fbpx

Peter Frenken

 

Alona (Thijs en Kristian) een jaar geleden leren kennen. Vanaf het begin een klik. Als je hun taal niet spreekt zoals ik in het begin dan leren ze jou hun taal te begrijpen. Vanaf het begin is de inzet om vindbaarheid en zoekresulaten te structureren en controleren en dat lukt. Conversie van lead naar klant is met sprongen omhoog en gaat nog veel verder stijgen dankzij hun aanpak "vertrouwen" is wat ik gevonden heb bij Alona.

Jochem Manders

 

Heerlijk zo'n bedrijf als Alona, daar werken wij nou graag mee samen! Duidelijke afspraken, super snelle follow-up, en vooral hun proactieve houding in het continu verbeteren en finetunen van onze campagnes gaf ons al snel veel vertrouwen. Keep up the good work Thijs en Simone!

Tessa Ewalds

 

Geen tijd om een website te maken? Of is het je te ingewikkeld? Laat het dan aan Alona over! De communicatie met het kundige team verliep vlekkeloos. Ze hadden niet veel uitleg nodig om precies de stijl neer te zetten die we in gedachten hadden. Er werd altijd snel en adequaat gereageerd op al onze vragen en niets was teveel! Team Alona: hartelijk dank voor het mooie product dat jullie hebben neergezet. Wij zouden het iedereen aanbevelen. Trimoso

Harald Borjans

 

Met de vakkundige ondersteuning van Alona in de persoon van Simone is het ‘onmogelijke’ gerealiseerd: De oorspronkelijke onduidelijk gestructureerde website converteren naar een geoptimaliseerde toegangspoort en informatiebron over het thema (Geweldloze Communicatie). De informatie op de website is helder verwoord en er zijn aansprekende landingspagina’ s ontworpen en voldoende CTA’s nodigen bezoekers uit tot acties. Bovendien zijn de belangrijkste pagina’s responsief gemaakt. Een geweldige prestatie gerealiseerd een maand eerder dan gepland. Roermond, juni 2018 Harald Borjans, eigenaar Mens en Communicatie

John bosch Wij

 

Wij van de Parketloods vinden de samenwerking erg prettig...een echte aanrader.

Read more

Social Media Beheer

 

Veel gebruikers spenderen dagelijks veel tijd op Sociale Media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook en Instagram. Maar ook de ‘nieuwere’ kanalen zijn erg populair. Hierbij moet u denken aan Snapchat en Pinterest. Doordat dagelijks miljoenen mensen actief zijn op deze kanalen zijn dit ook ideale kanalen om uw doelgroep te bereiken. Alleen daarom wordt Social Media Beheer steeds belangrijker.

 

Als eerste kijkt een Social Media Specialist natuurlijk naar uw potentiële doelgroep is en op welke Social Media kanalen deze actief zijn. Hierna zetten zij een Social Media strategie op om vervolgens aan de slag te gaan met de Social Media campagnes en advertenties. Met deze Social Media strategie heeft u een duidelijk plan hoe wij uw doelgroep gaan bereiken.

 

Het doel van dit plan is uiteraard om interactie te krijgen met uw doelgroep om hierna uit deze FANS nieuwe conversies te krijgen. Dit kunnen Social Media specialisten doen door een community te creëren met uw fans. Door goede en strategische berichten in te plannen is het voor deze fans interessant om uw Social Media pagina te volgen. Daarnaast kunnen zij advertenties inzetten om uw doelgroep met heel gerichte targeting te bereiken. Hierbij moet u denken aan advertenties die worden weergegeven aan bezoekers die bijvoorbeeld uw website al een keer hebben bezocht maar nog niks hebben besteld, personen met bepaalde interesses, likes van uw concurrent, personen in een bepaald dorp of stad of andere interessante doelgroepen.

Social Media uitbesteden

Heeft u zelf geen tijd voor social media of weet u geen conversies te krijgen uit uw volgers? Dan is het de hoogste tijd dat hier verandering in komt. Social Media specialisten nemen niet alleen uw social media beheer uit handen maar zorgen ervoor dat uw social media kanaal een conversie knaller wordt! 

Of u zich nu richt op de B2B of B2C markt op social media zijn alle doelgroepen actief. Omdat wij houden van transparantie zijn wij ook duidelijk in de kosten. De kosten zijn afhankelijk van de situatie. Omdat elke organisatie anders is kijken zij graag samen met u wat de beste aanpak is om uw doelgroep te bereiken!

Direct contact met Social Media Bureau

 

Kortom, als u op zoek bent naar een Social Media Bureau die u kan ontzorgen als het gaat om Social Media beheer? Dan bent u bij Alona Marketing op het juiste adres. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het adverteren via sociale media.