SEO uitbesteden?

Je kunt jouw website niet terug vinden in de zoekresultaten bij het intypen van een bepaalde zoekopdracht. Sta je überhaupt wel in de zoekresultaten met jouw website en hoe kun je hoger in Google komen? Dit kan met een goede SEO-strategie.

SEO zelf doen of uitbesteden?

Typ je zelf wel eens zoekwoorden in waar je op gevonden wilt worden, maar zie je jouw website nog niet tussen de organische zoekresultaten staan? Dan is het tijd om met SEO aan de slag te gaan. Het kan erg frustrerend zijn om jouw concurrent bovenaan de zoekresultaten te zien staan terwijl je jouw eigen website niet terug ziet in de zoekresultaten. Dit betekent dat jouw concurrent een goede SEO-strategie heeft.

Een goede SEO-strategie kost veel tijd en energie. De vraag is of je als ondernemer hier tijd voor hebt. Waarschijnlijk heb je al je handen vol met je huidige werkzaamheden. De concurrentie is waarschijnlijk druk bezig met SEO. Wanneer je jezelf hier niet veel mee bezig houdt, dan wordt het lastig om hoger in Google te komen. SEO uitbesteden is een goed idee indien je nog vrij weinig met SEO hebt gedaan en een inhaalslag wilt maken op je concurrenten.

Indien je zelf SEO wilt oppakken, dan moet je sowieso voldoende tijd hiervoor hebben, kennis opdoen en weten wat je doet. Een SEO-specialist is fulltime bezig met SEO en weet dan ook de juiste strategie te bepalen om jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te krijgen.

Neem contact op

De voordelen van SEO uitbesteden

  • Een SEO-specialist voor jou aan het werk

  • Meer tijd over om andere zaken op te pakken

  • Volledig ontzorgd worden

  • Een geoptimaliseerde website op basis van content, techniek én autoriteit

  • Een SEO-specialist die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen

Een SEO-specialist inhuren van Alona Marketing?

STAP 1

SEO 0-METING

Tijdens de 0-meting voert onze SEO-specialist een scan uit voor jouw website om te kijken hoe de website er nu voor staat en inzicht te krijgen in wat voor mogelijkheden er nog zijn. Deze 0-meting is overigens geheel gratis!

STAP 2

VOORSTEL

Spreekt de 0-meting jou wel aan en wil je graag weten wat een SEO-specialist inhuren voor kosten met zich mee brengt? Dan kunnen we een voorstel maken. Ook het uitwerken van het voorstel is geheel gratis.

STAP 3

KICK-OFF EN STRATEGIE

Nadat je hebt besloten om een SEO-specialist in te huren van Alona Marketing plannen we een kick-off in tussen jou en de SEO-marketeer. Hierin wordt onder andere besproken op welke zoekwoorden jij je wilt focussen, wie jouw concurrenten zijn, wie jouw ideale klant is en welk doel je wilt behalen met de samenwerking.

STAP 4

CONTENT, TECHNIEK & AUTORITEIT

Hierna kan onze SEO-marketeer aan de slag met de SEO-marketing. Dit bestaat onder andere uit het optimaliseren van de content, techniek en autoriteit.

STAP 5

MAANDELIJKSE UPDATE

Iedere maand krijg je een update van de gedane SEO-werkzaamheden, de resultaten en de planning voor de komende maand. Zo ben je altijd goed op de hoogte wat er gedaan wordt en wat hier het resultaat van is. Natuurlijk heb je gedurende de maand meerdere malen contact met jouw SEO-marketeer. Dit kan per telefoon of e-mail zijn. Dit ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat.

SEO uitbesteden voor jouw bedrijf?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zoekmachine Optimalisatie deels of volledig uitbesteden

Binnen SEO wordt er gesproken van drie pijlers, namelijk: content, techniek en autoriteit. Wellicht heb je van een van deze drie pijlers al enige kennis en wil je jouw zoekmachine optimalisatie deels zelf oppakken en deels uitbesteden aan een SEO bureau. Ook dat is mogelijk binnen Alona Marketing. Wellicht doe je binnen jouw organisatie al aan SEO marketing, maar kan jouw SEO-marketeer wel wat extra hulp gebruiken. Ook dan kun je een SEO-specialist inhuren. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook alleen linkbuilding uitbesteden of SEO teksten uitbesteden. We werken met SEO pakketten, maar we kunnen natuurlijk ook een voorstel op maat uitwerken.

Bespreek de mogelijkheden