ervaring zijn wij trots om een Social Media Bureau te zijn en als specialisten en experts voor uw bedrijf aan de slag te gaan. Wij geloven er in dat als het gaat om leveren van een meetbaar rendement op de investering; de kerndoelstelling van elke sociale-mediacampagne noodzakelijk moet zijn. Of het nu gaat om nieuwe leads, omzetverhoging of klantbehoud, een social media bureau bij ons is verantwoordelijk voor uw bedrijfsdoelen.

Social Media bureau vergelijken

Social Media Marketing wordt succesvol toegepast om meer verkeer, naamsbekendheid en conversie te genereren via de Social mediakanalen. Een social media bureau weet hoe een social media campagne ingericht dient te worden. Met Social Media marketing haalt uw bedrijf omzet door een persoonlijke connectie én conversatie aan met klanten. Omdat kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ en Instagram allemaal voor- en nadelen hebben en niet elk sociaal medium geschikt is voor u als bedrijf, is het belangrijk om een onderbouwde selectie te maken.

Voor het verhogen van de klant loyaliteit en klanttevredenheid wordt social media ingezet. Social media marketing helpt u om uw doelgroep te bereiken. Een social media bureau start met een kennismaking om vervolgens uw wensen in kaart te brengen. Wanneer uw wensen zijn geformuleerd gaan we gezamenlijk de doelen bepalen om daarna te starten met het doorvoeren van de social media campagnes. Door te sturen op resultaat bereiken zij de doelstellingen.

Direct contact met Social Media Bureau

Kortom, als u op zoek bent naar een Social Media Bureau die u kan ontzorgen als het gaat om het beheren van Social Media Advertising; neem dan contact op zodat we kennis kunnen maken.