SEO pakket (zoekmachine optimalisatie)

Met een SEO pakket van Alona marketing haal je door middel van zoekmachine optimalisatie optimaal resultaat uit het organisch verkeer naar je website voor een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd wat je op maandelijkse basis kunt verwachten. Dit pakket is uit te breiden met verschillende modules die naadloos aansluiten op de wensen van bedrijf. Hieronder een overzicht en uitleg van ons SEO pakket en de verschillende modules.

SEO

COMPLEET

Inrichten van de Google Tools

Technische website scan + optimaliseren

Zoekwoordenonderzoek + concurrentieonderzoek

4-5 teksten

20-25 gratis startpagina links

Management en optimalisatie content

Management fee per maand

€ 970 per maand*

* Vermelde tarieven zijn exclusief een maandelijks linkbuilding budget van € 100, exclusief BTW, geldend per taal en bij een contractduur van minimaal 6 maanden.

* De opstartkosten bedragen eenmalig de maandelijkse management fee vanwege de extra werkzaamheden.

De start van een SEO samenwerking

 1. We starten met een intakegesprek waarbij we samen de doelstellingen, USP’s (waarin jij je van je concurrenten onderscheidt), doelgroep en de strategie afstemmen.
 2. Op basis van de uitkomsten van het intakegesprek doen we een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek.
 3. De website wordt onderzocht op kritieke technische verbeterpunten en wordt direct verholpen daar waar dat van toepassing is. Denk hierbij aan de mogelijkheid om de website te indexeren, website veiligheid en snelheid van de website.
 4. Alle bevindingen uit dit onderzoek worden begrijpelijk in kaart gebracht in een SEO adviesrapport waarbij we de huidige staat, pijnpunten en kansen op gebied van SEO voor jouw online domein voorleggen.

Indien van toepassing op jouw SEO traject verzorgen wij ook

 1. Het aanmaken/optimaliseren van Google Mijn Bedrijf.
 2. Google Analytics koppeling
 3. Google Tag Manager implementatie
 4. Google Search Console implementatie
 5. De koppeling tussen de website en bovengenoemde tools, zodat we de website statistieken kunnen meten en kunnen uitbrengen in rapportages.
 6. Doelen instellen (zoals ingevulde offerte formulieren) op de website en in Google Analytics. De doelen stellen we samen vast, zodat we beide op één lijn zitten.

Een goed begin is het halve werk. Het vormt de basis van het verdere succes van je Google Ads campagne.

De maandelijkse SEO werkzaamheden

Wanneer op basis van het adviesrapport een SEO-strategie is bepaald kan het echte werk beginnen. Op maandelijkse basis onderhouden en optimaliseren we continu het complete management van je SEO resultaten. Een overzicht van deze maandelijkse SEO werkzaamheden:

 • Aan de hand van het zoekwoordenonderzoek optimaliseren we de bestaande pagina’s op de website, zodat de website kwalitatief wordt ingericht voor Google en de (be)zoekers.
 • Zodra de zoekwoorden in het zoekwoordenonderzoek nog geen doelpagina hebben, worden deze aangemaakt en geoptimaliseerd voor het desbetreffende zoekwoord.
 • We onderzoeken waar verbeterslagen liggen ten opzichte van de concurrentie. Denk hierbij aan de content, metadata, linkstructuur, structured data, gebruiksvriendelijkheid, responsiveness en conversiemogelijkheden.
 • We signaleren waar kansen liggen voor bijkomende producten/diensten. We onderhouden nauwe afstemming met de contactpersoon om deze kansen te bespreken en naar aanleiding daarvan te implementeren.
 • Nadat alle zoekwoorden binnen het zoekwoordenonderzoek geoptimaliseerd zijn binnen de website, zullen we monitoren wat de positionering en het verkeer doet met deze pagina’s. Hierin wordt bij laag scorende pagina’s snel geschakeld en onderzocht wat hieraan geoptimaliseerd dient te worden. 
 • Zodra de website in zijn geheel geoptimaliseerd is op bovenstaande punten, wordt de autoriteit van de website gemeten. Dit onderdeel wordt ook wel Linkbuilding genoemd. Hierin onderzoeken wij hoe gezond het backlinkprofiel is voor de branche van de website en filteren we backlinks die als spam getackeld zijn. Ook wordt er een link intersect gemaakt. Dit is een lijst van backlinks waar de concurrentie een backlink van heeft, maar de website niet. Hierdoor kun je snel kansen vinden om een hogere autoriteit te creëren voor je website.
 • Houd er rekening mee dat linkbuilding een continu proces is waarbij altijd gemonitord moet worden wat de autoriteit van de website is en van de concurrentie. Snel schakelen is een must in dit onderdeel.
 • Een uitgebreide rapportage met alle belangrijke statistieken en inzichten. We bespreken regelmatig de resultaten: telefonisch, via mail, tijdens een video-call of een fysieke afspraak.

Uitbreidingsmogelijkheden

Als aanvulling op je pakket kun je ook kiezen voor losse modules en eenmalige diensten. Zo sluiten we naadloos op de wensen van jouw bedrijf aan. Een losse module is mogelijk tegen een vast bedrag per maand en ook hier analyseren wij de resultaten en kijken we hoe we jouw bedrijf nog sneller kunnen laten groeien.

Losse modules

Per maand


SEO Pro

3 extra blogs + 2 extra teksten + linkbuilding + plaatsing

€ 520*

SEO Pro XL

6 extra blogs + 5 extra teksten + linkbuilding + plaatsing

€ 1.020*

Website onderhoud + hosting + domeinregistratie

€ 149

Vanaf

Eenmalige diensten

Nieuwe website

Offerte op maat

Website aanpassingen

€ 100 p/u

SEO scan

€ 350

Conversie optimalisatie

Advies rapport met maximaal 5 uur conversie optimalisatie

€ 650

Website scan

€ 495

* Vermelde tarieven zijn exclusief een maandelijks linkbuilding budget van € 100, exclusief BTW, geldend per taal en bij een contractduur van minimaal 6 maanden.

* De opstartkosten bedragen eenmalig de maandelijkse management fee vanwege de extra werkzaamheden.

Meer weten over onze diensten?

Wil je meer weten over onze SEO pakketten? Heb je hierover nog vragen of zoek je meer op jouw situatie gerichte informatie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan om samen te bepalen welk SEO pakket het beste bij je past.

Contact opnemen